Kızlar bugun ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu bende suphelendim elimde de fazlaca vardı yapayım dedim hatta bı ara yapmayacaktim ama iyiki yapmışım daha C oluşmadan T olustu inanmiyinan bugun 34. Günüm bugün mü yumurtluyorum yani inanamıyorumEbrhll canım bı bakar mısın ne oluyor şimdi yani
Kızlar bugun ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu bende suphelendim elimde de fazlaca vardı yapayım dedim hatta bı ara yapmayacaktim ama iyiki yapmışım daha C oluşmadan T olustu inanmiyinan bugun 34. Günüm bugün mü yumurtluyorum yani inanamıyorumEbrhll canım bı bakar mısın ne oluyor şimdi yani
Merhaba kizlar, ben de bu ay ovulyasyon testini denemek istiyorum, hic anlayisin yok, son 3 aydir catlatma ignesi oldum, bu ay asilama yaptim tutmadi, esimde de bende de bi problem yok, bu ay hic bi sey yapmak istemiyorum, kendiliginden olur insallah. Biraz bilgi verirseniz sevinirim, ovulyasyon testi aldim, 2 cizgi olduysa yumurta catlamis demek mi?
Evet canim. Sen yaz nasil bulayim seni?Kuzum insta kullanıyorsan oradan yazar mısın bana anlatayım sana elimden geldiğince
Profilinde gordum canimKuzum insta kullanıyorsan oradan yazar mısın bana anlatayım sana elimden geldiğince
Merhaba kizlar, ben de bu ay ovulyasyon testini denemek istiyorum, hic anlayisin yok, son 3 aydir catlatma ignesi oldum, bu ay asilama yaptim tutmadi, esimde de bende de bi problem yok, bu ay hic bi sey yapmak istemiyorum, kendiliginden olur insallah. Biraz bilgi verirseniz sevinirim, ovulyasyon testi aldim, 2 cizgi olduysa yumurta catlamis demek mi?
Sonraki canım hatta testler hatalı gibiydi tam koyu olmuyirdu ya cuma günü akintimdan suphelendim ovulasyon testi yaptım T daha koyu dün sabahı değerlendirdik bu akşam da seçim görevlisi yiz halimiz kalırsa düşünüyoruz bakalım hayırlısıBu ay içinde ilk yumurtlama değil mi? Yani ay içinde
Aynı ay içinde 2 defa yumurtlama olmaz,ilk yumurtlama gününse değerlendir kuzum kesinlikle.hatta sonraki 2 günü de değerlendir
Eki Görüntüle 2160951 Eki Görüntüle 2160951 Merhaba bende yeni katıldım ilk defa ovülasyon testi anlamadım . Daha önce de bir tane düşük yaptım . Yardımcı olabilir misiniz
Yanı birkaç güne mi ihtiyacım var canim
Her ikisi de koyu olmalı kuzumEki Görüntüle 2160951 Eki Görüntüle 2160951 Merhaba bende yeni katıldım ilk defa ovülasyon testi anlamadım . Daha önce de bir tane düşük yaptım . Yardımcı olabilir misiniz
Birkaç günden fazla da olabilir yarın da sen devam et kuzumYanı birkaç güne mi ihtiyacım var canim
Tamam canım teşekkür ederimevet canım tahminin yarın değil diğer gün pik olur yani salı
Tamam canım teşekkür ederim
hergün yapıyım yanıBirkaç günden fazla da olabilir yarın da sen devam et kuzum
İnşallah hepimizinrica ederim canım gönlünce olsun :)
Tabi ki her gün öğlen saatleri 12-4 arası en uygun saatler kuzumHe
hergün yapıyım yanı