Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu ay içinde ilk yumurtlama değil mi? Yani ay içinde

Aynı ay içinde 2 defa yumurtlama olmaz,ilk yumurtlama gününse değerlendir kuzum kesinlikle.hatta sonraki 2 günü de değerlendir

Merhaba kizlar, ben de bu ay ovulyasyon testini denemek istiyorum, hic anlayisin yok, son 3 aydir catlatma ignesi oldum, bu ay asilama yaptim tutmadi, esimde de bende de bi problem yok, bu ay hic bi sey yapmak istemiyorum, kendiliginden olur insallah. Biraz bilgi verirseniz sevinirim, ovulyasyon testi aldim, 2 cizgi olduysa yumurta catlamis demek mi?

Kuzum insta kullanıyorsan oradan yazar mısın bana anlatayım sana elimden geldiğince

canım adet döngün kaç gün ise ona göre başla testini yapmaya

normalde hep silik çıkar ikinci çizgi

ama senin amacın iki koyu çizgiyi yakalamak

o zaman yumurtanın çatlamasına az kalmış demek ve ilişkiyi aksatmamalısın

akabinde testlerin tekrar silikleşecek bu da yumurtan çatlamış demek

testlerini öğleden sonra yap çok sıvı alma

bıraya da atarsın yorumlarız

gönlünce olsun

Bu ay içinde ilk yumurtlama değil mi? Yani ay içinde

Aynı ay içinde 2 defa yumurtlama olmaz,ilk yumurtlama gününse değerlendir kuzum kesinlikle.hatta sonraki 2 günü de değerlendir
Sonraki canım hatta testler hatalı gibiydi tam koyu olmuyirdu ya cuma günü akintimdan suphelendim ovulasyon testi yaptım T daha koyu dün sabahı değerlendirdik bu akşam da seçim görevlisi yiz halimiz kalırsa düşünüyoruz bakalım hayırlısı

Merhaba bende yeni katıldım ilk defa ovülasyon testi anlamadım . Daha önce de bir tane düşük yaptım . Yardımcı olabilir misiniz

Kızlar beni etiketlediğiniz soruları geç görebiliyorum kusura bakmayın buradan bildirim gelmiyor bana o yüzden instadan yazarsanız hemen dönebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…