Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet az kalmış, benimde dün yaptığım test bu şekildeydi. inşallah yumurtlarız :)
Evet kuzum koyulaşmış baya bence bu gece tekrar test yap 8 gibi koyuluğu kaçırma çünkü bu gece bile pik yapabilir kaçırmaman adına dedim istersen yarında yapabilirsin ama ben koyuluğu görmeye başladığım vakit testi günde 2 kez yapmıştım.
Hadi inşallah aksam tekrarlamaya gerek var mı ki bugünü değerlendirmek lazm dimiEvet az kalmış, benimde dün yaptığım test bu şekildeydi. inşallah yumurtlarız :)
Evet bugün de yapaym canım bu geceyi de değerlendirmek lazm dimiEvet kuzum koyulaşmış baya bence bu gece tekrar test yap 8 gibi koyuluğu kaçırma çünkü bu gece bile pik yapabilir kaçırmaman adına dedim istersen yarında yapabilirsin ama ben koyuluğu görmeye başladığım vakit testi günde 2 kez yapmıştım.
Eğer pik olursa kesinlikle değerlendirEvet bugün de yapaym canım bu geceyi de değerlendirmek lazm dimi
Hadi inşallah aksam tekrarlamaya gerek var mı ki bugünü değerlendirmek lazm dimia
Eğer pik olursa kesinlikle değerlendir
akşam 7 ile 10 arası tekrar test yapın daha koyulaşmış olabilir, bugünü değerlendirmekte fayda var, yarın bile yumurtlasan sperm 36 saat canlı kalabiliyor , inşallah tutar da buraya yazarız :)
Canim erken yumurtlamis olabilirsin ya da geç yumurtlayacak olabilirsin. Benim reglim cok düzenli ama gecen ay 5-6 gün önce yumurtladım ovulasyon testi yapmıyordum o tarihlerde ama akintidan suphelendim baktım pik olmuşCanım 7.gününden beri test yapıyorum hep böyle bugün 15.günüm hiç koyulasmadı o zaman reglim biter bitmez yumurtlamış olmam lazm sanrm
Akşamda yapayım ona göre sağol canPik gibi duruyor yarın ya da bu akşam biraz daha koyulaşabilr de,silikleşebilirde ama bence değerlendir riske atma
Ya kızlar ben test yaptım dünden daha silik çıktı anlamadım ben bu işi daha pik görmedimki silikleşmeye geçtiAkşamda yapayım ona göre sağol can
Canım benimde öyleydi diğer günlerden daha silikti ertesi gün hemen pik olduYa kızlar ben test yaptım dünden daha silik çıktı anlamadım ben bu işi daha pik görmedimki silikleşmeye geçti
Sivimi tüketiyorsun acaba .Ben kaç gündür susuz kalmaktanbugün 3 gündür sümüksü akintim devam ediyor normalmiYa kızlar ben test yaptım dünden daha silik çıktı anlamadım ben bu işi daha pik görmedimki silikleşmeye geçti
evetLütfen bakarmısınız pik demek mi bu
bende de öyle olmuştu işte19.günüm bugün hiç pik göremedimYa kızlar ben test yaptım dünden daha silik çıktı anlamadım ben bu işi daha pik görmedimki silikleşmeye geçti
İnşallah yaCanım benimde öyleydi diğer günlerden daha silikti ertesi gün hemen pik oldu
hemen hemen aynı ama akşam daha da pik olmuş bugünü değerlendir bol şansKızlar S harfli olan sabahın A harfli olanda yeni yaptım bakarmisiniz
Tmm tşk ederim canımhemen hemen aynı ama akşam daha da pik olmuş bugünü değerlendir bol şans