- 26 Ağustos 2017
- 98
- 57
- 8
Hadi ya en iyisi o şekilde yapıyım tekrar denemekten fayda varEczaneler de lh testi satmıyorlar pek sanırım.Sabah idrar testi tekrarla koyulaşanilir baya bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya en iyisi o şekilde yapıyım tekrar denemekten fayda varEczaneler de lh testi satmıyorlar pek sanırım.Sabah idrar testi tekrarla koyulaşanilir baya bence
Adet günün geçti mi peki bakamadım geçmişte yazdığına.Akıntım artıyorsa Ateş çıkıyorsa kesinkes var.İnşallah hayırlı haber verirsin.:)Hadi ya en iyisi o şekilde yapıyım tekrar denemekten fayda var
Adetim geçmedi 4 gün var daha ateş çıkıyormu biliyorum ama aşırı üşüyorum yaz gününde battaniyeyle yatıyorum:)Adet günün geçti mi peki bakamadım geçmişte yazdığına.Akıntım artıyorsa Ateş çıkıyorsa kesinkes var.İnşallah hayırlı haber verirsin.:)
inşallah canım alıntım baya varAdet günün geçti mi peki bakamadım geçmişte yazdığına.Akıntım artıyorsa Ateş çıkıyorsa kesinkes var.İnşallah hayırlı haber verirsin.:)
Dikkat et kendine o Zaman.Daha varmış bak Ondan silik olabilir.inşallah canım alıntım baya var
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı aslında en garantilisi kan testi 3 gün önce negatif çıkmıştı bgun idrarda 2. 'yi silik görünce bi umutlandımDikkat et kendine o Zaman.Daha varmış bak Ondan silik olabilir.
Belkide canım birşey daha soracağım ben şimdi test yapmayı birakayimmi dahaAmin Can'ım hepimizin inşallah.Belki benimki daha büyük çatlamış olabilir eşit beya daha koyu olması gerekiyormuş
Belkide canım bir sey daha soracağım sence test yapmayı birakayimmi artık acaba devam edeyimmiAmin Can'ım hepimizin inşallah.Belki benimki daha büyük çatlamış olabilir eşit beya daha koyu olması gerekiyormuş
Sanki hayali bi çizgi var gibi geldi bana canımEki Görüntüle 2038143
Ondan yok canım eczaneden mi alicam pek bilgim yok bu konularda
Kamaradan öyle gözüküyor canım normalde bu şekilde değil çektikten sonra karşılaştırdım aynı değil fotoğraflaSanki hayali bi çizgi var gibi geldi bana canım
Hayırlısı olsun canimKamaradan öyle gözüküyor canım normalde bu şekilde değil çektikten sonra karşılaştırdım aynı değil fotoğrafla
Öyle tabiki Rabbim kimseye aratmasın inşallah ..Hayırlısı olsun canim
Devam etmelisin aniden fırlayabiliyor.Ya da gerçekten çatladı emin olursun hemBelkide canım birşey daha soracağım ben şimdi test yapmayı birakayimmi daha
Belkide canım bir sey daha soracağım sence test yapmayı birakayimmi artık acaba devam edeyimmi
Sağol canimDevam etmelisin aniden fırlayabiliyor.Ya da gerçekten çatladı emin olursun hem
Bu hesap kesinlikle ben de tutmuyor çünkü yumurta catladiktan sonra luteal faz başlıyor ve bunu bir cok doktor 14 gun sabit olarak dile getiriyor. Bu yuzden de beklenen adetten 14 gün çıkarın deniliyor.oysa bazi kadinlarda luteal faz 16 gun ya da 12 gun olabiliyor 12 gunden az olunca zaten luteal faz yetmezligi deniyor.benim tecrübeme gelince.ben ilk bebegimi 1.5 yil bekledim.4 ay yumurta takibi yaptirdim doktorumla. Gun gün gittim. Catladi dedikten hep 16 gun sonra hasta oldum 2 gun fazla yani.bunu ogrenmemis olsam hep 14.gunden sonra degerlendirmeyecektim
Aynen bende 4 ay hep yanlış günleri değerlendirdim yumurtlama 17. Gün gösteriyordu takvimle benim ovulasyon testi 14 günde başladı koyulasmaya 15 de pik yaptı iki gün fark ediyor geçen ayda yumurtlama belirtilerim takvim yumurtlamasindan önce başlamıştı yumurtanın 24 saat canlı kaldığını ve öncesinde yapılacak ilişkiyle şansın arttıgini düşünürsek 2 3 gün fark var ben yumurtlamadan sonra dikkat ediyor musum meğer bakalım bu ay ne olacak ilk defa ovulasyon testi kullandimKesinlikle katılıyorum. 30 günde adet oluyorum, normalde 16. Gün deniliyor ama OVULASYON kitinde 14. Gün pozitif çıktı. 2 gün öncesi, O günün sabahı ve akşamı değerlendirdik. Ertesi gün rahatsız olduğum için olamadıinşallah tutmuştur.
14. Gün çift görmeniz 14. Gün yumurtlama oldugu anlamına gelmiyor zaten :) 16. Gün yumurtlama olmuş bu teste göreKesinlikle katılıyorum. 30 günde adet oluyorum, normalde 16. Gün deniliyor ama OVULASYON kitinde 14. Gün pozitif çıktı. 2 gün öncesi, O günün sabahı ve akşamı değerlendirdik. Ertesi gün rahatsız olduğum için olamadıinşallah tutmuştur.
Yumurtlama LH artışından 24-36 saat kadar sonra gerçekleşir. Çoğu ovulasyon testinin prospektüsünde de bu yazıyor canım. Yani 15 veya 16'sında yumurtlamış oluyorsun.Kesinlikle katılıyorum. 30 günde adet oluyorum, normalde 16. Gün deniliyor ama OVULASYON kitinde 14. Gün pozitif çıktı. 2 gün öncesi, O günün sabahı ve akşamı değerlendirdik. Ertesi gün rahatsız olduğum için olamadıinşallah tutmuştur.