Rabbim yardımcın olsun canımm ne kadar zorlu dönemler geçirsekte bebeğim için değer diyoruz değil mi hepsi sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alabilmek için inşaallahMetpamid tablet içebilirsin yazmış doktorum oh be süper oldu bu en azından yol kolay geçsin,evdeyken bir şekilde geçiyor
Rabbim yardımcın olsun canımm ne kadar zorlu dönemler geçirsekte bebeğim için değer diyoruz değil mi hepsi sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alabilmek için inşaallah
Şuanda bende yok o sıkıntılar ama ilerleyen zamanlarda olacaktır az yada çok aklımda olsun benim de sağol canmOrası öyle tabi kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Bu arada yeşil elma da rahatlatıyormuş
Gebelik testi yap bi canm baya koyu çıkmış ovulasyon testin ,bu şekilde de hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarımız olmuş ama en iyisi sabah ilk idrarınla bi test yap benceDün adet olmam gerekiyor du olmadim ovu testi böyle çıkıyor neden olur acaba
Aslında dha koyu fotoda belli olmuyor pek ve haftasonu testimde yokGebelik testi yap bi canm baya koyu çıkmış ovulasyon testin ,bu şekilde de hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarımız olmuş ama en iyisi sabah ilk idrarınla bi test yap bence
Eczaneler açık oluyor cumartesi günü burda öğlene kadar canm ama orada kapalı ise kan testine gidebilirsin kesin sonuç için :)Aslında dha koyu fotoda belli olmuyor pek ve haftasonu testimde yok
Açık olduklarını bilmiyordum bakiyim yarın insallh gebeyimdirEczaneler açık oluyor cumartesi günü burda öğlene kadar canm ama orada kapalı ise kan testine gidebilirsin kesin sonuç için :)
İnşaallah hayırlı haberlerini alırız CANM. İlk mi olckAçık olduklarını bilmiyordum bakiyim yarın insallh gebeyimdir
Yok çok şükür bir kizim var 2 buçuk yaşında Aralık'ta boş gebelik ten kürtaj oldum üzüldüm baya simdi kızımın bir kardeşi olsun istiyorumİnşaallah hayırlı haberlerini alırız CANM. İlk mi olck
Aminnn canim sanada inşallah ne istiyorsan tez vakitte nasip etsin RABBİMRabbim gönlünün muradını hayırlısı ile versin inşaallah
Amin hepimize inşallah kuzumAminnn canim sanada inşallah ne istiyorsan tez vakitte nasip etsin RABBİM
Aslında dha koyu fotoda belli olmuyor pek ve haftasonu testimde yok
Kizlar ovu testi akintim ve agrim vardi bugun yaptim yumurtlamanin 15.gunu
Yok canim yanlış yazmışım saat gec oldu ya kafa gitti benim bugun 15.gunum henuz yumurtlamadim ya da bugun yumurtladim o yuzden testi atmistim sen hamile misinYumurtlama günün 15 gün önceydi yani dimi? Ya bu ovulasyon testi ile gebelik cidden çıkıyor mu bende artık emin olamıyorum benim kullandığım ovu.testi yumurtlama günü dışında tek çizgi çıkartıyordu ama regl olmama 5 gün kala çift çizgi çıktı sonraki günlerde hamile kaldığımı öğrendik ama o kadar çok şey okudum ki bu ovu.testleriyle alakalı yani zaten hep lh hormonu vücutta olduğundan gösterirmiş çift çizgi ama silik oluyormuş biri tabi ta ki yumurtlama gününe dek.Belki benim yaptığım ovu.testinden biri hatalıydı ve çizgi tek çıktı reglime 9 gün kala yaptığımda.Zaten 2 tane kalmıştı birini 9 gün birini 5 gün kala yapmıştım işte
Yok canim yanlış yazmışım saat gec oldu ya kafa gitti benim bugun 15.gunum henuz yumurtlamadim ya da bugun yumurtladim o yuzden testi atmistim sen hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?