Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cizginin tam oturmasini bekledim ama daginiklik gitmedi bir saat de olmadi 20 dk falan ama daginik kaldi test bozuktu sanırım yumurtlama gunum olmasi lazim bu iki gün ama pozitifi goremedim

Valla canım ben 4 aydır deniyorum 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum 1.ay sonuna kadar yaptım ovu testini adetim bittik ten sonra 10. gün yumurtladım iki gün sürdü ondan sonra adet olana kadar tek hep tek çizgi çıktı bu ay adetime 8 gün var ovu testi yaptım baya koyu çift çizgi çıktı dedim çıkmaz ama normal bi gebelik testi ile yaptım orda da ilk 5 dk ikinci çizgi baya koyu çıktı çok şaşırdım ve bende sağ tarafta çok fazla kasık agrısından başka hiç belirti yok

Ebrhll canın selam
Baksana Benim göğsümde damarlarım çok çıktı şişti ben gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum netten baktım ama adetim yeni bitmişti
Olma ihtimali var mı :)

Ebrhll canın selam
Baksana Benim göğsümde damarlarım çok çıktı şişti ben gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum netten baktım ama adetim yeni bitmişti
Olma ihtimali var mı :)

Tabi ki var erken yumurtlama olduysa olur tabi kuzum ay hadi hayırlsı

Sağol canım
Bu arada adet olunca ağlamama kararı aldım
Kendimi kandırmak içim söylemiyorum
Sene sonuna kadar elbet bir ay olur boşverdim
Korkmuyorum regl olmaktan

En sağlıklısı kuzum.Ne zaman kafayı bununla yormayı bırakacaksın o zaman her şey çok daha kolay olacak eminim.Doktorlar dahi psikolojik etkinin çok büyük olduğu kanısındalar.

En sağlıklısı kuzum.Ne zaman kafayı bununla yormayı bırakacaksın o zaman her şey çok daha kolay olacak eminim.Doktorlar dahi psikolojik etkinin çok büyük olduğu kanısındalar.
Aynen ben de canım beyin yönetiyo bizi

Kizlar. Pazar adetim bitti sali iliski oldu. Sonra c tesi gunu 2 damla lekelenmem oldu ve kasiklarinda adet olacak gbi agri. Bugunde 1 damla leke oldu. Yumurtlama donemi gelmeden dollenme olmus olabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…