- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
yillar önceydi. simdi ikinciyi istiyorum. adet döneminden önce basladi. bu belirtiler bende hep olur. ama cok yogundu. hic ihtimal vermemistim. sonra giderek artti. meme hasasiyeti ve bulanti cok rahatsiz ediciydi. o ay tek iliski olmustu. tam yumurtlama gününe denk gelmis olmali. darisi isteyen herkeseNe kadarlık gebeydiniz bu belirtiler olduğunda.Hayırlı olsun bu arada :)
Vallahi benim psikolojik midir nedir bilmem ama tuttuysa en fazla 9-10 günlük gebeyimdir ve bu kadar çabuk belirti olur mu bilmiyorum fakat 2 gündür baş ağrım mevcut,dünden beri sık sık afedersin tuvalete koşturuyorum herhalde 30 dk da 2-3 defa çişim geliyor.Mide yanması ve hafif bulantı yaşıyorum bulantı akşam,gece,gündüz olabiliyor.ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum.bu sabah akıntım oldu şeffafa yakın kokusuz.kafayı yemek istemiyorum ama yiyeceğim :)))
yillar önceydi. simdi ikinciyi istiyorum. adet döneminden önce basladi. bu belirtiler bende hep olur. ama cok yogundu. hic ihtimal vermemistim. sonra giderek artti. meme hasasiyeti ve bulanti cok rahatsiz ediciydi. o ay tek iliski olmustu. tam yumurtlama gününe denk gelmis olmali. darisi isteyen herkese
o baski hissini Burda cok okudum yeni hamilelerden. insallah bu ay güzel haberi alirsin
Bende netten araştırdım canım tamda dediğin şeyleri okudum o yüzden yarın başka doktora randevu aldım gidecem bakalımPrimolut n regli durdurmak İçin kullanılır.Genelde tatildeyken yada düğünü olacak bayanlar regl zamanına denk gelirse regl olmasın diye kullanır canım
Canım aynı şeyleri bende yaşamıştım sonuçta sadece kırmızılar geldi bende inşallah senin öyle olmaz inşallah sen hamilesindirVallahi benim psikolojik midir nedir bilmem ama tuttuysa en fazla 9-10 günlük gebeyimdir ve bu kadar çabuk belirti olur mu bilmiyorum fakat 2 gündür baş ağrım mevcut,dünden beri sık sık afedersin tuvalete koşturuyorum herhalde 30 dk da 2-3 defa çişim geliyor.Mide yanması ve hafif bulantı yaşıyorum bulantı akşam,gece,gündüz olabiliyor.ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum.bu sabah akıntım oldu şeffafa yakın kokusuz.kafayı yemek istemiyorum ama yiyeceğim :)))
Bende netten araştırdım canım tamda dediğin şeyleri okudum o yüzden yarın başka doktora randevu aldım gidecem bakalım
Canım aynı şeyleri bende yaşamıştım sonuçta sadece kırmızılar geldi bende inşallah senin öyle olmaz inşallah sen hamilesindir
Terzi kendi söküğünü dikemez misaliSor bakalım neden vermiş onu sana.Ben eczacı teknikeriyim ilaç alanım ama kendime gelince konu sanki beynim formatlanıyor
Aynen öyle canım benim Rabbim sanada bizlerede nasip eder inşallah en kısa süredeKuzum inşallah ama sanırım psikolojik benim de çok takmayayım kafama diyorum ama sadece diyorum yani takmamak mümkün değil her şeyi işaret sanıyor insan
Terzi kendi söküğünü dikemez misalikist var diye verdi güya canım
Aynen öyle canım benim Rabbim sanada bizlerede nasip eder inşallah en kısa sürede
Yarın başka doktora gidecem bakalım canım kullan derse kullanırımAlla alla demek ki ona da veriliyormuş ama ben hiç denk gelmedim.Alan hatunlar hep söylediğim sebeplerden alıyordu
Yarın başka doktora gidecem bakalım canım kullan derse kullanırım
O kist eritmez ama adeti keser canım bildiğim kadariylaTerzi kendi söküğünü dikemez misalikist var diye verdi güya canım
Yazarım canım inşallahTamam yaz bana da merak ederim hayırlısı olsun kuzum inşallah
Olmayan adetimi mi bu doktorlar da acayip ha walla kime güneveceğimizi şaşırdık zaten adetlerim düzensiz güya düzene soksun diye ilaç verdi oda kist yaptıO kist eritmez ama adeti keser canım bildiğim kadariyla
Ama doğum kontrol hapı kullanırsan düzene sokar o yinede danış doktorunaOlmayan adetimi mi bu doktorlar da acayip ha walla kime güneveceğimizi şaşırdık zaten adetlerim düzensiz güya düzene soksun diye ilaç verdi oda kist yaptı
İhtiyacı olan olursa aklında bulunsun çift koyu çizgi gördüğünüz gün dahil olmak üzere 6 gün ilişki olsun dedi doktorum az önce sordum yine garantiye almaya çalışalım dedi