- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
Benim de hiç değişmezdi ama nisanda 5 gün geciktim, hamile değildim ilaç kullanmadm, geç yumurtladığım için geç adet oldum, bebek işini çok kafaya takınca malesef insan etkileniyor, yumurtlama da gecikiyor adette de gecikiyor. Çok kafa yormamak lazım.Yumurtlama tarihi aydan aya degisiyormu bu konuda bilgin varmi cunku benim sdetim hic sasmaz hep 29 gunde bir olurum simdi adet tarihimde aticak o yuzden saskinim
Olabilir cunku benimde hic hecikmezdi ama benim bi oglum var o hamileligimdede doktor 1 hafta eklemisti adet tarihime demekki o zamanda gec yumurtlama olmusBenim de hiç değişmezdi ama nisanda 5 gün geciktim, hamile değildim ilaç kullanmadm, geç yumurtladığım için geç adet oldum, bebek işini çok kafaya takınca malesef insan etkileniyor, yumurtlama da gecikiyor adette de gecikiyor. Çok kafa yormamak lazım.
Bence hangi markayla başladıysan onunkini esas almalısın. Ben olsam öyle yapardım,kizlar bana yardim edin kafam cok karisti
Eki Görüntüle 2158229
predictor markayla gayet iyi giderken test asamalari
1tane kaldi diye miratec marka ovulasyon testi aldim denedim ve sonuc
Eki Görüntüle 2158230
ayni gun farkli marka sizce ben hangisine guveneyim
bende oyle olmasini istiyorum ama yeni aldigimla yapsaydim hic cizgi gormeyecektim ozaman 25.gune kadarBence hangi markayla başladıysan onunkini esas almalısın. Ben olsam öyle yapardım,
Normal adet döngünüz kaç gün? Bu ay yumurtladığınuz günü belirleyebildiniz mi?bende oyle olmasini istiyorum ama yeni aldigimla yapsaydim hic cizgi gormeyecektim ozaman 25.gune kadar
gecen iki ay dr kontrolunde tedavi oldugum halde 1ay 6hafta 2.ay 7haftayi buldu sökturucu ignelerle adet oldum bide oyuzden hic bilmiyorum oncesindede agir cilt ilaci kullandigimdan kontrol hapiyla regl oluyordumNormal adet döngünüz kaç gün? Bu ay yumurtladığınuz günü belirleyebildiniz mi?
Sizin durum biraz karışık, ben çok tecrübeli değilim, bu ay başladık bebek denemelerine, ovü testi kullanıyorum laboquick marka ama ben de yumurtladığım günü hala anlayamadım, yani ben de acemiyimgecen iki ay dr kontrolunde tedavi oldugum halde 1ay 6hafta 2.ay 7haftayi buldu sökturucu ignelerle adet oldum bide oyuzden hic bilmiyorum oncesindede agir cilt ilaci kullandigimdan kontrol hapiyla regl oluyordum
kacinci gun bat in siz kac gunde bir regl oluyorsunuzSizin durum biraz karışık, ben çok tecrübeli değilim, bu ay başladık bebek denemelerine, ovü testi kullanıyorum laboquick marka ama ben de yumurtladığım günü hala anlayamadım, yani ben de acemiyim
gorunuse bakilirsa pik olmamissin ama benim artik testlerede guvenim kalmadi biri koyuyken digeri acik kalabiliyorEki Görüntüle 2158242
Sat 1 haziran bat 29 haziran, 28 günde bir regl oluyorum, ama hala yumurtladım mı emin değilim.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, 2 günde bir ilişki sanırım en mantıklısı.gorunuse bakilirsa pik olmamissin ama benim artik testlerede guvenim kalmadi biri koyuyken digeri acik kalabiliyor
dr da bana kistten kaynakli inofolic verdigi zaman 10.gun itibariyle gun asiri iliski demisti biz uyguluyoruz exra ovu testiyle anlarsam daha sıklastiririm diye dusundugumden deniyordumBen de aynı şeyi düşünüyorum, 2 günde bir ilişki sanırım en mantıklısı.
Ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz?dr da bana kistten kaynakli inofolic verdigi zaman 10.gun itibariyle gun asiri iliski demisti biz uyguluyoruz exra ovu testiyle anlarsam daha sıklastiririm diye dusundugumden deniyordum
benim biraz karisikNe kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz?
Allah nasip etsin inşallah tez zamanda hepimize de :)benim biraz karisik
pkos oldugumdan dr kontrolunde yumurta uyarici ilac kullanmadan gebe kalamiyorum canim 13yillik evliyim ilk gebelik istedigimde 3yil klomen asilama tup bebek tedavileri yaptim ve dr degistirdim klomenle gebe kaldim ilk ay o dr da sonra 4yil gecince 2.yi istedik yine klomenle ilk ayda nasip oldu 2kizim var ve5yil gecti suan 3. istiyoruz ama sehir degisikliginden farkli dr geldim 3aydir nasip olmadi oyle yani benim
9,11,13. Günler birlikte olmaya başlamalısın ve devamında da gün aşırı ilişki. Ovülasyondan 2 gün önce ve 2 gün sonra birliktelik. Spermler 72 saat içerde canlı kalıo sen 9. Gün birlikte olduğunda 10.günüde etkiliyor yani boş geçmez test almaya da gerek yok bence. Adetine göre günlerini hesaplayabilirsin
Eki Görüntüle 2158036 Merhaba bana da yardımcı olur musunuz kızlar? Sizce yumurtladım mı? Henüz beklemeli miyim? Zamanını kaçırdım diye üzülüyorum.