- 24 Kasım 2017
- 620
- 360
Bide boyle bak canim ya Eki Görüntüle 2158640
Allah Allah pik olacak gibi ama sonra silikleşmiş hemen.Değerlendirseydin sen yine de bir de yap bakalım bir kaç gün daha ne çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide boyle bak canim ya Eki Görüntüle 2158640
Ama Pcos olsanda yumurtlama olduğunu çok duydum aynı sıkıntıyı yaşayanlarda25.gun dundu degerlendirdik bende daha koyu olur diye beklerken siliklesmeye basladi acaba pkos oldugumdan yumurtlama olmadimiki
senin nasildi testin eklesene bakayim sence 25gun pik sayilirmi cok koyu degilGaliba ikimizde 25. Günde yumurtladik canım
cok cesit pkos var canim ben dr kontrolunde olmadan yumurtlayamayanlardanim dusun 13yil hic korunmadik dr kontrolunde 2kizimda oldu bu ay inofolige guvendim birazdaAma Pcos olsanda yumurtlama olduğunu çok duydum aynı sıkıntıyı yaşayanlarda
19.gune kadar degerlendirdik ama sonrasini degerlendiremedim esim il disina gitti ama testlere devam edicem bi kac gun daha insallah tutmusturAllah Allah pik olacak gibi ama sonra silikleşmiş hemen.Değerlendirseydin sen yine de bir de yap bakalım bir kaç gün daha ne çıkacak
10 gün öncesi çok eeken canım ama takip etmek istersen 2 gun sonra tekrar kan ver inşallah artar ve hamile dirsinMerhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz? Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama dayanamadim kan pıhtılaşması var bu yüzden eğer varsa gebelik bir an önce kan sulandırıcıya başlamalıyım.2 ay üst üste dusugum oldu bu yüzden erken davrandim. Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
İnşallah kuzum bu arada 5 gün önce yumurtladım10 gün öncesi çok eeken canım ama takip etmek istersen 2 gun sonra tekrar kan ver inşallah artar ve hamile dirsin
Benimde tahmini 7 gün önce belli de olmaz değişebilir birkaç gün daha geçsin diye bekliyorum sende bekle ama yine de tekrar etmek istersen cuma günü tekrar kan ver artis durumuna bakarsınİnşallah kuzum bu arada 5 gün önce yumurtladım
Bugün yine yapın dün yumurtlama olmuş dün ilişki olmuşsa bugün ve yarın çalışın insallah sağlıkla nasip eder rabbimBi daha ki testi yarin mi yapmalıyım yoksa bugün mu
Kızlar bugün çatlamış artık dimi sabah değilde öğlen catlamis gibi yanlis mı yorumluyorum bilmiyorum
Dün sabah oldu bu gece de düşünüyoruz ama secim de gorevliyiz halimiz olursa eve gidince inşallah bugünde olurEvet çatlamış dünden ilişki olmuştur inşallah saglikla nasip etsin rabbim
Eki Görüntüle 2158036 Merhaba bana da yardımcı olur musunuz kızlar? Sizce yumurtladım mı? Henüz beklemeli miyim? Zamanını kaçırdım diye üzülüyorum.
Kızlar bugün çatlamış artık dimi sabah değilde öğlen catlamis gibi yanlis mı yorumluyorum bilmiyorum
Bi daha ki testi yarin mi yapmalıyım yoksa bugün mu
Kızlar koyulastii yumurtlama olunca aniden mi siliklesiyor bide yarın mi degerlendirmeliyim bugün mu