Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birde bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim.
Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim .
Bu ay bende ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizce nasıl ? İlk defa kullanıyorum
Kaçıncı gün catlarki acaba ?
Tekrar anne olmaya çok ihtiyacım var.
Kaç gunde bir adet oluyorsun canım koyulaşma ya baslamis yakın zamanda cift çizgi olur inşallah Rabbim en hayırlı zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Kızlar birde bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim.
Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim .
Bu ay bende ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizce nasıl ? İlk defa kullanıyorum
Kaçıncı gün catlarki acaba ?
Tekrar anne olmaya çok ihtiyacım var.
Öncelikle Rabbim sana Bol bol sabır versin senin meleğin seni cennet kapısında bekliyor Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı bebişler versin inşallah.. Testi yapmaya devam et derim daha onuncu günün Benimde onuncu günüm de aynen böyle silikti 15. günü Pik yaptı Bu süreçte bol bol dua bol bol sabır gerekiyor Rabbim bizlere yardım etsin..

Kaç gunde bir adet oluyorsun canım koyulaşma ya baslamis yakın zamanda cift çizgi olur inşallah Rabbim en hayırlı zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah
26/27/28 günde bir canım . İnşallah kuzum rabbim isteyen herkese en hayırlı en sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah .

Öncelikle Rabbim sana Bol bol sabır versin senin meleğin seni cennet kapısında bekliyor Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı bebişler versin inşallah.. Testi yapmaya devam et derim daha onuncu günün Benimde onuncu günüm de aynen böyle silikti 15. günü Pik yaptı Bu süreçte bol bol dua bol bol sabır gerekiyor Rabbim bizlere yardım etsin..
Amiin , o güzel duaların için rabbim razı olsun senden canım. Dua etmekden başka sabır etmekden başka elimden zaten başka bir şey gelmiyor. Benim meleğim bana şefaatçi olacak insallahitnş tesellim bu. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder .
Ben ozaman biraz daha bekleyeyim şimdiye kadar günde 1 kez ovulasyon testi yapıyordum galiba bugünden sonra artık günde 2 kez yapmalıyım . Yoksa kaçırırım pik'i.

Amiin , o güzel duaların için rabbim razı olsun senden canım. Dua etmekden başka sabır etmekden başka elimden zaten başka bir şey gelmiyor. Benim meleğim bana şefaatçi olacak insallahitnş tesellim bu. İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder .
Ben ozaman biraz daha bekleyeyim şimdiye kadar günde 1 kez ovulasyon testi yapıyordum galiba bugünden sonra artık günde 2 kez yapmalıyım . Yoksa kaçırırım pik'i.
Aynen ben öğlen 3 gibi sonra akşam 6.30 gibi falan yapıyorum daha iyi sonuç olsun diye (bazen dayanamayıp daha erkende yaptığım oldu)gerçekten de pik yaptığı akşama doğru daha da koyuydu :) aminnn canım benim :)

Aynen ben öğlen 3 gibi sonra akşam 6.30 gibi falan yapıyorum daha iyi sonuç olsun diye (bazen dayanamayıp daha erkende yaptığım oldu)gerçekten de pik yaptığı akşama doğru daha da koyuydu :) aminnn canım benim :)
Ben ilerleyen günlerde ovulasyon teslerimi atarım yine canım buralardasın sende galiba, bana göre tecrübelisin. Görürsen yorumlarını beklerim kuzum.

kizlar pik gorurum degilmi 18.gune nazaran koyulasti acaba nezaman pik olurki:işsiz:
yardimci olun please:KK37:
Screenshot_20180614-162922_Gallery.jpg

Merhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?

