• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benimde adetim 1 gün gecikti aynı akıntıdan dün bende gördüm göğüslerde hassasiyet 10 gündür var psikolojik olabilir mi diye düşünüp kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum ama yazdığını okuyunca bi mutlu oldum :) bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarımda var
Hayırlısı ile senin de mutlu haberlerini verdiğin mesajlarını okuruz inşaallah canm

Hayırlısı ile senin de mutlu haberlerini verdiğin mesajlarını okuruz inşaallah canm
inşallah canım ya umutlanmak istemiyorum diye diye de umutlandırıom kendimi :) 1 düşüğüm var 5 ay korundum bu ilk deneme inşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlarımız olsun

inşallah canım ya umutlanmak istemiyorum diye diye de umutlandırıom kendimi :) 1 düşüğüm var 5 ay korundum bu ilk deneme inşallah Rabbim isteyen herkese versin hayırlı evlatlarımız olsun
Umutlanmamak adına kendimizi ne kadar zorlasakta pek mümkün olmuyor canm hep bi heyecanla acaba diyoruz . Dualarım seninle inşaallah Rabbim gönlünün muradına eriştirsin seni de :KK68:

Kızlar benim bu ayda nasip olmadı. Hayırlısını diliyorum hep. Çok istediğim için mi böyle oluyor bilmiyorum... Adetim bugün bitti. 5 gün adet görüyorum. 2 aydır adetim 27 gün çekiyor, hangi günleri değerlendirmem gerek? Geçen ay ovulasyon testiyle çift koyu çizgiyi 12 gün ve 13 gün yakaladım. Napacagimi bilmiyorum nerde yanlış yapiyorum? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Kızlar benim bu ayda nasip olmadı. Hayırlısını diliyorum hep. Çok istediğim için mi böyle oluyor bilmiyorum... Adetim bugün bitti. 5 gün adet görüyorum. 2 aydır adetim 27 gün çekiyor, hangi günleri değerlendirmem gerek? Geçen ay ovulasyon testiyle çift koyu çizgiyi 12 gün ve 13 gün yakaladım. Napacagimi bilmiyorum nerde yanlış yapiyorum? yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bence ovulasyon testi ile birlikte 10 ve 20 arasi gün asiri ilişki dene ve hep belinin altina yastık koyarak en az yarım saat bekle

Ayyyy inşallah beklemedeyim :) peki ovulasyon ile denedin mi kuzucum, dedikleri gibi belli ediyor mu acaba gebeliği

Denedim 9 gün falan kala reglime yaptım 2.çizgi yoktu ama reglime 5 gün kala yaptığımda 2.çizgi vardı acaba mı dedim bekledim sonra baktık ki cidden gebeyim

Bana kalırsa bu ay ovulasyon testini boşver gün aşırı birlikte olun eşinle en sağlamı bu kuzum ve aynen belinin altına yastık koy,ilişkiden sonra hemen yıkanma.Ben bacaklarımı yukarı kaldırıp 5 dk kadar beklemiştim ki doktorum söylemişti bunu

Sağolun kizlar bide öyle deniyim, gün aşırı ilişki ne kadar sıklıkta oluyor peki?

Benim de adetim normalde 34 günde bir oluyordu bu ay öyle olmadı hamile de değilim hâlâ da adet olmadım işin garibi en son adetim 8 Mart tı

Benim de adetim normalde 34 günde bir oluyordu bu ay öyle olmadı hamile de değilim hâlâ da adet olmadım işin garibi en son adetim 8 Mart tı

Çok da ertelemeyin bir doktora görünün bence.Zaman geçmeden bir aksilik varsa çözmüş olursunuz belki stresten falandır ama yine de es geçmemek gerek

7+5 haftalık gebeyim ve neredeyse 4 haftalıktan bu yana mide bulantım var az azdı ama son bir kaç gündür epey zorlamaya başladı.3 aylıktan sonra geçer diyorlar inşallah geçer Rabbim işitsin.
Mide bulantısına çubuk kraker ve yeşil elma iyi geliyormuş gebelikte.Çubuk kraker sürekli yiyorum ama en fazla 1 saat kesiyor belki o kadar bile sürmüyor.Yeşil elma da deneyeyim inşallah onun etkisi uzun sürüyordur.Yarın 2 saatlik araba yolculuğu yapacağım nasıl olacak çok tedirginim doktordan ilaç önermesini istedim inşallah verir bulantı için bir şey en azından şu yolu atlatayım

Back