- 17 Haziran 2018
- 31
- 18
- 35
9,11,13. Günler birlikte olmaya başlamalısın ve devamında da gün aşırı ilişki. Ovülasyondan 2 gün önce ve 2 gün sonra birliktelik. Spermler 72 saat içerde canlı kalıo sen 9. Gün birlikte olduğunda 10.günüde etkiliyor yani boş geçmez test almaya da gerek yok bence. Adetine göre günlerini hesaplayabilirsinReglimin ilk gününden sayarak 9.gün başladım Ovulasyon testine ve bugün saat 2 de yaptığım test bu şekilde çıktı.13 Mart’a kadar yapacağım bakalım hayırlısı olsun inşallah 2.çizgiyi de koyu yakalarım.Aaa bu arada unutmadan kuru incir kürü de yapmaya başladım bugün.Bir kaç kişiden duymuştum kuru incir ve havuç kürünü dün doktoruma sordum faydası olur yap dedi.İlgilenen olursa anlatırım onu da kızlar
Canım ebru gebe şuan zaten :) ama ovulasyon testi gerçekten önemliymiş bende bu ay yaptım iki gün geç yumurtluyormuşum bunu öğrenmiş oldum tavsiye ederim9,11,13. Günler birlikte olmaya başlamalısın ve devamında da gün aşırı ilişki. Ovülasyondan 2 gün önce ve 2 gün sonra birliktelik. Spermler 72 saat içerde canlı kalıo sen 9. Gün birlikte olduğunda 10.günüde etkiliyor yani boş geçmez test almaya da gerek yok bence. Adetine göre günlerini hesaplayabilirsin
Ama tatlım zaten gün aşırı birliktelik söz konusu olduğunda gerek yokki ozaman. Sizler sadece o Günn mü birlikte oluyorsunuz kiCanım ebru gebe şuan zaten :) ama ovulasyon testi gerçekten önemliymiş bende bu ay yaptım iki gün geç yumurtluyormuşum bunu öğrenmiş oldum tavsiye ederim
Ben yumurtlama takvimlerini dikkate aliyodum onceden seffaf ve uzayan akintida o tarihlerde oluyodu o yuzden bende o zaman yumurtluyorum saniyodum bu ay ovulasyon testi yaptim ve 23. Gunde yumurtlamam oldu yani adete 6 gun kala normalde o gunler hic aklima gelmez o yuzden ovulasyon testi beni aydinlatmaya yetti bakalim adetimde 3 gun gecikti yarin test yapicam insallahAma tatlım zaten gün aşırı birliktelik söz konusu olduğunda gerek yokki ozaman. Sizler sadece o Günn mü birlikte oluyorsunuz ki
Canim daha olmamis ama az kalmis gibi gorunuyoArkadaslar kafam cok karisti ya.sizce yumurtlama oldu mu olmadi mi hicbisey anlamadim yaEki Görüntüle 2158032
Doktorlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar, yani siz 23. Güne 14 ekliyeceksiniz yeni batınız o olacak. Umarım açıklayabilmişimdir.Ben yumurtlama takvimlerini dikkate aliyodum onceden seffaf ve uzayan akintida o tarihlerde oluyodu o yuzden bende o zaman yumurtluyorum saniyodum bu ay ovulasyon testi yaptim ve 23. Gunde yumurtlamam oldu yani adete 6 gun kala normalde o gunler hic aklima gelmez o yuzden ovulasyon testi beni aydinlatmaya yetti bakalim adetimde 3 gun gecikti yarin test yapicam insallah
Hadi inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberini bekliyoruz :)Ben yumurtlama takvimlerini dikkate aliyodum onceden seffaf ve uzayan akintida o tarihlerde oluyodu o yuzden bende o zaman yumurtluyorum saniyodum bu ay ovulasyon testi yaptim ve 23. Gunde yumurtlamam oldu yani adete 6 gun kala normalde o gunler hic aklima gelmez o yuzden ovulasyon testi beni aydinlatmaya yetti bakalim adetimde 3 gun gecikti yarin test yapicam insallah
Canim gitgide koyulasmis zaten 2 3 gune yumurtlaman olur bence kac gunde bir regl oluyosunEki Görüntüle 2158036 Merhaba bana da yardımcı olur musunuz kızlar? Sizce yumurtladım mı? Henüz beklemeli miyim? Zamanını kaçırdım diye üzülüyorum.
23. Gün 7 hazirandi yani 21 hazirandami testte cikar henuz erkenmi oluyoDoktorlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar, yani siz 23. Güne 14 ekliyeceksiniz yeni batınız o olacak. Umarım açıklayabilmişimdir.
28 günde bir, geçen ay tam 14. Günümde koyu olmuştu çizgi, şimdi gecikti, ya geç yumurtluyorum ya da testte bi aksilik var. Ah bu stres olmasa..Canim gitgide koyulasmis zaten 2 3 gune yumurtlaman olur bence kac gunde bir regl oluyosun
Evet sizin batınıza daha 5 gün var yani. Ona göre test yapın.23. Gün 7 hazirandi yani 21 hazirandami testte cikar henuz erkenmi oluyo
9. Gün baslamissin gecte kalmamissin o yuzden kacirma ihtimalin yok bence az kalmis ama cunku gitgide koyulasmis cizgiler28 günde bir, geçen ay tam 14. Günümde koyu olmuştu çizgi, şimdi gecikti, ya geç yumurtluyorum ya da testte bi aksilik var. Ah bu stres olmasa..
Bende yarin sabah yaparim diyodum biraz daha bekliyim o zamanEvet sizin batınıza daha 5 gün var yani. Ona göre test yapın.
İnşallah öyledir..9. Gün baslamissin gecte kalmamissin o yuzden kacirma ihtimalin yok bence az kalmis ama cunku gitgide koyulasmis cizgiler
Dr banu çiftçinin YouTubeda videoları var ben ordan izliyorum, o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur, bu değişmez ama yumurtlama kişiye göre değişir diyor.Bende yarin sabah yaparim diyodum biraz daha bekliyim o zaman
Yumurtlama tarihi aydan aya degisiyormu bu konuda bilgin varmi cunku benim sdetim hic sasmaz hep 29 gunde bir olurum simdi adet tarihimde aticak o yuzden saskinimDr banu çiftçinin YouTubeda videoları var ben ordan izliyorum, o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur, bu değişmez ama yumurtlama kişiye göre değişir diyor.