La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
Yapmışsın zaten war gibi ne oldu ysptın mı gebelik testi merak ettmiElim ayağın titriyor şuan, hamilelik testi almaya gidiyorum böyle çıktı ovüde
Onuda yapmışsınArkadaşlar evde yaptığım gebelik testi pozitif çıktı hemen atladom hastaneye geldim kan vermeye
Evet ilk gebelik, şuan hastanedeyim kan bermek için. Ya çok mutluyum allahım yüzümü kara çıkarma sağlıklı bir benek nasip et bamaOnuda yapmışsıngözün aydin rabbim tamamona erdirsin ilk gebelik mi
Hadi inşallahhayır yapmadım il dışındaydık yeni geldik eşime söyledim al diye :) akşam yapıcam inşallah
maşallah ya hayırlı olsun :) ovulasyonda pık gordukten sonra nasıl degerlendırdın canım ekstra bıseyler yaptın mı yedınmı bıze yazar mısın
Beta Hcg (serum/plazma) 416.50
arkadaşlar :)
ben pcosluyum. ve kiloluyum dr kilo verdiğim takdirde kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylemişti.maşallah ya hayırlı olsun :) ovulasyonda pık gordukten sonra nasıl degerlendırdın canım ekstra bıseyler yaptın mı yedınmı bıze yazar mısın
cok guzel maşallaaahh bu heyecanın tarııfı yoktur emınım.ben pcosluyum. ve kiloluyum dr kilo verdiğim takdirde kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylemişti.
ben bu ay baya dikkat ettim spor yaptım ufak yürüyüşler, akşam yemeğinden sonra bişey yemedim.
pik gününü, önceki günü, ve pik sonrası değil ertesi günü değerlendirdik.
bol dua, olumlu düşünme bu kadar.
allah isteyen herkese nasip etsin. en büyük duam bu. bide bebeğimin bana sımsıkı tutunması :)
allah tez vakitte size de nasip etsin inşallah.cok guzel maşallaaahh bu heyecanın tarııfı yoktur emınım.
darısı bızlerın basına olsun.
Rabbım saglıkla kavustursun sızıde ınsallah
İnsallaaahh canım amınnnallah tez vakitte size de nasip etsin inşallah.
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? O baya etkiliyor. Bide daha adetin 5. Günü silik olması normal.Arkadaşlar merhaba, ben Eylül ayında ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım çok şükür.
Ne var ki gebelik devam etmedi. Bu ay yeniden denemek istedik.
O zamandan kalan testlerim vardı, adetin 5. günü başladım yapmaya. Ama ne varki T çizgileri çok çok silik. Hamile kaldığım ay, pik evet çok koyuydu ama adetin 5. günü yapmaya başladıklarım da daha netti şimdiye göre.
Yumurtlama olmayacak mı, bu ne demek şimdi?
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? O baya etkiliyor. Bide daha adetin 5. Günü silik olması normal.
Bu konuyu bende merak ediyorum. Dogru zaman ne zaman. Pik olduğunda mi yoksa çatlama olduğunda mi.Kızlar benim testime de bakar mısınız en alttakini şimdi yaptım çatlamasını mı bekleyeyim ilişki için
2 ay olmadı 3. Ay oldu hamileyim şuanSlm oldumu acaba
Merhaba,tekrar yumurtlama yok şuan.T çizgisi c kadar koyu değil. Adet gecikmeni bekle inşallah pozitif sonuc alirsinKızlar merhaba .
24 ünde dr gittim yumurtaladoğımı söylemişti ve biz 1.5 haftadır çalışma yapıyoruz. Gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 7 gün var . Elimde ovulasyon testi vardı onu da yaptım ama pek bilgim yok .
İlk baştaki sabah yaptım
2.sırada ki 2 saat sonra
Tekrar mı yumurtluyorum ben anlayamadım
En altta ki pik olmuş. Yumurtlama zamani+çatlama zamani degerlendirdiniz inşallahKızlar benim testime de bakar mısınız en alttakini şimdi yaptım çatlamasını mı bekleyeyim ilişki için
Merhaba, doğru zaman ovulasyonla takip ediliyorsa yumurtlama görülen ilk gün,yumurtlama bazen 2 bazen 3 gün sürebiliyor bu günler önemli.Ve catlama olan ilk gün. Kimisi catlama sonrasi 2 gün degerlendiriyor veya sürekli.Sonra ilişki olmasada oluyorBu konuyu bende merak ediyorum. Dogru zaman ne zaman. Pik olduğunda mi yoksa çatlama olduğunda mi.