- 24 Eylül 2023
- 4
- 1
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar regl döngü günü gelmeden pozitif sonuç göremezsiniz görülenler vardır tabiki ama çok istisna. Hcg hormonunun vücuda yüklenmesiyle alakalı bi durum. En erken adetin ilk günü pozitife dönebilir, ayrıca geç döllenme durumuna(geç yumurtluyorsanız) karşı adet gecikmesi üzerinden 10 gün geçtikten sonra bile ilk pozitife dönme durumu olabiliyor. O yüzdrn adet günü gelmeden test yapmanın çok bir anlamı yok. Gününüz bikaç gün geçincr yapmaya başlayın testleri derim bu konuda hep araştırma yaptım doktorlardan dinledim. Umutsuzluğa kapılmayın
13 gün geçtiyse ve hamileyseniz o testlerin kıpkırmızı olması gerekirdi. Bence bir doktora gözükün ve ya kan falan verinnIyı gunler benmde adetım uzerndn 13 gun gectı 13 gun boyunca 5 idrar testı 2 de beta testı yaptrdm hepsı negatıf en son adet gecıkmesnn 11. Gunu beta testi yaptrdım 12. Gunu sonucm gene negatıftı ama 14. Gunu adet gordum ama adetmı pek bılemedm 2 gun surdu normalde 2 gun yogun 3. Gun azarlırkn 2 gun gorup kesıldm 3 gunde ara ara lekelenme seklnde geldi kafam karıstı yerlesme kanaması olabılırmı dıye
Verdm ıkı kere ve ıkısıds negatıf ama gelen adet benı korkuttu sormak ıstedm13 gün geçtiyse ve hamileyseniz o testlerin kıpkırmızı olması gerekirdi. Bence bir doktora gözükün ve ya kan falan verinn
Mrb adetime 10 gün kala öğrendim şuan 4+4 GEBEYİM o belli olmuyor bence adet sonrası netleşecek inanmıyorum artık varsa zaten direk cıkıyorMerhabalar regl döngü günü gelmeden pozitif sonuç göremezsiniz görülenler vardır tabiki ama çok istisna. Hcg hormonunun vücuda yüklenmesiyle alakalı bi durum. En erken adetin ilk günü pozitife dönebilir, ayrıca geç döllenme durumuna(geç yumurtluyorsanız) karşı adet gecikmesi üzerinden 10 gün geçtikten sonra bile ilk pozitife dönme durumu olabiliyor. O yüzdrn adet günü gelmeden test yapmanın çok bir anlamı yok. Gününüz bikaç gün geçincr yapmaya başlayın testleri derim bu konuda hep araştırma yaptım doktorlardan dinledim. Umutsuzluğa kapılmayın
Ay bende adetime 9 gün kala öğrendim suan 4+5 günlük hamileyim keseyi gördünüz mü değeriniz kaçMrb adetime 10 gün kala öğrendim şuan 4+4 GEBEYİM o belli olmuyor bence adet sonrası netleşecek inanmıyorum artık varsa zaten direk cıkıyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bende şuan 4+5 günlük gebeyim almanyadayım doktor 3 hafta izindeymiş 11.ayın 7sine gel dedi en musait yeri 11 aydaymış benim mide yanmam cok fazla normalmal mi sizde ne gibi değişiklikler varAy bende adetime 9 gün kala öğrendim suan 4+5 günlük hamileyim keseyi gördünüz mü değeriniz kaç
O kadar erken nasıl öğreniyorsunuz mahsallahAy bende adetime 9 gün kala öğrendim suan 4+5 günlük hamileyim keseyi gördünüz mü değeriniz kaç
Bende bulantı goguslerde damarlasm mevcut bazen mide ağrısı çekiyorum kasık ağrısı ara ara geliyor gidiyorRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bende şuan 4+5 günlük gebeyim almanyadayım doktor 3 hafta izindeymiş 11.ayın 7sine gel dedi en musait yeri 11 aydaymış benim mide yanmam cok fazla normalmal mi sizde ne gibi değişiklikler var
Valla bende şaşkınım meraktan test aldm pozitif gördümO kadar erken nasıl öğreniyorsunuz mahsallah
Canım mide yanmasi oldu içime doğdu 12 gün vardı yaptım cıktı silik olunca umursamadım bir kaç gün sonra mıde yanmam devam edince yine yaptım cizgii direk cık 28 bat günüm dü yaptım 3 gün önce mie yanmam hamilelik belirtim olduO kadar erken nasıl öğreniyorsunuz mahsallah
Benim de tam adet olmama 15 gün suan ama öncesinde migde ağrısı yanma hafif bulantı o geçti tam sol kasık ağrısı pıt pıt sancı şeklinde şimdi de göğüs uclsrına doğru hafif ağrı yanma hassasiyet var , geç dollemimi oldu bu kadar da erken farkettirmez kendini diy miCanım mide yanmasi oldu içime doğdu 12 gün vardı yaptım cıktı silik olunca umursamadım bir kaç gün sonra mıde yanmam devam edince yine yaptım cizgii direk cık 28 bat günüm dü yaptım 3 gün önce mie yanmam hamilelik belirtim oldu
Bu sıkayetlerim adetten 5 6 gün sonra başladı , adetim de şüpheliydi 1 bücuk gün oldum ve çok ağrım oldu 4 gün sonra test yaptım 0,100 çıktı ama sonradan böyle belirtilerim oluyo test verdiğim de karnım ağrıyodu sadeceBenim de tam adet olmama 15 gün suan ama öncesinde migde ağrısı yanma hafif bulantı o geçti tam sol kasık ağrısı pıt pıt sancı şeklinde şimdi de göğüs uclsrına doğru hafif ağrı yanma hassasiyet var , geç dollemimi oldu bu kadar da erken farkettirmez kendini diy mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canımValla bende şaşkınım meraktan test aldm pozitif gördüm
Canım belli olmaz bende senin gibi aynı duyguları yaşadım ama en cok ara ara mide yanması olunca oraya saplantılı hale geldim test yaptım sürekli rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallahBenim de tam adet olmama 15 gün suan ama öncesinde migde ağrısı yanma hafif bulantı o geçti tam sol kasık ağrısı pıt pıt sancı şeklinde şimdi de göğüs uclsrına doğru hafif ağrı yanma hassasiyet var , geç dollemimi oldu bu kadar da erken farkettirmez kendini diy mi
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbimin mucizeleri bitmezBu sıkayetlerim adetten 5 6 gün sonra başladı , adetim de şüpheliydi 1 bücuk gün oldum ve çok ağrım oldu 4 gün sonra test yaptım 0,100 çıktı ama sonradan böyle belirtilerim oluyo test verdiğim de karnım ağrıyodu sadece
Canım belli olmaz bende senin gibi aynı duyguları yaşadım ama en cok ara ara mide yanması olunca oraya saplantılı hale geldim test yaptım sürekli rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Ahhhh keşkee sevinçten delilirim herelde ama bi 5 6 gün bekliycem sonra böyle devam ederse bi kan değerime baktırcam yine adetime de dediğim gibi 15 gün var çıkar mı bilmemİnşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbimin mucizeleri bitmez
İnşallah gönül muradını versin rabbim dua edecek namaza duracağım canı gönülden diliyorumAhhhh keşkee sevinçten delilirim herelde ama bi 5 6 gün bekliycem sonra böyle devam ederse bi kan değerime baktırcam yine adetime de dediğim gibi 15 gün var çıkar mı bilmem