Aynen öyle Rabbim den her zaman ümidimiz olduğu için bırakmıyoruz elimizden geleni yapıyoruzHaklısın ramazanda sıkıntı oluyor artı eşimde vardiyalı gece çalışınca daha da zor. Ama rabbimin veresi varsa bir şekilde bahane eder bir şeyleri ve verir inşallah hepimize :)
Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Ebrhll
Canim peki sadece adetine 5 gun kalami gormustun cift cizgiyi yoksa daha oncede gormusmuydun
ins. canim ya senin kacinci gun koyulasti
ebru canım 28 yumurtanın pik yaptığı gündü bugun adet olmam lazım olmadım sence umutlanmalıyım test yapsam çıkar mı ki
Geç yumurtluyor olabilirsin devam et kuzum benim arkadaşım tüm ay yaptı neredeyse ve taaaaa diğer regline 3 gün kala çift koyu çizgi çıktı23. Gün bugün hala aynı pik yapacak mı bilmiyorum
Bal gibi olmuş hemde değerlendirinKızlar 15. Döngüm ve daha birinci çizgi çıkmadan idrarı damlattığımda ikinci çizgiyi gördüm çıkacağı hemen belliydi yani iki dakika bile sürmedi böyle oldu sizce pik olmuş mu dün geceden beri yumurtalarımda inanılmaz şeyler oluyor batıyor ağrıyor ay heyecanlandım(10.günden itibaren başladım ilk defa bu koyuluğu yakaladım)
Yumurtlama 48 saat sürebiliyor kuzumMerhabalar bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu ay ama son üç gündür iki cizgide koyu çıkıyor sanki. Anlayamadım daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen
ins. bu ay olur diye baslattim takvimiŞu an gebe değilsen neden hamileğimin 3.haftasındayım diye görüntü çıkmış kuzum yani gebelik süreç takibi var sende. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa yanlış bir şey mi var hakikaten
Bende ondan supheleniuirum bırakmıyorum ama çizgiler bı garip ya o canimi sıkıyor neyse daha elimde test var devamGeç yumurtluyor olabilirsin devam et kuzum benim arkadaşım tüm ay yaptı neredeyse ve taaaaa diğer regline 3 gün kala çift koyu çizgi çıktı
Sağol canımcımBende hiç olmadı yerleşme kanaması. Taaaaa 13. hafta lekelenme oldu o da rahim büyüdüğü için ince damarları çatlatıyormuş ondanmış.
Canım şu alt kısmındaki cizgi sorunu olmasa çizgiler aynı koyulak ta gibi dimi canım bugün 25. GünGeç yumurtluyor olabilirsin devam et kuzum benim arkadaşım tüm ay yaptı neredeyse ve taaaaa diğer regline 3 gün kala çift koyu çizgi çıktı
Siliklesiyor canım birden olmaz yarın daha silik olur insinşal siz yine de bugub u de degerlendirin tabi siz bilirsinizÇatlamış mı sizce yumurtam kızlar?? Ya da çatlamak üzere falan mı daha da mı silikleşmesi gerekiyor?
Yani birden olmaz derken çatlamaz mı çatlasa da silikleşmez miSiliklesiyor canım birden olmaz yarın daha silik olur insinşal siz yine de bugub u de degerlendirin tabi siz bilirsiniz
Ya valla bu konu benimde anlamadığım konular bende sıkıntı yasoyirou catlatma ignesi olduğumda bile 3 gün sonra yumurtam catladi benim dusun doktor geç çatlıyor o zaman yumurtan dedi o yüzden hiç testlere bakamamk lazım tabi yine catladigi zamanı tahmin etmek için yapmak lazım ama iki günde bir öncesi ve sonrası devam etmek lazimYani birden olmaz derken çatlamaz mı çatlasa da silikleşmez mi
Pik oldu dün Bugün hafif silikleşmiş çatlamış mı demek oluyor yoksa çatlamak üzere mi bilemiyorum artık ben değerlendireyim de tutarsa tutar gerisi Allahtan :)Ya valla bu konu benimde anlamadığım konular bende sıkıntı yasoyirou catlatma ignesi olduğumda bile 3 gün sonra yumurtam catladi benim dusun doktor geç çatlıyor o zaman yumurtan dedi o yüzden hiç testlere bakamamk lazım tabi yine catladigi zamanı tahmin etmek için yapmak lazım ama iki günde bir öncesi ve sonrası devam etmek lazim
Aynen canım bende öyle yapıyorum ama siliklesince artik çatlamış oluyor diye kabul ediuorlar galiabPik oldu dün Bugün hafif silikleşmiş çatlamış mı demek oluyor yoksa çatlamak üzere mi bilemiyorum artık ben değerlendireyim de tutarsa tutar gerisi Allahtan :)