Eklentiler

• IMG_20180615_133359.jpg
    IMG_20180615_133359.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar ben ilk kez ovulasyon testi kullanacağım 33 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olabilirmisiniz 16 yarin baslayacagim ilişki hangi sıklıkla olmalı bide hergun 1 tane mi test yapacağım şimdiden çok tesekkurler

Haklısın ramazanda sıkıntı oluyor artı eşimde vardiyalı gece çalışınca daha da zor. Ama rabbimin veresi varsa bir şekilde bahane eder bir şeyleri ve verir inşallah hepimize :)
Testle 13. Gün aynı sizin gibi çift koyuyu yakaladım ramazan artı vardiya sorunu tabi üzerine 2 gün değerlendirebildik hiç de umudum yoktu çünkü çok verimsiz bir dönemdi:)) ama şuan hamileyim :anneadayı: Rabbim herkesin gönlüne göre versin :dua:

Merhaba arkadaşlar ben ilk kez ovulasyon testi kullanacağım 33 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olabilirmisiniz 16 yarin baslayacagim ilişki hangi sıklıkla olmalı bide hergun 1 tane mi test yapacağım şimdiden çok tesekkurler
Benim döngüm 30-33 gün arasıdır hep ama ben 9.gün başladım teste çok vardı çünkü ve 13. Gün yakaladım inanılmaz şaşırdım tabi döngüye bakınca 13. Gün erken diyor insan

Gerçekten mi şuan bende şaşırdım biz 7 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor bi turlu bakalım ilk defa yapacağım test bu ay belli olur heralde hangi gün yumurtlama oldugu

Testle 13. Gün aynı sizin gibi çift koyuyu yakaladım ramazan artı vardiya sorunu tabi üzerine 2 gün değerlendirebildik hiç de umudum yoktu çünkü çok verimsiz bir dönemdi:)) ama şuan hamileyim :anneadayı: Rabbim herkesin gönlüne göre versin :dua:
Testi çift çizgi gördüğünüz gün üst üste iki gün mü oldu yaa çokkk sevindimmmm rabbim bize de nasip eder inşallah dua et canımmm :)

Canım şu alt kısmındaki cizgi sorunu olmasa çizgiler aynı koyulak ta gibi dimi canım bugün 25. Gün

Kuzum emin olamıyorum ki hangi marka test bu yaz da kimse almasın bundan ne biçim şeymiş ya aldığın yere mail at hatta foto da at sorunlu olduğunu söyle testlerin

Yani birden olmaz derken çatlamaz mı çatlasa da silikleşmez mi

Kuzum 15.de yumurtlama gününmüş sonrakilerde çatlamış ve daha silikleşmesi gerekli değil bu sorun da değil zaten.Yumurtlaman olmuş ve sonra da çatlamış gidişat gayet sağlıklı kuzum kafana takma silikleşsin daha da diye çünkü yersiz :KK66:

Ya valla bu konu benimde anlamadığım konular bende sıkıntı yasoyirou catlatma ignesi olduğumda bile 3 gün sonra yumurtam catladi benim dusun doktor geç çatlıyor o zaman yumurtan dedi o yüzden hiç testlere bakamamk lazım tabi yine catladigi zamanı tahmin etmek için yapmak lazım ama iki günde bir öncesi ve sonrası devam etmek lazim
Kuzum senin durumunla Oznurr26 Oznurr26 nın durumu çok farklı senin bahsettiğin yumurtlama gününün uzun olması en fazla 48 saat yumurtlama günü olur sende 3 gün olmuş ve sonra çatlamış Öznur un sormaya çalıştığı yumurta çatlayınca hemen silik olur mu 2.çizgi ve neden olmuyor demek istiyor.Onu da söyleyeyim yeniden 2.çizgi silik zaten Öznur un testlerinde ve daha da silik olsada olur olmasa da sonuçta yumurta çatlamış kuzucuklarım :)

yumurtlama zamanı değişebiliyor canım
ben 13. günü de 17. günü de gördüm
testlerini öğleden sonralar yap
ve gün aşırı mutlaka çalışın
pik gördüğün gün ve ertesi gün mutlaka çalışın :)
hayırlısı olsun

X