Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay akışına bırakacağım dedim amaYumurta artık çatlamış değil mi. Pik Koyu olmaması yumurta kalitesi ile ilgili mi acaba. Birde bu çatlama günü rahmim kasıklarım var çok ağrıdı ilişki esnasında mahvaloldum ağrıdan. İlk kez böyle oldu niye olabilir. Doktora gittim bir sürü test falan birşey çıkmadı.

Eklentiler

• IMG_20210811_125423.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20210810_122242.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 68
kızlar bir soru soracağım beni yönlendirirseniz çok sevnirim . ilişki ( yumurtlama ve çatlama ) mı olursa daha iyi yoksa yumurtlama öncesi ve catlamamı olursa daha iyi. yani ovülasyonda pik gördüğüm güni ve catlama gnünü değerlendirmem yeterli olur mu önereceğiniz farklı bşrsye varmı

Canım yumurtlama ve catlama zamanlarında gebelik olusur pik gördugun gun ve catlama olan gun ilişki en saglıklısı mesela ben gun asırı yapıyorum cunku benım 10 ile 15 gün içinde yumurtlamam olusuyor onuncu gün baslıyorum degerlendırmeye daha sonrasında eger pik görursem o aralarda o gğnde degerlendırıyorum

çok teşekkür ederim. ben de aynı şekilde dğerlendirdim bu gectiğimiz 4 ay boyunca ama hıc yumurtlma ve catlama olarak 2 gün ard arda denemedim bu ay öyle yapacağım sanırım daha sağlklı olur

merhaba kızlar bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim benim adetim önce 3 5 damla şeklinde geliyor.sonra bir gün ara veriyor hiçbişey gelmiyor daha sonraki gün hatta bu ay iki gün ara verdi sonra başladı hangisi adet tarihi olarak baz almalıyım sizce?

kızlar bana ovülasyon ile ilgili yardımcı olur musunuz? ilk resim dün , so resim bugün. Yumurtlama yaklaşmış mı acaba ?

Eklentiler

• 7.jpg
    196,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 9.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar sizce yumurtlama yakın mı? Adetimin bittikten sonraki gun yaptim 6. Günüm

Eklentiler

• IMG_20210822_165928.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 157
Hanımlar ovülasyonda bazen. Yumurtlama çok pik olmuyor bazen de oluyor bunun yumurta kalitesi ile ilgisi olabilir mi?

Test her pik olduğunda muhakkak tutacak diye bişey yok tutmıyabilirde elbette yumurtanında kaliteli olması önemli
yumurta tembelliğine bağlı gelişme olmıyabiliyor yada çatlama olmıyabiliyor bazen.

Kızlar iilk kez ovülasyon testi alacağım önerdiğiniz bir marka var mı? İnternetten almayı düşünüyorum

Kızlar ben de ovülasyon testi yapmaya çalışıyorum bu ay. Adetin 5. Gününde başladım. Ama anlayamıyorum tam. Önce kademeli bir artış var gibiydi. Ama hiç C çizgisi ile aynı tona ulaşmadı. İki gündür de soluklaştı. Bugün 12. Günü adetin ardından. Bir de eski testlere baktığımda hepsi koyulaşmış filan, aralarında fark kalmamış gibi. O sebepten de anlayamıyorum. (2 saat öncesine sıvı tüketmeme ve aynı saatte yapma kurallarına dikkat ediyorum.)

Merhaba bildiğim kadarıyla 10 dak sonra gördüğün çizgiler yanlış. İlk 10 dk da ne gördüysen ona göre alacaksın sonucu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…