- 26 Ağustos 2017
- 98
- 57
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insallah canim allah gonlune gore versin. merak ettim bende. Allah evlat eksikligiyle sinamasin hakedene isteyene versin bide testte hemen belirdimi cizgiBenm eve eczane epey uzakta ben gidene kadar kapanır artık da eşime telefon açıp ona aldırıyım bari. Bildiririm mutlaka ay maşallah ya Rabbim acısını göstermesin analı babalı büyütsün inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Kaç günde bi adet oluyorsun kuzumKoyu olan 15. Güne ait silik olan tekli test 16. Yani bu gune ait sanirim yukleyebildim sağol canım![]()
Amin inşallah. Evet 2 dk içerisinde belirdi ama silik şekildeydiamin insallah canim allah gonlune gore versin. merak ettim bende. Allah evlat eksikligiyle sinamasin hakedene isteyene versin bide testte hemen belirdimi cizgi
Benimkin de sorun mu var niye daha koyu çıkıyor çoğu kişiden ya anlamadım.Hadi hayırlı olsun sanada :)Koyu olan 15. Güne ait silik olan tekli test 16. Yani bu gune ait sanirim yukleyebildim sağol canım![]()
Ortalamam 30 canım ama bazen 27 bazen 34 günü bulabiliyor genelde 30 güne birKaç günde bi adet oluyorsun kuzum
Sağol canım ya evet bende tereddutte kaldim t benim ç kadar koyu degildi gözle bakınca kısmen daha acik gözüküyordu hatta 5. Dakikada o tekli resimdeki gibiydi ama açıktı yani allah senind3 gönlüne göre versinBenimkin de sorun mu var niye daha koyu çıkıyor çoğu kişiden ya anlamadım.Hadi hayırlı olsun sanada :)
buyuk ihtimal hamilesin ama yinede yap testi sabahAmin inşallah. Evet 2 dk içerisinde belirdi ama silik şekildeydi
Ay inşallah sabah mutlaka yapicam size bildiririm mutlaka durumubuyuk ihtimal hamilesin ama yinede yap testi sabah
Ay inşallah sabah mutlaka yapicam size bildiririm mutlaka durumubuyuk ihtimal hamilesin ama yinede yap testi sabah
Testin resmini koydun mu Can'ım.Görmedim ben.Geç döllenme olabilir evet ama lh testin varsa onu kullan ondan belli olurKızlar ben yeni evliyim adetime 1 hafta kala yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bgun idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Boşuna da umutlanmak istemiyorum yardım edin lütfen
Amin Can'ım hepimizin inşallah.Belki benimki daha büyük çatlamış olabilir eşit beya daha koyu olması gerekiyormuşSağol canım ya evet bende tereddutte kaldim t benim ç kadar koyu degildi gözle bakınca kısmen daha acik gözüküyordu hatta 5. Dakikada o tekli resimdeki gibiydi ama açıktı yani allah senind3 gönlüne göre versin![]()
Albi marka değilse bence var Can'ım.Yarın sabah da yaparsın ona göre çıkar daha iyiEki Görüntüle 2038143
Ondan yok canım eczaneden mi alicam pek bilgim yok bu konularda
Ben kullandıysan diye dedim yoksa gerçek yok Tabiki gebelik testi yaparsın daha iyi o :)Eki Görüntüle 2038143
Ondan yok canım eczaneden mi alicam pek bilgim yok bu konularda
Bu normal idrar gebelik testi olmuyor mu canımBen kullandıysan diye dedim yoksa gerçek yok Tabiki gebelik testi yaparsın daha iyi o :)
Aynen öyle yapicam artık erken de davranmak istemiyorum sonrasındaki hayal kırıklığı malumAlbi marka değilse bence var Can'ım.Yarın sabah da yaparsın ona göre çıkar daha iyi
Hani 3 gün önce 0.1 Di dedin ya.3 günde 2 kat artınca belki net belli olmaz yumurtlama testi varsa elinde onda hamilelik varsa direk pozitif oluyyor o yüzden dedim ama yokmuş :) Ben öyle öğrenmiştim deBu normal idrar gebelik testi olmuyor mu canım
Hmm anladım canım yok ama alabilirim nöbetçi ezcaneye gidip :)Hani 3 gün önce 0.1 Di dedin ya.3 günde 2 kat artınca belki net belli olmaz yumurtlama testi varsa elinde onda hamilelik varsa direk pozitif oluyyor o yüzden dedim ama yokmuş :) Ben öyle öğrenmiştim de
Eczaneler de lh testi satmıyorlar pek sanırım.Sabah idrar testi tekrarla koyulaşanilir baya benceHmm anladım canım yok ama alabilirim nöbetçi ezcaneye gidip :)