Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadarlık gebeydiniz bu belirtiler olduğunda.Hayırlı olsun bu arada :)
yillar önceydi. simdi ikinciyi istiyorum. adet döneminden önce basladi. bu belirtiler bende hep olur. ama cok yogundu. hic ihtimal vermemistim. sonra giderek artti. meme hasasiyeti ve bulanti cok rahatsiz ediciydi. o ay tek iliski olmustu. tam yumurtlama gününe denk gelmis olmali. darisi isteyen herkese

Vallahi benim psikolojik midir nedir bilmem ama tuttuysa en fazla 9-10 günlük gebeyimdir ve bu kadar çabuk belirti olur mu bilmiyorum fakat 2 gündür baş ağrım mevcut,dünden beri sık sık afedersin tuvalete koşturuyorum herhalde 30 dk da 2-3 defa çişim geliyor.Mide yanması ve hafif bulantı yaşıyorum bulantı akşam,gece,gündüz olabiliyor.ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum.bu sabah akıntım oldu şeffafa yakın kokusuz.kafayı yemek istemiyorum ama yiyeceğim :)))

o baski hissini Burda cok okudum yeni hamilelerden. insallah bu ay güzel haberi alirsin

yillar önceydi. simdi ikinciyi istiyorum. adet döneminden önce basladi. bu belirtiler bende hep olur. ama cok yogundu. hic ihtimal vermemistim. sonra giderek artti. meme hasasiyeti ve bulanti cok rahatsiz ediciydi. o ay tek iliski olmustu. tam yumurtlama gününe denk gelmis olmali. darisi isteyen herkese

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ve bana da inşallah.benim de adetime maximum 10 gün var bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun

Primolut n regli durdurmak İçin kullanılır.Genelde tatildeyken yada düğünü olacak bayanlar regl zamanına denk gelirse regl olmasın diye kullanır canım
Bende netten araştırdım canım tamda dediğin şeyleri okudum o yüzden yarın başka doktora randevu aldım gidecem bakalım

Vallahi benim psikolojik midir nedir bilmem ama tuttuysa en fazla 9-10 günlük gebeyimdir ve bu kadar çabuk belirti olur mu bilmiyorum fakat 2 gündür baş ağrım mevcut,dünden beri sık sık afedersin tuvalete koşturuyorum herhalde 30 dk da 2-3 defa çişim geliyor.Mide yanması ve hafif bulantı yaşıyorum bulantı akşam,gece,gündüz olabiliyor.ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum.bu sabah akıntım oldu şeffafa yakın kokusuz.kafayı yemek istemiyorum ama yiyeceğim :)))
Canım aynı şeyleri bende yaşamıştım sonuçta sadece kırmızılar geldi bende inşallah senin öyle olmaz inşallah sen hamilesindir

Bende netten araştırdım canım tamda dediğin şeyleri okudum o yüzden yarın başka doktora randevu aldım gidecem bakalım

Sor bakalım neden vermiş onu sana.Ben eczacı teknikeriyim ilaç alanım ama kendime gelince konu sanki beynim formatlanıyor

Canım aynı şeyleri bende yaşamıştım sonuçta sadece kırmızılar geldi bende inşallah senin öyle olmaz inşallah sen hamilesindir

Kuzum inşallah ama sanırım psikolojik benim de çok takmayayım kafama diyorum ama sadece diyorum yani takmamak mümkün değil her şeyi işaret sanıyor insan

Merhaba ben pko hastasiyim . Bitkisel macun ve progestan kullanıyorum. Doktorun verdiği ilaç dün bitti . Bu sabah işe yumurta akı gibi çok saydam akıntım geldi yumurtam çatlamış olabilir dedim . Kaşık ağrımda vardı sağ kaşığın 1 gün ağrıdı ve gecdi arkasından akıntım geldi gittim emin olmak için ovulasyon testi aldım . Sonuç bu 10 dk.icinde cikdi . Sorum ise şu : eğer yumurtam çatladıysa sabah yapıcağım testte dahamı silik çıkması gerek yoksa koyumu?

Eklentiler

• IMG-20180312-WA0007.jpeg
    IMG-20180312-WA0007.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
X