Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bildiğim kadarıyla 10 dak sonra gördüğün çizgiler yanlış. İlk 10 dk da ne gördüysen ona göre alacaksın sonucu canım
Teşekkür ederim canım. Bu mesaji yazdıktan bir gün sonra pik gördüm, ertesi günde silikleşti. İnşallah güzel haberler almak nasip olur hepimize

Kızlar bana bir acil bakar mısınız lütfen şu an akıntının göğüs ağrım ve kısık ağrım vardı bugün elimde lanoquick test vardı 5 adet onu yaptım , bugün eczaneden miratech aldım ama cok silik anlamadım acıkcası bugün pik değil mi kacırmak istemiyorum . İkinci resim bugün

Eklentiler

• 9A2C65AC-E2E5-450C-835E-E940C15157C8.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 107
  • image.jpg
    260,1 KB · Görüntüleme: 101
10. Dakik da resmi güncellemek istiyorum

Eklentiler

• 1E2359B1-4F8D-4FCD-98BA-60DB883E9E1E.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar merhaba. Bu pik sayılıyor mu? Dün yaptım gün ortasında. Vücudumda olan belirtilerden sonra aklıma geldi bir test yapayım diye öyle farkettim.

Eklentiler

• IMG-20210917-WA0003.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 161
Benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos 2021yumurtlama günüm ayın 12 olarak düşündüm bir defa korunmasız ilişki oldu bakalim nasip olacak mı

Arkadaşlar benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos ve ayın 12 yumurtlama günüm diye düşünüp ogün ilişkiye girdik ama bir kere bakalim nasip olacak mı

Kızlar merhaba. Bu pik sayılıyor mu? Dün yaptım gün ortasında. Vücudumda olan belirtilerden sonra aklıma geldi bir test yapayım diye öyle farkettim.
Bence bu pik. Bende vücudumda hiç belirti olmuyor ya. Bende belirti oluyo mesela göğüslerim hassaslaşıyor bu adetime 10 gün kala oluyor ve yaptığımda pik olmamış oluyor. Anlamadım

Bence bu pik. Bende vücudumda hiç belirti olmuyor ya. Bende belirti oluyo mesela göğüslerim hassaslaşıyor bu adetime 10 gün kala oluyor ve yaptığımda pik olmamış oluyor. Anlamadım
tavsiyem adetin biter bitmez testlere başlaman. adet 1. günden itibaren 14. gün yumurtlama deniliyor ama ben 11 ve 12. günde başladığını farkettim. adete 10 gün kala test yaparsan ovulasyonu yakalayamaman normal. daha erken yapman gerekiyor.

Çok teşekkürler ama vücudumda hiç hassasiyet olmuyor işte ilginç bazı insanlar anlıyormuş

Herkese merhabalar dün akşam 22.00 yaptığım test ikisi aynı koyulukta çıktı bugünde böyle çıktı sizce yumurtla oluşup çatlamış mi

Eklentiler

• IMG_20210924_125743.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 201
Kızlar iyi akşamlar adetlerim düzensiz ovülasyon testiyle takip ettim sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• A799DFF2-20AA-4707-BA08-06BC4390D650.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 189
Herkese merhabalar dün akşam 22.00 yaptığım test ikisi aynı koyulukta çıktı bugünde böyle çıktı sizce yumurtla oluşup çatlamış mi
Bunlar tek bir güne mi ait ? Bu testler hergun ayni saatte 1 kere yapilıyor emin olmadiğinizda 2 kere yapılıyor..Eğer farklı gunleri gösteriyorsa Polikistik belirtisi sadece bir güne aitse çatlama gözüküyor gibi. Çok karışmıs

Arkadaslar sizce yumurtlama olmus mu

Eklentiler

• 20210927_195329.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 176
21.gun yapıldı sizce sonucum nasıl

Eklentiler

• IMG_20210929_205914.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 156
Bir sorum olacaktı arkadaşlar ilk ovulasyon testi denemem 31 günde bir regl oluyorum takvim uygulamasina göre 5 ekim reglimin ilk günü sizce hangi gün teste başlamalıyım?

Bir sorum olacaktı arkadaşlar ilk ovulasyon testi denemem 31 günde bir regl oluyorum takvim uygulamasina göre 5 ekim reglimin ilk günü sizce hangi gün teste başlamalıyım?
Bende bu ay ilk defa deniyorum ovülasyon testi o yüzden regli bitti ertesi gün başladım yapmaya ama genelde regli bttikten 3 gün sonra başlayın diyo burdaki kızların geneli

Bende bu ay ilk defa deniyorum ovülasyon testi o yüzden regli bitti ertesi gün başladım yapmaya ama genelde regli bttikten 3 gün sonra başlayın diyo burdaki kızların
Bana da reglin 7. Günü başla diyenler oldu tam karar veremedim ama 20 li ovulasyon testlerinden aldım reglin biter bitmez başlasam yeterli gelir galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…