Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönemsel bisey mi anlayamadm bugün 17.günüm hala pik olmadıMerhaba, bende şuan aynı durumu yaşıyorum. Geçen ay tam bugün pik görmüştüm ama bugün silik, pik olmadı, öğrendiğim kadarıyla değişiyormuş test yapmaya devam edeceğiz
İnsan çok stres oluyor anlıyorum seni ama en iyi örnek benim ben de çok tedirgin oldum bu ay.Normalde 9.gün başlardı koyulmaya 11,12.gün çatlamış olurdu bu ay ise 16.gün gördüm ki ben 25 günde bir regl olyorum yani ona rağmen.Arkadaşım 21.gün gördü ki 25 günde bir regl olur normalde.Bu testler o yüzden var zaten her ay bilsek ne zaman yumurtladığımızı bunlara gerek kalmazdı o yüzden sakin ol ve devam et yapmayaDönemsel bisey mi anlayamadm bugün 17.günüm hala pik olmadı
Benimde 16.günüm pik göremedim, Evet dönemsel olabilir. Ben başta test bozukmudur diye tereddüt ettim, testi aldığım yerle iletişime geçtim bana 10 tane yeni test gönderecek ler. Gelmesini bekliyorum ona göre durum netleşirDönemsel bisey mi anlayamadm bugün 17.günüm hala pik olmadı
Peki o zaman regl dönemimizde değişmez mi muhtelen o da değişecektirİnsan çok stres oluyor anlıyorum seni ama en iyi örnek benim ben de çok tedirgin oldum bu ay.Normalde 9.gün başlardı koyulmaya 11,12.gün çatlamış olurdu bu ay ise 16.gün gördüm ki ben 25 günde bir regl olyorum yani ona rağmen.Arkadaşım 21.gün gördü ki 25 günde bir regl olur normalde.Bu testler o yüzden var zaten her ay bilsek ne zaman yumurtladığımızı bunlara gerek kalmazdı o yüzden sakin ol ve devam et yapmaya
Benimde 16.günüm pik göremedim, Evet dönemsel olabilir. Ben başta test bozukmudur diye tereddüt ettim, testi aldığım yerle iletişime geçtim bana 10 tane yeni test gönderecek ler. Gelmesini bekliyorum ona göre durum netleşir
kaçıncı günün ? daha oluşmmış yumurta çok silik
Cnm 19.günüm akintim hâlâ devam ediyor kasık ağrımda sizce kaç güne çatlar 2 gündür böylekaçıncı günün ? daha oluşmmış yumurta çok silik
Aynen cnm benimde kafam olmuş bir milyon acaba kacirdimmi diyorum ama yumdan sonra sümüksü akıntı olurmu ki?benim de 18.günüm hala pik göremedim hatta bugün çok silik gördüm ama akıntım hala var kasık ağrım da öğlen bitti kaçırmış mı oldum diyeeğim ama 11.günden beri test yaptım toplam 4 test yaptım 2 günde 1 yaptım testleri. yalnız dün çizgi silik ama bugüne göre daha belirgindi bugün tam silik
bazen böyle olduktan 1 ya da 2 gün sonra koyulaşıyor ya da tamamen silikleşiyor bazen testlerin bozuk olduğunu düşünüyorum gelecek aya kalırsa benimki test almadan gün aşırı deneyecemCnm 19.günüm akintim hâlâ devam ediyor kasık ağrımda sizce kaç güne çatlar 2 gündür böyle
Sanırım bende öyle yapicam. Hayırlısı olsun hakkımızdabazen böyle olduktan 1 ya da 2 gün sonra koyulaşıyor ya da tamamen silikleşiyor bazen testlerin bozuk olduğunu düşünüyorum gelecek aya kalırsa benimki test almadan gün aşırı deneyecem
Evet değişiyor,pik yaptığı günden 16 gün sonra regl oluyorum ben,testin silikleşip yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra ya denk geliyor.Mesela ben her ay 25 ila 28 günde bir regl oluyorum eğer bu ay test yapmasaydım ve yumurtlamayı görmeseydim adetim niye gecikti diye kafaya takıp sorun mu var yoksa hamilemiyim diye düşünecektim test yaptığım için biliyorum ki bu ay 30 yada 31.gün regl olacam tabi benim hesaplarıma göre eğer bi sıkıntı yoksa testlerde ya da vucudumda bundan önceki yaptığım testlerde hep öyle olsu bu ay bekleyip görecem bu arada hiç ömrümde adetim 30.gğne sarkmadı benimde yani hiç bu kadar geç yumurtlamamıştımPeki o zaman regl dönemimizde değişmez mi muhtelen o da değişecektir
Ben hala yumurtlamadm 18.gün sadece bi tık daha koyulaştı. Benim de hiç sarkmazdı ama oluyomuşEvet değişiyor,pik yaptığı günden 16 gün sonra regl oluyorum ben,testin silikleşip yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra ya denk geliyor.Mesela ben her ay 25 ila 28 günde bir regl oluyorum eğer bu ay test yapmasaydım ve yumurtlamayı görmeseydim adetim niye gecikti diye kafaya takıp sorun mu var yoksa hamilemiyim diye düşünecektim test yaptığım için biliyorum ki bu ay 30 yada 31.gün regl olacam tabi benim hesaplarıma göre eğer bi sıkıntı yoksa testlerde ya da vucudumda bundan önceki yaptığım testlerde hep öyle olsu bu ay bekleyip görecem bu arada hiç ömrümde adetim 30.gğne sarkmadı benimde yani hiç bu kadar geç yumurtlamamıştım
Gerçekten benim de bu ay ilk defa başıma geldi yaşta olunca korktum açıkçası hatta konu açtım burda,yumurtlamıyorum ben heralde diye bana da herkes gecikebilir demişti yumurtlama için bende inanmamıştım.Çünkü ömrümde hiç bu kadar geç yumurtlamadım zamanını biliyorum diye inanmamıştım açıkçası geç yumurtlayacağıma ama oluyormuş gerçekten ve aylardır hissetmediğim dehşet bi yumurtlama ağrısı ve akıntısıyla beraber sağ taraftan yumurtladığımı hissettimBen hala yumurtlamadm 18.gün sadece bi tık daha koyulaştı. Benim de hiç sarkmazdı ama oluyomuş
Pik gibi duruyor yarın ya da bu akşam biraz daha koyulaşabilr de,silikleşebilirde ama bence değerlendir riske atmaLütfen bakarmısınız pik demek mi bu
Ins ben de pik görürüm artkGerçekten benim de bu ay ilk defa başıma geldi yaşta olunca korktum açıkçası hatta konu açtım burda,yumurtlamıyorum ben heralde diye bana da herkes gecikebilir demişti yumurtlama için bende inanmamıştım.Çünkü ömrümde hiç bu kadar geç yumurtlamadım zamanını biliyorum diye inanmamıştım açıkçası geç yumurtlayacağıma ama oluyormuş gerçekten ve aylardır hissetmediğim dehşet bi yumurtlama ağrısı ve akıntısıyla beraber sağ taraftan yumurtladığımı hissettim
Merhaba, merak ettim pik oldumu ? bende bekliyorum daha tam olmadıDönemsel bisey mi anlayamadm bugün 17.günüm hala pik olmadı