Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 13 kaldı daha pik göremedim :KK43: hep silik

Eklentiler

• IMG_20201031_203448.jpg
    IMG_20201031_203448.jpg
    224,4 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20201031_203448.jpg
    IMG_20201031_203448.jpg
    224,4 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşımın dediği gibi 19 un üstü pik gibi eger yaptıktan 10 dk sonra çektiysen atar mısın daha sağlıklı fikir yürütebiliriz

Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Genelde pik olana kadar sık ilişki yaşandığı zaman pik günü olmasa da olabilir gibi görünüyor ama benim düşüncem keşke dememek için pik çıktığı gün ve silikleşene kadar(silikleştiği günde dahil)her gün olması yönünde.En azından içiniz rahat olur.Ama şartlar el vermiyorsa dediğiniz gibi de değerlendirebilirsiniz,Rabbim ol desin yeter

Kızlar merhaba
Adetime 1 hafta var sancım var testim de böyle çıktı 🙄

Eklentiler

• 2E716D43-0FC8-4ED4-91DE-7B4419457E17.jpeg
    2E716D43-0FC8-4ED4-91DE-7B4419457E17.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 101
Adete 1 ya da 2 gün kala yumurtlama zamanında ki gibi koyu çıkarsa gebeliğie işaret edebiliyor eğer onun için sorduysanız.Ama daha yumurtlama olmadıysa bu pik gibi görünmüyor

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Arkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba;
Yumurtlamadan sonra hemen belirtileri hissedip hamile olduğunu öğrenenler oluyor.Gebelik olmasa da yumurtlama dönemini değerlendirdiğimiz için vücudun bu tarz tepkiler vermesi de normal karşılanıyor ama bu bize kesin hamileyiz ya da değiliz gibi bi fikir vermek için yeterli olmuyor.O yüzden beklemekten başka çare yok malesef.Dilerim herkesin gönlünden geçen olur🌸

Arkadaslar merhaba yeni uyeyim bugun kayit oldum reglimin 4.gunu toplam alti gun suruyor,ovulasyonla yumurtayi yakalamayi dusunuyorum test yaparken ozellikle dikkat etmem gereken bisi warmi bide nezaman baslayim teste 28 dongum

X