Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet
Kızlar benim t çizgisinin yarısı kopkoyu,yarısı açık. Bir fikri olan var mı? hep silik çıkıyordu. bugün çizginin yarısı koyu(c gibi) yarısı silik

Kuzum testi tekrarla bozuk çıkmış sanırım

kizlar bana yardim edin kafam cok karisti
Eki Görüntüle 2158229
predictor markayla gayet iyi giderken test asamalari
1tane kaldi diye miratec marka ovulasyon testi aldim denedim ve sonuc
Eki Görüntüle 2158230
ayni gun farkli marka sizce ben hangisine guveneyim

Kuzum ikisinde de yumurtlama günün olmadığını göstermiş zaten sadece biri daha açık renkli.miratech iyidir ben onu kullandım ve memnun kaldım

gorunuse bakilirsa pik olmamissin ama benim artik testlerede guvenim kalmadi biri koyuyken digeri acik kalabiliyor

Canım markadan markaya renk ton farklılıkları oluyor bu çok normal eğer kafanı karıştırıyorsa bu durum,başladığın testten devam et sürekli :KK66:

Teşekkürler, tebrik ederim sizi de hamile olmanıza çok sevindim, ovü testinden yardım alarak mı hamile kaldınız? :)

Sağol kuzum evet ovulasyon testi yardımıyla oldu,ilk denemede tuttu şükür olsun.İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Canım markadan markaya renk ton farklılıkları oluyor bu çok normal eğer kafanı karıştırıyorsa bu durum,başladığın testten devam et sürekli :KK66:
epey renk farki olunca kafam karisti miratec bakarsam daha var pik gormeye ama digerine bakarsam 2 3 gune pik olacak gibi duruyor oyle degilmi sencede

epey renk farki olunca kafam karisti miratec bakarsam daha var pik gormeye ama digerine bakarsam 2 3 gune pik olacak gibi duruyor oyle degilmi sencede

Aslına bakarsan pike yakın olmuş olmamış göstermesi önemli değil evet miratech öyle silik silik silik çıkıyor ama bi an da kopkoyu çıkartıyor.Kademe kademe ton yok onda ama ben onj kullandığım için testin sorunlu olmadığına eminim demek istedim kuzum

Tabi at bakayım kuzum
tesekkur ederim :dua::dua:
20180618_171717.jpg

Kuzum 18.gün ilk yaptığın test acaba mı dedirtiyor ama renkte incelmiş anlayamıyorum tam ama senin hatırlaman önemli olan o bahsettiğim gün silikse 2.çizgi eğer,henüz hiç bir testinde yumurtlama gününü yakalamamışsın devam et derim.Ama o bahsettiğim gün ki testinde 2 çizgi de koyu çıktıysa yumurtlama günün o günmüş zaten derim.

Kuzum 18.gün ilk yaptığın test acaba mı dedirtiyor ama renkte incelmiş anlayamıyorum tam ama senin hatırlaman önemli olan o bahsettiğim gün silikse 2.çizgi eğer,henüz hiç bir testinde yumurtlama gününü yakalamamışsın devam et derim.Ama o bahsettiğim gün ki testinde 2 çizgi de koyu çıktıysa yumurtlama günün o günmüş zaten derim.
18. Gun yaptigim da ilk 10 dk icnde koyuluk vardi diye hatirliyorum insallah oyledir ya.cok tesekkur ederim ilk defa kullanmaya basladim testleri o yuzden kafam karisti

18. Gun yaptigim da ilk 10 dk icnde koyuluk vardi diye hatirliyorum insallah oyledir ya.cok tesekkur ederim ilk defa kullanmaya basladim testleri o yuzden kafam karisti

Ne demek kuzum.Dediğim gibi eğer 18.gün çift koyu çizgi çıktıysa zaten o günmüş yumurtlama günün ve umarım değerlendirmişsindir

Aslına bakarsan pike yakın olmuş olmamış göstermesi önemli değil evet miratech öyle silik silik silik çıkıyor ama bi an da kopkoyu çıkartıyor.Kademe kademe ton yok onda ama ben onj kullandığım için testin sorunlu olmadığına eminim demek istedim kuzum
tesekkurler
Screenshot_20180618-153737_Gallery.jpg
bu testle sence pik nezaman olur peki

O gunleri degerlendirdik:halay: artik allahtan hayirlisi :dua::dua:

Hayırlısı olsun kuzum inşallah.Umarım o gün yumurtlama günündür.Ben çok emin olamıyorum renk incelmiş ama benim testlerime baktım pik yapan 2 testim vardı ikisi de senin ki gibi incelmiş rengi falan

Hayırlısı olsun kuzum inşallah.Umarım o gün yumurtlama günündür.Ben çok emin olamıyorum renk incelmiş ama benim testlerime baktım pik yapan 2 testim vardı ikisi de senin ki gibi incelmiş rengi falan
Bunu duyduguma sevindim gercekten insallah dogru gundur ve tutar allahin izniyle.gecen ay kimyasal yasamistim cok uzulmustum hayirlisiyla saglikli bi gebelik olur insallah :dua::dua::-)dua et bana ve isteyen herkese sen hamilesin dualarin kabul olur :KK9:

X