Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1- Ovülasyon testleri
2- Bazal vücut ısısı takibi
3- Akıntı kontrolü

bu yöntemleri kullanabilirsin canım biraz araştır istersen

canım teşekkür ederim bilgiler için ama vücut ısısından anlayamıyorum akıntıdan da ovulasyon testı almayı düşünüyorum bu ay bakalım mesela son üç ay haziran sat 24
temmuz sat 21
agustos 17 bu ay döngü 27 gün sürdü. Sizin ne kadar sürede oldu bebegınız acaba Allahım sag salım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah =))))

canım teşekkür ederim bilgiler için ama vücut ısısından anlayamıyorum akıntıdan da ovulasyon testı almayı düşünüyorum bu ay bakalım mesela son üç ay haziran sat 24
temmuz sat 21
agustos 17 bu ay döngü 27 gün sürdü. Sizin ne kadar sürede oldu bebegınız acaba Allahım sag salım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah =))))

10 ay sürdü canım teşekkür ederim. İstersen Ateş Ölçme Yöntemi topigine bakabilirsin. Oradaki tabloları incelersin. Biz sana yardımcı oluruz merak etme

Arkadaşlar ben 5 ay hep yumurtlama gunu takibi yaptim hamile kalamadim, en son 6. Ayda dedimki ogretmenim bu ay tutarsa dogum yaza gelir dogum iznim gider bosver bu ay ugrasma dedim. zaten ugrasma sansim da yoktu annemin yazligindaydim esimde istanbulda calisiyodu. Adetime iki gun kala geldi o zaman iliski oldu ve hamile kalmisim haberim yok. Saka gibi ama benim yumurtam adetime iki gun kala catlamis. Daha da komigi adet olmuyorum eee gebelik testinde de cikmiyo, anneme dedim ki ben sokulemiyorum anne gel hali yikayalim da sokuleyim dedim. Sonra olmam gereken adet tarihi uzerinden 15 gun gecti hala olmuyorum kuzenim git kan testi ver dedi o gun 45.6 cikti degerim. Hamileymisim. Tabi ben sok. Normalde kimin aklina gelir ki adet olmaya 2 gun kala hamile kalinacagi, doktorum gec dollenme dedi ve bu cogu bayanda olabiliyomus. O yuzden yumurta tabiki yaparken bu ihtimali de goz onunde bulundurun diye yazdim. O iliskiden de kizim oldu. Rabbim herkese nasip etsin insallah

Selam kızlar. Adetim biteli 3 gün oldu. Ama adetim o kadar azdı ki hiçbirşey anlamadım
Bugün de mide bulantısı ve halsizlikle uyandım. Aklıma esti ovulasyon testi yaptım çizgi silik çıktı.
Hani bu ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler varya bu da mı öyle acaba
Bu testiniz negatif.Silik baya bi.Hamilwlik varsa pozitif çıkması gerekiyor.Ben iki hamileliğimde de o şekilde ögrendim.Adetiniz azaldıysa mutlaka gidin doktora.Yaşınız çok yok degil mi?

Kizlar yarin yani cuma gunu saat 00:00 geciyor bugun oluyor yani zilhicce ayinin 3 . Gunundeyiz bebis isteyenler bunu paylassin yaysin bebek hasretimiz sona ersin hayirlisiyla rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Eklentiler

• FB_IMG_1503592214431.webp
    FB_IMG_1503592214431.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 143
Arkadaşlar merhaba size bir şey danışnak istiyorum bu ay bat1 gün kala evdeki test çok silik çizgi beta verdim 8,5 çıkmıştı dün regl oldum yanş kimyasal gebelik yaşamışım. Normalde genelde düzenlidir regl günlerim ya 28 ya 29 günde olurum. Şimdi 3 gün gecikmeli regl olduğum için yumurtlama günlerim değişmiştir değil mi?hiç ovü testi kullanmadım daha önce sizce bu ay riske atmayıp kullanayımmı?

Arkadaşlar merhaba size bir şey danışnak istiyorum bu ay bat1 gün kala evdeki test çok silik çizgi beta verdim 8,5 çıkmıştı dün regl oldum yanş kimyasal gebelik yaşamışım. Normalde genelde düzenlidir regl günlerim ya 28 ya 29 günde olurum. Şimdi 3 gün gecikmeli regl olduğum için yumurtlama günlerim değişmiştir değil mi?hiç ovü testi kullanmadım daha önce sizce bu ay riske atmayıp kullanayımmı?
Evet kimyasal gebelik geçirmişsin.Kullan Tabiki daha iyi olur bence.

Evet kimyasal gebelik geçirmişsin.Kullan Tabiki daha iyi olur bence.

