Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki bişey sorucam,adetin süresi önemli değilmi?mesela benim 5 gün sürüyorsa yada 2 gün yada 6 ne bileyim?bence adet süreside önemli

peki bişey sorucam,adetin süresi önemli değilmi?mesela benim 5 gün sürüyorsa yada 2 gün yada 6 ne bileyim?bence adet süreside önemli
Adet süresi önemli değildir. Düzenli olarak adet gören bir kadında kanamanın başladığı ilk günden 14 gün sonrası yumurtlama olur.Sizin adetiniz ister 2 gün sürsün ister 5 gün sürsün farketmez. İlk adet olduğunuz gün önemlidir süresi değil...

Canım hayırlı olsun hamilesin ben yeni gördüğüm iicn şimdi yorum yapmak istedim zaten mutlu haberi coktan almış olmam gerekir allah analı babalı büyütsün

Kızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?

Eklentiler

• C951C139-286B-40BC-8CA9-9DDCAF1E2DB4.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 125
  • 178A0F77-2BCD-49A8-90DE-0333D9215D72.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 120
kizlarrrrrrr tahlil sonuclarim nasıl sizce ? Horminlarda sıkıntı var mı

Eklentiler

• IMG_20211111_130022.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba iyi günler ben ovurlasyon testi yaptım şuan.takibi yapan kadın yumurtlama gününü değerlendir dedi değerlendirdim şuan üstünden 2 hafta geçti bende yoğun akıntı bel ağrısı kaşık ağrısı ve mide yanmalarim var acaba norlam mi bilgi sahibi olanlar yorum yapabilirmi

Kizlar selam bu ay ilk defa ovu testi kullandım 18 pik beklenen bat 30 Kasım bu akşam test yaptım ama sizce varmı bakar mısınız

Merhaba arkadaşlar. Bugün yaptığım iki farklı markadan test. Nedense biri sürekli açık renk oluyor. Bu renkler pik anlamında mı? ne anlama geliyor.

Ben dört beş test yaptım canım pik olmayınca kaçırdım dedim çünkü akıntı da yoktu ve teste başlamadan önce hafif kasik ağrısı olmustu
Valla tatlim bence eger pik olmuyorsa tutmuyor yani bende hep oyle oluyor. su iki gundur asiri kasik agrim var. usutmus de olamam. Bilemedim valla. Masaj da yapiyorum ama yildim artik valla. Zaten subata kadar oldu oldu yoksa tup bebek olayina giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…