Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende laboquick kullandım. Çalıştığım için geceden geceye yapabiliyordum ben testlerimi. Döngün sanırım 28 günde bir, benim öyle mesela. 18. Günde 2 koyu cizgim cıktı. 19 günde de koyuydu ama biraz silikti bi önceki güne göre. Bu iki günü değerlendirdim tabiki. Şimdi adetime 1 hafta var bakalım ne olacak :)
Ayy inşallah gebesindir sağlıkla alırsın kucağına :) bende okulda olacağım 11 de yapmam biraz sıkıntı olabilir. Okuldan gelince 6 gibi hatta 7 gibi yaparım diye planlıyorum

Bende laboquick kullandım. Çalıştığım için geceden geceye yapabiliyordum ben testlerimi. Döngün sanırım 28 günde bir, benim öyle mesela. 18. Günde 2 koyu cizgim cıktı. 19 günde de koyuydu ama biraz silikti bi önceki güne göre. Bu iki günü değerlendirdim tabiki. Şimdi adetime 1 hafta var bakalım ne olacak :)
Adetinin kaçıncı günü testleri yapmaya başlamıştın canım? İçinde çok fazla olduğu için ben 7. Gün başlayım diyorum

En az 2 saat sıvı tüketme testten önce tamam mı canım atlama bunu. Dogru sonuc alabilmek icin.
Tamamdır kuzucum, adetim bitsin 7. Günde başlayacağım mesela 1 gün iZin günümde saat 11 yapsam diğer gün okulda olduğum için akşam eve gelince 7 de yapsam da olur dimi? Sabah ilk saatlerde yapılmıyormuş sanırım sabah 10:00 akşam 22:00 arası uygulanan bir testmiş. Okula gitmeden yapmam ya okulda yapacağım:) ki nasıl yaparım bilemedim. İdrar için kap, test, tenefüs 10 dk :)) hayal edemedim koşturmayı bir de nöbetçiysem o gün :)))

Tamamdır kuzucum, adetim bitsin 7. Günde başlayacağım mesela 1 gün iZin günümde saat 11 yapsam diğer gün okulda olduğum için akşam eve gelince 7 de yapsam da olur dimi? Sabah ilk saatlerde yapılmıyormuş sanırım sabah 10:00 akşam 22:00 arası uygulanan bir testmiş. Okula gitmeden yapmam ya okulda yapacağım:) ki nasıl yaparım bilemedim. İdrar için kap, test, tenefüs 10 dk :)) hayal edemedim koşturmayı bir de nöbetçiysem o gün :)))
Zora sokma kendini evde yap. Saati var mı bilmiyorum ama uyandıgında ilk idrarla yapmamalısın

Doktora gittim kesevar yolk keseside var daha bebiş yok iki haftaya gel gelişir dedi korkuyorum inşallah gelişir

Ara ara karnımın sağ tarafı acıyor ama bugu. Ağrı yok bide bacaklarım çok ağrıyor onu adet yakın ona bağlıyorum normalde göğüslerim de acıma olur o yok bi başka bi belirti yok

Ara ara karnımın sağ tarafı acıyor ama bugu. Ağrı yok bide bacaklarım çok ağrıyor onu adet yakın ona bağlıyorum normalde göğüslerim de acıma olur o yok bi başka bi belirti yok[/QUOTE
Demin benimde sag tarafıma agrı girdi, yarın alçım cıkacak ve rontgenden önce kan testi yapcaklar mecburen cok korkuyorum kötü sonuc duymaktan bana dua eder misiniz :(

2 net çizgi çıkacak en doğru günler reglynin ilk gününüde sayıp 12 14 16 . Günleri gün aşırı ilişki yaşayıp 1 saat kalkmadan yatacaksın ve genital bölgeye çok su sabun sürmeden temizlik yapacaksın doktorumun önerisidir

Merhaba kizlar

ben yeni uyeyim ne zamandir takip ediyordum. ins herkesin dilekleri dualari kabul olur. iki tane foto ekledim ovulasyon testi yaptim bu ay ilk defa. koyu olan 2 gun oncesinden. 10 agustosta yapmistim onu. siliklesmis olan dune ait 11 agustos. bu ay adetten sonra 9 ve 10 agustosta iliski oldu. yani koyulasmadan onceki gun ve en koyu gun.. siliklestigi gun yani dun iliski olmadi.. bugun sizce olmali mi?

bir sorum da koyuyken mi sans daha yuksek yoksa siliklesmeye baslayinca mi? benim esimde hareket problemi var en az yuzde 35 olmaliymis bizimki 22. sizce nasil bir yol izlemeliyim? Tesekkur ederim.

Eklentiler

• 20170813_154852.webp
    20170813_154852.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 119
  • 20170813_154906.webp
    20170813_154906.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 118
Selam kızlar. Adetim biteli 3 gün oldu. Ama adetim o kadar azdı ki hiçbirşey anlamadım
Bugün de mide bulantısı ve halsizlikle uyandım. Aklıma esti ovulasyon testi yaptım çizgi silik çıktı.
Hani bu ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler varya bu da mı öyle acaba

Eklentiler

• IMG_6290.webp
    IMG_6290.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 122
Selam kızlar. Adetim biteli 3 gün oldu. Ama adetim o kadar azdı ki hiçbirşey anlamadım
Bugün de mide bulantısı ve halsizlikle uyandım. Aklıma esti ovulasyon testi yaptım çizgi silik çıktı.
Hani bu ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler varya bu da mı öyle acaba
peki adetiniz vaktinde mi gelmisti? eger adet gunu gectiyse ve yasadiginiz ustunu gorme kanamasi olma ihtimali var ise kan verin bence henuz az olabilir beta degeri ama 5 ustu gebelik ihtimali oldugunu gosterir
kan verin kesinlessin kafanizda.

kızlar merhaba öncelikle Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebişler versin tez günde inşallah.Benim sorum yumurtlama gününü bi türlü denk getiremiyoruz galiba normalde adetlerim düzenli son bi kaç ay düzensiz gbi oldu yine düzeldi bebek istiyoruz bu konuda yardımcı olabilecek var mı

kızlar merhaba öncelikle Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebişler versin tez günde inşallah.Benim sorum yumurtlama gününü bi türlü denk getiremiyoruz galiba normalde adetlerim düzenli son bi kaç ay düzensiz gbi oldu yine düzeldi bebek istiyoruz bu konuda yardımcı olabilecek var mı

1- Ovülasyon testleri
2- Bazal vücut ısısı takibi
3- Akıntı kontrolü

bu yöntemleri kullanabilirsin canım biraz araştır istersen

Back
X