Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha devam kuzum ay içinde yumurtlama gününü yakalayacaksındır

Adetinin başladığı günü 1 sayarak 11.güne denk gelen gün teste başlayın ve her gün 12-4 arası saatlerde,testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip yapacaksınız

Yumurtlama gününden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası da gebe kalmaya elverişli günlerdir hayırlı olsun bu arada tebrik ederim

13.gunden basladim canim mumkun degil pkosum zaten 2defa 7li testten aldim 2gunluk kaldi

Ben reglim bitince 5.gün başladım ve 2.gün yumurtlama günümdü pco yok bende ama bilemedim o yüzden kuzum.Aklıma gelen çözümü yazdım daha doğrusu kendi uyguladığımı

Ben reglim bitince 5.gün başladım ve 2.gün yumurtlama günümdü pco yok bende ama bilemedim o yüzden kuzum.Aklıma gelen çözümü yazdım daha doğrusu kendi uyguladığımı

nebileyim benimde canim sıkıld> pko larda cikmaz hep siliklik vardir diyorlar acaba dogrumu hicmi pkolarda koyu cizgi goren olmadi acaba

Kuzum emin olamıyorum ki hangi marka test bu yaz da kimse almasın bundan ne biçim şeymiş ya aldığın yere mail at hatta foto da at sorunlu olduğunu söyle testlerin
Labouick ya herkesin memnun kaldığı marka bir yaptım iki yaptım hep aynı diyorum bende mi sorun var ne alaka uani diyorum sonra da

Anladım canim valla ben bu konuda kendimi çözemedigimden kimseye şöyle oluyor diyemiyorum bide doktorlarda çok farklı durumlarla karşılaştıklarını söylüyor ama yaklasik 10 gündür 2 günde bir iliski şeklinde devam ettim 3 gündür ovulasyon da yapamadim memlekete bayram a gittik ilk gun fırsatım oldu koyuluk devam ediyordu bende değerlendirdik iki günde bir siliklestigini goremedeim ama nasip bakalım herseyin hayırlısı...

Kizlar bende 23. Gün yumurtlama olmustu reglimde gecikti bugun 3 gun oldu ama test negatif ne zaman belli olur acaba normalde reglimde hic gecikmez gec yumurtlama oldugu icin adettemi gec gelicek acaba

Kızlar saat 10 da ilk defa ovulasyon testi yaptim baktım silik tarih yazdım kaldırdım simdi bi baktım koyu kafam karıştı ya

Eklentiler

• 1529238139570-535956560.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 60
17. Gün testi bıraktım yapmayı zaten daha da silikleşmesini beklemedim canım teşekkür ederimm.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :)

Kizlar bende 23. Gün yumurtlama olmustu reglimde gecikti bugun 3 gun oldu ama test negatif ne zaman belli olur acaba normalde reglimde hic gecikmez gec yumurtlama oldugu icin adettemi gec gelicek acaba
İnşallah adetin gelmez canım bebiş haberlerini alırsın ama eğer gelirse de canını sıkma geç yumurtladığın için olabilir aynen hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benim ovulasyon testlerim bu şekilde .
12.gün pik oldu . Ojeyle kırmızıya boyadığim günlerde birliktelik oldu.
Yani 11.gün gece ve 13.gün sabah saat 12 de birliktelik oldu.
12. Günü değerlendiremedik .
Bugünde tekrar test yaptım iyice silikleşmis.
Sizce günleri doğrumu ayarlamışım?
Yanlız bende pik olduğu gün yumurtalama akıntısı filan gelmedi bugün sabah çok az bir akıntı geldi sadece . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Eklentiler

• IMG_20180617_175636.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Kızlar saat 10 da ilk defa ovulasyon testi yaptim baktım silik tarih yazdım kaldırdım simdi bi baktım koyu kafam karıştı ya
İlk 10 dk içinde çıkan sonuç ne ise o doğrusu kuzum bekleyince çıkan yanıltır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…