- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Hayırlısı ile senin de mutlu haberlerini verdiğin mesajlarını okuruz inşaallah canmcanım benimde adetim 1 gün gecikti aynı akıntıdan dün bende gördüm göğüslerde hassasiyet 10 gündür var psikolojik olabilir mi diye düşünüp kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum ama yazdığını okuyunca bi mutlu oldum :) bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarımda var
inşallah canım ya umutlanmak istemiyorum diye diye de umutlandırıom kendimi :) 1 düşüğüm var 5 ay korundum bu ilk deneme inşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlarımız olsunHayırlısı ile senin de mutlu haberlerini verdiğin mesajlarını okuruz inşaallah canm
Umutlanmamak adına kendimizi ne kadar zorlasakta pek mümkün olmuyor canm hep bi heyecanla acaba diyoruz . Dualarım seninle inşaallah Rabbim gönlünün muradına eriştirsin seni deinşallah canım ya umutlanmak istemiyorum diye diye de umutlandırıom kendimi :) 1 düşüğüm var 5 ay korundum bu ilk deneme inşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlarımız olsun
Amin canim benim cok tesekkur ederimUmutlanmamak adına kendimizi ne kadar zorlasakta pek mümkün olmuyor canm hep bi heyecanla acaba diyoruz . Dualarım seninle inşaallah Rabbim gönlünün muradına eriştirsin seni de
Bence ovulasyon testi ile birlikte 10 ve 20 arasi gün asiri ilişki dene ve hep belinin altina yastık koyarak en az yarım saat bekleKızlar benim bu ayda nasip olmadı. Hayırlısını diliyorum hep. Çok istediğim için mi böyle oluyor bilmiyorum... Adetim bugün bitti. 5 gün adet görüyorum. 2 aydır adetim 27 gün çekiyor, hangi günleri değerlendirmem gerek? Geçen ay ovulasyon testiyle çift koyu çizgiyi 12 gün ve 13 gün yakaladım. Napacagimi bilmiyorum nerde yanlış yapiyorum? yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ayyyy inşallah beklemedeyim :) peki ovulasyon ile denedin mi kuzucum, dedikleri gibi belli ediyor mu acaba gebeliği
Kızlar benim bu ayda nasip olmadı. Hayırlısını diliyorum hep. Çok istediğim için mi böyle oluyor bilmiyorum... Adetim bugün bitti. 5 gün adet görüyorum. 2 aydır adetim 27 gün çekiyor, hangi günleri değerlendirmem gerek? Geçen ay ovulasyon testiyle çift koyu çizgiyi 12 gün ve 13 gün yakaladım. Napacagimi bilmiyorum nerde yanlış yapiyorum? yardımcı olursanız çok sevinirim..
Sağolun kizlar bide öyle deniyim, gün aşırı ilişki ne kadar sıklıkta oluyor peki?
Reglin bitince 5.gün başlıyorsun kuzum diğer regl tarihine kadar gün aşırı devam
Tamam canim çok sağol yardımın için umarım bu sefer tutar. Nerdeyse 1 sene olucak deneyli.....
İçini ferah tut kuzum Rabbim inşallah nasip eder size de sağlıkla
Benim de adetim normalde 34 günde bir oluyordu bu ay öyle olmadı hamile de değilim hâlâ da adet olmadım işin garibi en son adetim 8 Mart tı
Bi kaç gün daha bekleyeyim gitmeyi düşünüyorumÇok da ertelemeyin bir doktora görünün bence.Zaman geçmeden bir aksilik varsa çözmüş olursunuz belki stresten falandır ama yine de es geçmemek gerek
Amin canım ben de şükür iyiyimİyi gidiyor şükür olsun kuzum,her şey yolunda şuanlık ve inşallah sağlıkla da alırız kucağımıza.Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?