Test idrarı damlatinca hemen ardından koyu mu oluyor pik olunca yoksa 5 dk sonra mi koyulasiyor
Ayın 10una kadar bekleyin bence test yapmak içinKızlar 25 yada 26. Gun yumurtladim diye düşünüyorum sonraki günler test yapamadim ama 26. Gun ikisi baya koyuydu bugun 31. Gün ne zaman test yapmaliyim pko lu olduğum için yumurtlamaya göre hareket edecegim de geçen ay 35. Gün adet oldum
Pardon 30 u dicektim 10 demişimKızlar 25 yada 26. Gun yumurtladim diye düşünüyorum sonraki günler test yapamadim ama 26. Gun ikisi baya koyuydu bugun 31. Gün ne zaman test yapmaliyim pko lu olduğum için yumurtlamaya göre hareket edecegim de geçen ay 35. Gün adet oldum
Ayın 10una kadar bekleyin bence test yapmak için
Bende öyle düşünüyorum ama sabredebilecek miyim bilmiyorumPardon 30 u dicektim 10 demişim
Benim de sanırım bugün pik oldu, daha çok gün var beklemek için, nasıl beklicez bilmiyorum, inşallah mutlu haberler alırız.Bende öyle düşünüyorum ama sabredebilecek miyim bilmiyorum
İnsalİnş canım senin de pik yapmış gibi bugün tekrar yap istersen ovulasyon testi ama sıvı alımına dikkat et canım Allah yardımcımız olsunBenim de sanırım bugün pik oldu, daha çok gün var beklemek için, nasıl beklicez bilmiyorum, inşallah mutlu haberler alırız.
Amin canım inşallah, isteyen herkese versin Rabbim..İnsalİnş canım senin de pik yapmış gibi bugün tekrar yap istersen ovulasyon testi ama sıvı alımına dikkat et canım Allah yardımcımız olsun
Eki Görüntüle 2158479Ebrhll sizce bugün yumurtluyor muyum? Yine çok koyu değil sanki off çıldırcam artık.
Canimm ya bi bakar misin bugun ki testlerimeEki Görüntüle 2158596
Ebrhll canim bi bakarmisin
dun koyulasmaya baslamisti bugun siliklesmis sence dun 25.gun pik olmus olabilirmi
Eki Görüntüle 2158635
Alttaki de 21.gun canim21.gün yazan yaklaşmış sanırım yumurtlama gününe koyulaşma başlamış gibi
25.gun dundu degerlendirdik bende daha koyu olur diye beklerken siliklesmeye basladi acaba pkos oldugumdan yumurtlama olmadimikiValla kuzum 25.gün hiç pik gibi durmuyor daha koyu olmalı pik günü.Ama umarım yine de değerlendirmişsindir o günü.Ne olur ne olmaz
Galiba ikimizde 25. Günde yumurtladik canımEbrhll canim bi bakarmisin
dun koyulasmaya baslamisti bugun siliklesmis sence dun 25.gun pik olmus olabilirmi
Eki Görüntüle 2158635