- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Canım yumurtlama ve catlama zamanlarında gebelik olusur pik gördugun gun ve catlama olan gun ilişki en saglıklısı mesela ben gun asırı yapıyorum cunku benım 10 ile 15 gün içinde yumurtlamam olusuyor onuncu gün baslıyorum degerlendırmeye daha sonrasında eger pik görursem o aralarda o gğnde degerlendırıyorumkızlar bir soru soracağım beni yönlendirirseniz çok sevnirim . ilişki ( yumurtlama ve çatlama ) mı olursa daha iyi yoksa yumurtlama öncesi ve catlamamı olursa daha iyi. yani ovülasyonda pik gördüğüm güni ve catlama gnünü değerlendirmem yeterli olur mu önereceğiniz farklı bşrsye varmı
çok teşekkür ederim. ben de aynı şekilde dğerlendirdim bu gectiğimiz 4 ay boyunca ama hıc yumurtlma ve catlama olarak 2 gün ard arda denemedim bu ay öyle yapacağım sanırım daha sağlklı olurCanım yumurtlama ve catlama zamanlarında gebelik olusur pik gördugun gun ve catlama olan gun ilişki en saglıklısı mesela ben gun asırı yapıyorum cunku benım 10 ile 15 gün içinde yumurtlamam olusuyor onuncu gün baslıyorum degerlendırmeye daha sonrasında eger pik görursem o aralarda o gğnde degerlendırıyorum
Bende o sekılde denemek istiyorum ama eşimden dolayı deneyemiyoruzçok teşekkür ederim. ben de aynı şekilde dğerlendirdim bu gectiğimiz 4 ay boyunca ama hıc yumurtlma ve catlama olarak 2 gün ard arda denemedim bu ay öyle yapacağım sanırım daha sağlklı olur
işte bende 4 aydır o şekilde deneyelim dedim yok yoruluyorum falan dedı bu ay ıkna ettım öyle deneyeceğiz zorla oda normalde 3 gün yapılması lazımmıs ama işte olmuyrduBende o sekılde denemek istiyorum ama eşimden dolayı deneyemiyoruz
işte bende 4 aydır o şekilde deneyelim dedim yok yoruluyorum falan dedı bu ay ıkna ettım öyle deneyeceğiz zorla oda normalde 3 gün yapılması lazımmıs ama işte olmuyrdusenın bat ne zmaa
son testin yumurtlama canımKizlar bu da bugünkü kafam karıştı yaa
Cidden mi çok acayip ya iyi gun once adetim bittison testin yumurtlama canım
Merhaba bildiğim kadarıyla 10 dak sonra gördüğün çizgiler yanlış. İlk 10 dk da ne gördüysen ona göre alacaksın sonucu canımKızlar ben de ovülasyon testi yapmaya çalışıyorum bu ay. Adetin 5. Gününde başladım. Ama anlayamıyorum tam. Önce kademeli bir artış var gibiydi. Ama hiç C çizgisi ile aynı tona ulaşmadı. İki gündür de soluklaştı. Bugün 12. Günü adetin ardından. Bir de eski testlere baktığımda hepsi koyulaşmış filan, aralarında fark kalmamış gibi. O sebepten de anlayamıyorum. (2 saat öncesine sıvı tüketmeme ve aynı saatte yapma kurallarına dikkat ediyorum.)