Arkadaşlar 11 aralıkda regli olmam gerekirken ayın 8inde oldum son gün (13 Aralık) test yaptım ve koyu çıktı aralıklarla yapıyorum bu testlerden sonuç alan var mı nasıl yorumlayacağımı şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olmuş cnm bol havuc ye yada suyunu sık iç çatlama cabuk olurAllah rızası için testlerime yorum yapar mısınız ben anlayamadım yumurtlama mi
Test yaptınız mıarkadaşlar merhaba, 2 hafta önce bugün çatlama gördüm bugün adet bekliyordum henüz olmadım stresliyim biraz. stresle adetimi geçirmiş olabilir miyim? yarına kadar olmazsam adet test vereyim mi ne dersiniz?
Önce evde test yap istersen warsa cıkar inş. Bende adetım gctikten bı gun sonra yaptım cıktıarkadaşlar merhaba, 2 hafta önce bugün çatlama gördüm bugün adet bekliyordum henüz olmadım stresliyim biraz. stresle adetimi geçirmiş olabilir miyim? yarına kadar olmazsam adet test vereyim mi ne dersiniz?
Cnm tumurtlama olmamıs dewam et testlereYorumlayabilecek biri var mı :/ yol gösterir diyordum daha da kafam karıştı
hayır yapmadım il dışındaydık yeni geldik eşime söyledim al diye :) akşam yapıcam inşallahTest yaptınız mı
nasıl yaptınız ?Önce evde test yap istersen warsa cıkar inş. Bende adetım gctikten bı gun sonra yaptım cıktı
Hatta elinde ovu. Testı warsa yap çunkunben ovu. Yaptım adetimden bı hafta önce her gün bırazsaha koyulastı öyleki adet gunu yaptıgımda aşırı koyuydu öyle anladım hamile oldugumu
Sonra test yaptım tabii işin formalitesiydi bu çunku anlamıstım hamıle oldugumu zaten
Ovu. Testinden mı bahsedıyorsunuznasıl yaptınız ?
hayır ovü testi ile hamile kadlığınızı öğrendiniz ya onu sordum :)Ovu. Testinden mı bahsedıyorsunuz
Eger öyleyse özet geceyım Sizin için
Adetimin bitiminin 4. Günü testi yapmaya başladım 13. Gunu yumurtlama gördüm testim pik yapmıstı
O gun ılıskı oldu
Ertesi gun silindi
Ama adetim bitmeye yakın ben ve esım taze sıkılmıs havuç suyu içtik bi kac gun
O ay yum. Cabuk catladı
Havuc suyu taze olmak kaydı ıle çatlamayı hızlandırıyo diye duymustum nitekim bende deöyle oldu
Conku daha once kullandıgım ovu. Testınde uc gun surmustu yumurtlama
O ay da hamle kaldım
Yani oda şöyle olduhayır ovü testi ile hamile kadlığınızı öğrendiniz ya onu sordum :)
adetim 5 gün gecikti , ovü yapsam çıkar mı sizce :)Yani oda şöyle oldu
Yum. Gununden 10 gün sonra test yaptım cokk sılık bı cızgı gördüm
Sonra beklenen adet günüme 7 gün kala ovu. Testı wardı elımde onu yaptım
Normal silinmeden bıraz koyu geldi
Gun asırı yaptım adetıme ıkı gun kala cok koyulastı pikten bile koyu oldu dıyebılırım
Anladım kı hamileyım
Sonra adet gunu gelınce normal gebelik testi yaptım oda hemen kıpkırmızı oldu
Hadii hayırlısı olsunnElim ayağın titriyor şuan, hamilelik testi almaya gidiyorum böyle çıktı ovüde
Hamileysen kesin cıkar benceadetim 5 gün gecikti , ovü yapsam çıkar mı sizce :)