Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9,11,13. Günler birlikte olmaya başlamalısın ve devamında da gün aşırı ilişki. Ovülasyondan 2 gün önce ve 2 gün sonra birliktelik. Spermler 72 saat içerde canlı kalıo sen 9. Gün birlikte olduğunda 10.günüde etkiliyor yani boş geçmez test almaya da gerek yok bence. Adetine göre günlerini hesaplayabilirsin

Canım ebru gebe şuan zaten :) ama ovulasyon testi gerçekten önemliymiş bende bu ay yaptım iki gün geç yumurtluyormuşum bunu öğrenmiş oldum tavsiye ederim

Canım ebru gebe şuan zaten :) ama ovulasyon testi gerçekten önemliymiş bende bu ay yaptım iki gün geç yumurtluyormuşum bunu öğrenmiş oldum tavsiye ederim
Ama tatlım zaten gün aşırı birliktelik söz konusu olduğunda gerek yokki ozaman. Sizler sadece o Günn mü birlikte oluyorsunuz ki

Kızlar iyi akşamlar adete son 3gün ama adet belirtilerini yaşıyorum göğüsler şişip adete yakın inerdi şimdi hiç acı sızı Yok kasık ağrım hiç birşey hissetmiyorum.acaba göğüsleri böyle olup hamile olan var mı kızlar.kendimi dinleyip duruyorum

Ama tatlım zaten gün aşırı birliktelik söz konusu olduğunda gerek yokki ozaman. Sizler sadece o Günn mü birlikte oluyorsunuz ki
Ben yumurtlama takvimlerini dikkate aliyodum onceden seffaf ve uzayan akintida o tarihlerde oluyodu o yuzden bende o zaman yumurtluyorum saniyodum bu ay ovulasyon testi yaptim ve 23. Gunde yumurtlamam oldu yani adete 6 gun kala normalde o gunler hic aklima gelmez o yuzden ovulasyon testi beni aydinlatmaya yetti bakalim adetimde 3 gun gecikti yarin test yapicam insallah

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz kızlar? Sizce yumurtladım mı? Henüz beklemeli miyim? Zamanını kaçırdım diye üzülüyorum.

Doktorlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar, yani siz 23. Güne 14 ekliyeceksiniz yeni batınız o olacak. Umarım açıklayabilmişimdir.

Hadi inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberini bekliyoruz :)

28 günde bir, geçen ay tam 14. Günümde koyu olmuştu çizgi, şimdi gecikti, ya geç yumurtluyorum ya da testte bi aksilik var. Ah bu stres olmasa..
9. Gün baslamissin gecte kalmamissin o yuzden kacirma ihtimalin yok bence az kalmis ama cunku gitgide koyulasmis cizgiler

Dr banu çiftçinin YouTubeda videoları var ben ordan izliyorum, o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur, bu değişmez ama yumurtlama kişiye göre değişir diyor.
Yumurtlama tarihi aydan aya degisiyormu bu konuda bilgin varmi cunku benim sdetim hic sasmaz hep 29 gunde bir olurum simdi adet tarihimde aticak o yuzden saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…