Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüslerim çok hassas gün sütyenle yatamadım :KK43: anlam veremiyorum acaba adetimden sonra yumurtlamam oldu da ben mi anlamadım hamile mi kaldım
Canım bende bu ay ilk kez test kullandım geçen ay akinti takibi yapmıştım ilk iki gün kasik agrim oldu sonra iki gün yumurtlama akintim vardı gogus hassasiyetin benim yumurtlama akintimdan sonra adete bir hafta kala başlamıştı herkesin farklı oluyordur bu durum bence ben akintimdan yumurtladigimi düşündüm ama test yapmamıştım emin de değilim sen ne testi kullaniyorsun bu ay be ovulasyon testine hemen adet bitimi basladim kacirmak istemedigimden

Benimki de hep silik cikiyordu öncesinde senin şu silik olan gibiydi en koyu halide dün 4 saat arayla üç test yaptım ucu de aynıydı bugün yine yapacağım bakalım ilk testlerim gibi silik çıkarsa bugün sence yumurtluyormuyumdur
Alt alta koyup resim çekersen öyle anlaşılabilir. Akıntıyla dikkat edebilirdin bak akıntı oluyor o günler

Alt alta koyup resim çekersen öyle anlaşılabilir. Akıntıyla dikkat edebilirdin bak akıntı oluyor o günler
Resim koyamiyorum hata veriyor koyu çizgiden önce afedersin şu gibi ıslak bir akintim vardı ara ara gelen beni rahatsız eden dun koyu çizginin sabahı az uzayan çok az bi akintim vardı bugün kuru gibi çok bi akintim yok henüz takip ediyorum bakalım teşekkür ederim canim

Canlar benim 25 ağustos yumurtlama günüm normalde, 26,27,28 günde bi adet oluyorum bu değişiyor günleri bazen 26 bazen 27 bazen 28. Neyse.. bazılarının yumurtlama günü adetten sonraymış doğru mu acaba? Ya şuan tereddütteyim ya 25 i yumurtlama günüm yumurtlama günümde ilişkiye girmedim yani dün uyumuşuz :KK43:( şuan da belim kasıklarım ayaklarımın altı ağrıyo dün geceden beri :KK43: fenayım yani bi yandan hamile miyim acaba diyorum bi yandan Ne alaka diyorum çatlıyordur diyorum. Ama bi gün önce ilişkiye girmiş olmamız işe yarar mı acaba :KK43:(
Adetten 15 gün önce yumurtlama günü olur. Adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlar yumurta büyütücü ilaç kullanmıştır ve hemen büyümüştür. Yani adetten hemen sonra yumurtlaması olanlar 21 günde adet olanlar.2 gün önce olduysa da olabilir.3 gün bekliyor çünkü zaten.

Resim koyamiyorum hata veriyor koyu çizgiden önce afedersin şu gibi ıslak bir akintim vardı ara ara gelen beni rahatsız eden dun koyu çizginin sabahı az uzayan çok az bi akintim vardı bugün kuru gibi çok bi akintim yok henüz takip ediyorum bakalım teşekkür ederim canim
Bugünler de çatlıcak o zaman

Kızlar telefondan giriyorum resim nasıl yukleniyor

Adetten 15 gün önce yumurtlama günü olur. Adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlar yumurta büyütücü ilaç kullanmıştır ve hemen büyümüştür. Yani adetten hemen sonra yumurtlaması olanlar 21 günde adet olanlar.2 gün önce olduysa da olabilir.3 gün bekliyor çünkü zaten.
Yani dün ilişkiye girdim diyelim, bugün çatladı. Sperm 3 gün yaşadığı için bugün tutabilir öyle mi?

Muhtemelen bu gün silik çıktı çünkü dün baya koyuydu
Çatlamış olabilir bak sen yine devrede varsa devam et.Benim 11. Gün kopkoyu oldu silikleşti çatladı sanırım dedim ama 21. Gün çatladı :) Devam edince anladım yoksa kaçırcaktım

Koyu olan 15. Güne ait silik olan tekli test 16. Yani bu gune ait sanirim yukleyebildim sağol canım :halay:

Eklentiler

• 20170826_132013.webp
    20170826_132013.webp
    9 KB · Görüntüleme: 109
  • 20170826_131855.webp
    20170826_131855.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 20170826_113216.webp
    20170826_113216.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar ben yeni evliyim adetime 1 hafta kala yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bgun idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Boşuna da umutlanmak istemiyorum yardım edin lütfen

Kızlar ben yeni evliyim adetime 1 hafta kala yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bgun idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Boşuna da umutlanmak istemiyorum yardım edin lütfen
olabilir yarin tekrarla kan testini

Back
X