Hiç macera arayıp riske atmaya gerek yok hangi marka tabsiye edersiniz? En çok laboquick görüyorum sitelerde
Evet Can'ım ben iki kez bu markayla hamile kaldım.Ve pozitifin ardından 15. Gün adet oldum hep hiç günler şaşmadı.15. Günü geçmeden de test yapmadığım için de hiç hayal kırıklığı yaşamadım.:) 15 günü geçen tüm kullanışımda da hamileydim yani garanti sonucu

Evet Can'ım ben iki kez bu markayla hamile kaldım.Ve pozitifin ardından 15. Gün adet oldum hep hiç günler şaşmadı.15. Günü geçmeden de test yapmadığım için de hiç hayal kırıklığı yaşamadım.:) 15 günü geçen tüm kullanışımda da hamileydim yani garanti sonucu
Canım bende o testi kullanıyorum hergun düzenli yapıyorum dün t çizgisi c ye yakın koyuluktaydi aynı gibiydi ama c den koyu degildi koyu mu olmali resim koyaniyorum pozitif midir sence senin ilişkim hangi günler olmuştu hamis kaldiginda

Canım bende o testi kullanıyorum hergun düzenli yapıyorum dün t çizgisi c ye yakın koyuluktaydi aynı gibiydi ama c den koyu degildi koyu mu olmali resim koyaniyorum pozitif midir sence senin ilişkim hangi günler olmuştu hamis kaldiginda

Eşit koyuluk pozitif t daha koyuysa pik yapmış demek canım. Bu durumda bu haftayı üst üste 3 gün sonrasını da gün aşırı degerlendirmen şansını arttırır.

Eşit koyuluk pozitif t daha koyuysa pik yapmış demek canım. Bu durumda bu haftayı üst üste 3 gün sonrasını da gün aşırı degerlendirmen şansını arttırır.
Benim c ye yakin ama dikkatli bakinca biraz daha acik duruyor Senin t çizgisi bir dakika içinde hemen çıktı mı benim beş dakikayı buldu o süre fark eder mi hemen mi koyu çizgi çıkması lazım peki

Benim c ye yakin ama dikkatli bakinca biraz daha acik duruyor Senin t çizgisi bir dakika içinde hemen çıktı mı benim beş dakikayı buldu o süre fark eder mi hemen mi koyu çizgi çıkması lazım peki

Pik olduğunda sıvı alımı dahi etkilemiyor testi t c den önce koyulaşıyor. Bende öyle oldu ama herkeste aynı olmuyor bu koyuluktan sonra silinmeye de başlayabilir testiniz o yüzden lh testini bugün yarın catlayacak diye degerlendirmeyip bu hafta içerisinde olabilir gözüyle bakarsanız başarı oranı artıyor. Bende pikten 4 gün sonra çatlıyor mesela.. bol şans ;)

Herkeste değişiyor sanırım ama ben de ve çoğu kişide t çizgisi daha koyuydu.Sonra açılmaya başladığı gün çatladıgını anlıyordum.Hatta dün açıldı.
Ben çok kotu oldugu gün degil açıldığı günü değerlendirmiştim ve sabaha kadar belime yastık koymuştum.Şu şekilde oluyor her ay benim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 107
Herkeste değişiyor sanırım ama ben de ve çoğu kişide t çizgisi daha koyuydu.Sonra açılmaya başladığı gün çatladıgını anlıyordum.Hatta dün açıldı.
Ben çok kotu oldugu gün degil açıldığı günü değerlendirmiştim ve sabaha kadar belime yastık koymuştum.Şu şekilde oluyor her ay benim
Canlar benim 25 ağustos yumurtlama günüm normalde, 26,27,28 günde bi adet oluyorum bu değişiyor günleri bazen 26 bazen 27 bazen 28. Neyse.. bazılarının yumurtlama günü adetten sonraymış doğru mu acaba? Ya şuan tereddütteyim ya 25 i yumurtlama günüm yumurtlama günümde ilişkiye girmedim yani dün uyumuşuz :KK43:( şuan da belim kasıklarım ayaklarımın altı ağrıyo dün geceden beri :KK43: fenayım yani bi yandan hamile miyim acaba diyorum bi yandan Ne alaka diyorum çatlıyordur diyorum. Ama bi gün önce ilişkiye girmiş olmamız işe yarar mı acaba :KK43:(

Benimki de hep silik cikiyordu öncesinde senin şu silik olan gibiydi en koyu halide dün 4 saat arayla üç test yaptım ucu de aynıydı bugün yine yapacağım bakalım ilk testlerim gibi silik çıkarsa bugün sence yumurtluyormuyumdur

Pik olduğunda sıvı alımı dahi etkilemiyor testi t c den önce koyulaşıyor. Bende öyle oldu ama herkeste aynı olmuyor bu koyuluktan sonra silinmeye de başlayabilir testiniz o yüzden lh testini bugün yarın catlayacak diye degerlendirmeyip bu hafta içerisinde olabilir gözüyle bakarsanız başarı oranı artıyor. Bende pikten 4 gün sonra çatlıyor mesela.. bol şans :KK66:
Sağol canım bende çok bağlı kalmadım teste zaten guvenemedim bi gün aşırı en iyisi sanırım :KK48:

Back
X