Daha devam kuzum ay içinde yumurtlama gününü yakalayacaksındırKızlar birde bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim.
Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim .
Bu ay bende ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizce nasıl ? İlk defa kullanıyorum
Kaçıncı gün catlarki acaba ?
Tekrar anne olmaya çok ihtiyacım var.
kizlar pik gorurum degilmi 18.gune nazaran koyulasti acaba nezaman pik olurki
yardimci olun please
Eki Görüntüle 2157288
Merhaba arkadaşlar ben ilk kez ovulasyon testi kullanacağım 33 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olabilirmisiniz 16 yarin baslayacagim ilişki hangi sıklıkla olmalı bide hergun 1 tane mi test yapacağım şimdiden çok tesekkurler
Testle 13. Gün aynı sizin gibi çift koyuyu yakaladım ramazan artı vardiya sorunu tabi üzerine 2 gün değerlendirebildik hiç de umudum yoktu çünkü çok verimsiz bir dönemdi:)) ama şuan hamileyimRabbim herkesin gönlüne göre versin
13.gunden basladim canim mumkun degil pkosum zaten 2defa 7li testten aldim 2gunluk kaldiReglin bitince kaçıncı gün başladın? Acaba erken yumurtluyorsunda kaçırdın mı ama sen yine de bence devam et bakarsın diğer regline yakın yumurtlama olur
13.gunden basladim canim mumkun degil pkosum zaten 2defa 7li testten aldim 2gunluk kaldi
Ben reglim bitince 5.gün başladım ve 2.gün yumurtlama günümdü pco yok bende ama bilemedim o yüzden kuzum.Aklıma gelen çözümü yazdım daha doğrusu kendi uyguladığımı
Labouick ya herkesin memnun kaldığı marka bir yaptım iki yaptım hep aynı diyorum bende mi sorun var ne alaka uani diyorum sonra daKuzum emin olamıyorum ki hangi marka test bu yaz da kimse almasın bundan ne biçim şeymiş ya aldığın yere mail at hatta foto da at sorunlu olduğunu söyle testlerin
Anladım canim valla ben bu konuda kendimi çözemedigimden kimseye şöyle oluyor diyemiyorum bide doktorlarda çok farklı durumlarla karşılaştıklarını söylüyor ama yaklasik 10 gündür 2 günde bir iliski şeklinde devam ettim 3 gündür ovulasyon da yapamadim memlekete bayram a gittik ilk gun fırsatım oldu koyuluk devam ediyordu bende değerlendirdik iki günde bir siliklestigini goremedeim ama nasip bakalım herseyin hayırlısı...Kuzum senin durumunlaOznurr26 nın durumu çok farklı senin bahsettiğin yumurtlama gününün uzun olması en fazla 48 saat yumurtlama günü olur sende 3 gün olmuş ve sonra çatlamış Öznur un sormaya çalıştığı yumurta çatlayınca hemen silik olur mu 2.çizgi ve neden olmuyor demek istiyor.Onu da söyleyeyim yeniden 2.çizgi silik zaten Öznur un testlerinde ve daha da silik olsada olur olmasa da sonuçta yumurta çatlamış kuzucuklarım :)
İlk beş dakika önemli canım sonradan koyulaşabiliyor bu testler için rahat etsin istiyorsan tekrarla testi şimdiKızlar saat 10 da ilk defa ovulasyon testi yaptim baktım silik tarih yazdım kaldırdım simdi bi baktım koyu kafam karıştı ya
17. Gün testi bıraktım yapmayı zaten daha da silikleşmesini beklemedim canım teşekkür ederimm.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :)Kuzum 15.de yumurtlama gününmüş sonrakilerde çatlamış ve daha silikleşmesi gerekli değil bu sorun da değil zaten.Yumurtlaman olmuş ve sonra da çatlamış gidişat gayet sağlıklı kuzum kafana takma silikleşsin daha da diye çünkü yersiz
İnşallah adetin gelmez canım bebiş haberlerini alırsın ama eğer gelirse de canını sıkma geç yumurtladığın için olabilir aynen hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar bende 23. Gün yumurtlama olmustu reglimde gecikti bugun 3 gun oldu ama test negatif ne zaman belli olur acaba normalde reglimde hic gecikmez gec yumurtlama oldugu icin adettemi gec gelicek acaba
insallah canim hepimiz bebis haberlerini buraya yazarizİnşallah adetin gelmez canım bebiş haberlerini alırsın ama eğer gelirse de canını sıkma geç yumurtladığın için olabilir aynen hakkında hayırlısı olsun inşallah
İlk 10 dk içinde çıkan sonuç ne ise o doğrusu kuzum bekleyince çıkan yanıltır seniKızlar saat 10 da ilk defa ovulasyon testi yaptim baktım silik tarih yazdım kaldırdım simdi bi baktım koyu kafam karıştı ya
beninde bekledikce siliniyor kafayi yedirtecek bu testler bizeİlk 10 dk içinde çıkan sonuç ne ise o doğrusu kuzum bekleyince çıkan yanıltır seni