• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 1604050192116948236457239948162.jpg
    1604050192116948236457239948162.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar pik olmaya az kalmış galiba dimi 18.gün A Adesadra honeyyball honeyyball
Evet kuzum koyulaşmış baya bence bu gece tekrar test yap 8 gibi koyuluğu kaçırma çünkü bu gece bile pik yapabilir kaçırmaman adına dedim istersen yarında yapabilirsin ama ben koyuluğu görmeye başladığım vakit testi günde 2 kez yapmıştım.

Evet kuzum koyulaşmış baya bence bu gece tekrar test yap 8 gibi koyuluğu kaçırma çünkü bu gece bile pik yapabilir kaçırmaman adına dedim istersen yarında yapabilirsin ama ben koyuluğu görmeye başladığım vakit testi günde 2 kez yapmıştım.
Evet bugün de yapaym canım bu geceyi de değerlendirmek lazm dimi ☺️

Hadi inşallah aksam tekrarlamaya gerek var mı ki bugünü değerlendirmek lazm dimi☺️a
Eğer pik olursa kesinlikle değerlendir👍🌸

akşam 7 ile 10 arası tekrar test yapın daha koyulaşmış olabilir, bugünü değerlendirmekte fayda var, yarın bile yumurtlasan sperm 36 saat canlı kalabiliyor , inşallah tutar da buraya yazarız :)

Canım 7.gününden beri test yapıyorum hep böyle bugün 15.günüm hiç koyulasmadı o zaman reglim biter bitmez yumurtlamış olmam lazm sanrm
Canim erken yumurtlamis olabilirsin ya da geç yumurtlayacak olabilirsin. Benim reglim cok düzenli ama gecen ay 5-6 gün önce yumurtladım ovulasyon testi yapmıyordum o tarihlerde ama akintidan suphelendim baktım pik olmuş
döngün değişecektir demekki sen mutlaka yapmaya devam et

Back