Canım hamileyim
Çok teşekkür ederim canım amin İnşallah hepimiz içinAhhhh harika haber bu :)) çok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah herşey çok yolunda gider :)maşallah
Çok teşekkür ederim canım amin İnşallah hepimiz için
Canım ben Why name isAllah razı olsun kuzum sana da hayırlı ramazanlar :)
Çok şükür iyiyz canim siz nasılsınızNasıl gidiyor hamilelik kuzum :) inşallah kolay geçiyordur
Çok şükür iyiyz canim siz nasılsınız
Bende 8+3 oldum canım cinsiyet belli oldu muÇok sevindim,biz de iyiyiz şükür 11 hafta 4 gün oldum zaman geçmiyor ki :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Bende 8+3 oldum canım cinsiyet belli oldu mu
Hayırlı olsun inşaallah canım ne istersen o nasip olur inşallah kusma aserme fln varmıOh maşallah :) yok kuzum henüz belli değil nasipse 9 Haziran da öğreneceğiz :))
ebrhll süper ya sırf meraktan ilk sayfadan itibaren okudum detaylı bi şieklde nasıl yazmışsın her anı. ve ilk denemede tutması süper :) inşallah sağ salim kucağına alırsın okurken kızınız olcak gibi hissettim bakalım ne dicekler :) benimdde ilk korunmasız ilişkim bu ay oldu 13 ünde tek ilşki apartmanda sular yoktu diğer günleri değerlendiremedikOh maşallah :) yok kuzum henüz belli değil nasipse 9 Haziran da öğreneceğiz :))
Hayırlı olsun inşaallah canım ne istersen o nasip olur inşallah kusma aserme fln varmı
Amin canım inşallah bende biraz bulantı var o kadarŞükür olsun hiç kusmadım,mide yanması çok oldu bu ara o da azaldı epey.Aşerme oluyor ara ara ama öyle tutkuyla bir şey istemedim henüz.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ebrhll süper ya sırf meraktan ilk sayfadan itibaren okudum detaylı bi şieklde nasıl yazmışsın her anı. ve ilk denemede tutması süper :) inşallah sağ salim kucağına alırsın okurken kızınız olcak gibi hissettim bakalım ne dicekler :) benimdde ilk korunmasız ilişkim bu ay oldu 13 ünde tek ilşki apartmanda sular yoktu diğer günleri değerlendiremedikyumurtlama günüm pepaap a göre 17 si ama ben 15 inde yumurtlama belirtileri cok hissettim. yumurta akı gibi akıntı ve kassık ağrısı gibi. 17 sinde yani dün herhngi bişeyim yoktu 15 inde yumurtladysm bi ihtimal vardır sonuçta sprem canlı kalablyr bi süre :)
Amin canım inşallah bende biraz bulantı var o kadar
Ebrhll canın selam tekrardan
Göğüse üç beş saniye iğne batması olayı
Hamileliğin ne zamanında başgösterir
Sağol canımNormalde gögüs hassasiyeti,batma,acıma gibi şeyler gebeliğin 4.haftası gibi başlıyormuş ama benim reglimin geciktiğinin 6.günü falandı başlamıştı yani düşün daha çok yeni gebeydim doktorum da olabilir bu da normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?