Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşAllah darısı bizim başımıza inşAllah

Çok şükür net gösterdi kendini:) öğlen idrariyla erken gebelik testi yaptım. Zannedersem beta 100 kusurlere ulaşmış:) eski testim de böyleydi 149 çıkmıştı. Dua edin Allah inşallah bu sefer nasip etsin kızlar

Eklentiler

• 20180413_164703.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 79
Hadi hayırlısı inşallah :)

Ay hadi hayırlısı olsun kuzum benim Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yastığı beline mi koyuyorsun canım ben ikinci denemelerim başladı ilk çocuğumda önce kadın doğum dr una muayene olup rutin kontrol için gittiğim de doktorum da demişti ilişkiden sonra 20 dk ayağa kalkmaycaksın diye yastığı nasıl koyuyorsun öerak ettim

Kalçamın altına koydum hep yüksek tutmak için canm . Belki tuhaf gelecek ama yine kadınlar kulübünde bi sitede ilişkiden sonra bayanın bacaklarını yukarda tutup eşinin ayaklarından salladığını ve biçok kişinin böyle yaptıktan sonra hamile kaldığını yazmıştı. Bende yaptım hamileyim ilgisi alakası varmıdır bilemem tabii

Yine bir regl gecikmesi ve yine bor hüsran.. Ben asla anne olamayacağım sanırım.o kadar yoruldum ki.. 3 negatif tüp bebek ve kalitesiz yumurtalar.. Allah bana sabir versin.. Rabbim kimseye aratmasın. Çocukları bu kadar severken çocuksuz olmak.. Ve bilsem sevdiğim insanin baba olmasına engel olacağımı bilsem,asla evlenmezdim... Rabbim yardim et. Miraç gününün hurmetine..

( Rabbim inşallah yüzünüzü güldürsün,daha fazla özletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Adete 8 var kizlar ovu testi

Eklentiler

• 20180417_103137.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 69
Adete 8 var kizlar ovu testi

Kuzum bu marka ovulasyon testi hakkında bir bilgim yok.Bazısı çünkü regle yakın zamanda 2.çizgiyi hiç çıkarmıyor eğer çıkarsa gebe kalmış olma olasılığı var demek oluyor ama senin kullandığın da bunlardan mı bilemedim.Çünkü bazı testlerde her zaman 2.çizgi silikte olsa çıkıyormuş

Silik cizgi mutlaka cikiyor. Ama adete 2 kala bende hep 2 cizgi cikiyordu ama hamile degildim.. hamileligini ovulasyon testinden ogrenenleride gordum. Ama bende ise yaramadi malesef.

Silik cizgi mutlaka cikiyor. Ama adete 2 kala bende hep 2 cizgi cikiyordu ama hamile degildim.. hamileligini ovulasyon testinden ogrenenleride gordum. Ama bende ise yaramadi malesef.

Bende de regle yakın 2 koyu çizgi çıktı ovulasyon testinde hamileymişim ama bilemiyorum artık gebeliği mi gösteriyor yoksa zaten normalimi bu.Benim de kafam iyice karıştı açıkcası :)

Bende de regle yakın 2 koyu çizgi çıktı ovulasyon testinde hamileymişim ama bilemiyorum artık gebeliği mi gösteriyor yoksa zaten normalimi bu.Benim de kafam iyice karıştı açıkcası :)

Canim bende anlamamisyim 2 ay ust uste adete 2 gun kala denemistim ikiside pozitifti. Ogrenen vardir tabiki ama bende ise yaramamisti. Duydugum kadariyla pcolularda da pozitif gosteriyormus...

Bende de regl den once ve sonra akıntı oldu( sonra derken beklediğim tarihte regl olmadım ama akıntı oldu hep) şu an 6 haftalık hamileyim hala oluyor normalmiş kızlar
canım benimde adetim 1 gün gecikti aynı akıntıdan dün bende gördüm göğüslerde hassasiyet 10 gündür var psikolojik olabilir mi diye düşünüp kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum ama yazdığını okuyunca bi mutlu oldum :) bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarımda var

Ay hadi hayırlısı olsun inşallah kuzum.Benim de adet olacakmışım gibi ağrım çoktu ki hala ara ara oluyor,ben gecikmede 4.gün baktım once idrardan Sonra gece hastaneye gidip kandan çünkü bende psikolojiktir diye bekledim ay hadi inşallah güzel haberlerini alalım kuzum

Ayyyy inşallah beklemedeyim :) peki ovulasyon ile denedin mi kuzucum, dedikleri gibi belli ediyor mu acaba gebeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…