Teşekkür ederim canım. Bu mesaji yazdıktan bir gün sonra pik gördüm, ertesi günde silikleşti. İnşallah güzel haberler almak nasip olur hepimizeMerhaba bildiğim kadarıyla 10 dak sonra gördüğün çizgiler yanlış. İlk 10 dk da ne gördüysen ona göre alacaksın sonucu canım
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte inşallahTeşekkür ederim canım. Bu mesaji yazdıktan bir gün sonra pik gördüm, ertesi günde silikleşti. İnşallah güzel haberler almak nasip olur hepimize
Bence bu pik. Bende vücudumda hiç belirti olmuyor ya. Bende belirti oluyo mesela göğüslerim hassaslaşıyor bu adetime 10 gün kala oluyor ve yaptığımda pik olmamış oluyor. AnlamadımKızlar merhaba. Bu pik sayılıyor mu? Dün yaptım gün ortasında. Vücudumda olan belirtilerden sonra aklıma geldi bir test yapayım diye öyle farkettim.
tavsiyem adetin biter bitmez testlere başlaman. adet 1. günden itibaren 14. gün yumurtlama deniliyor ama ben 11 ve 12. günde başladığını farkettim. adete 10 gün kala test yaparsan ovulasyonu yakalayamaman normal. daha erken yapman gerekiyor.Bence bu pik. Bende vücudumda hiç belirti olmuyor ya. Bende belirti oluyo mesela göğüslerim hassaslaşıyor bu adetime 10 gün kala oluyor ve yaptığımda pik olmamış oluyor. Anlamadım
Çok teşekkürler ama vücudumda hiç hassasiyet olmuyor işte ilginç bazı insanlar anlıyormuştavsiyem adetin biter bitmez testlere başlaman. adet 1. günden itibaren 14. gün yumurtlama deniliyor ama ben 11 ve 12. günde başladığını farkettim. adete 10 gün kala test yaparsan ovulasyonu yakalayamaman normal. daha erken yapman gerekiyor.
Bunlar tek bir güne mi ait ? Bu testler hergun ayni saatte 1 kere yapilıyor emin olmadiğinizda 2 kere yapılıyor..Eğer farklı gunleri gösteriyorsa Polikistik belirtisi sadece bir güne aitse çatlama gözüküyor gibi. Çok karışmısHerkese merhabalar dün akşam 22.00 yaptığım test ikisi aynı koyulukta çıktı bugünde böyle çıktı sizce yumurtla oluşup çatlamış mi
Bende bu ay ilk defa deniyorum ovülasyon testi o yüzden regli bitti ertesi gün başladım yapmaya ama genelde regli bttikten 3 gün sonra başlayın diyo burdaki kızların geneliBir sorum olacaktı arkadaşlar ilk ovulasyon testi denemem 31 günde bir regl oluyorum takvim uygulamasina göre 5 ekim reglimin ilk günü sizce hangi gün teste başlamalıyım?
Bana da reglin 7. Günü başla diyenler oldu tam karar veremedim ama 20 li ovulasyon testlerinden aldım reglin biter bitmez başlasam yeterli gelir galibaBende bu ay ilk defa deniyorum ovülasyon testi o yüzden regli bitti ertesi gün başladım yapmaya ama genelde regli bttikten 3 gün sonra başlayın diyo burdaki kızların