- 16 Temmuz 2014
- 497
- 250
Catlamıs bence canmBunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlamıs bence canmBunlar
Canım sanki senin ilk sıradakinde pik var gibi. Çok güzel pik olanlar görüyorum. Ben burdayım diye bağırıyor. Bizimki neden böyle. Belirsizlik daha çok can sıkıyor. Benimde başım ağrıyor düşünmekten. Testler bitsin bir daha da almamNeredeyse sanki benimkide boyle ne zaman yumurtlamışım ne zaman çatladı inan kafa yormaktan stres oldum
Eki Görüntüle 2668705
İlk 2 si oyle gozukuyor ama çatlama sanki olmadı gibi hıssedıyorum sanki hepsi aynu ton gibi gelıyor yani , gercekten testler insanu daha cok strese sokuyormus sanki günler gecmıyordu bu testlerle artık dakıkalara düştüm benCanım sanki senin ilk sıradakinde pik var gibi. Çok güzel pik olanlar görüyorum. Ben burdayım diye bağırıyor. Bizimki neden böyle. Belirsizlik daha çok can sıkıyor. Benimde başım ağrıyor düşünmekten. Testler bitsin bir daha da almam
Stres yaptığında olmadığını biliyorum ama stres yapmadan da duramıyorum. Diziye falan başlayacağım galiba. bayram temizliği yapıyorum hunharca iki gündür. Sende kafanı dağıt canım. Böyle olmuyor tecrübeyle sabitİlk 2 si oyle gozukuyor ama çatlama sanki olmadı gibi hıssedıyorum sanki hepsi aynu ton gibi gelıyor yani , gercekten testler insanu daha cok strese sokuyormus sanki günler gecmıyordu bu testlerle artık dakıkalara düştüm ben
Canım Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay c life macun kullanıyorum. Adetin 1. Gününden beri kullanıyorum bugün 7. Gün yumurtlama akıntısı başladı testle de takip ediyorum adetim dün bitti hemen başladım teste. Henüz pik olmadı ama erken yumurtlma olacak gibime geliyor. Sen kaçıncı gün yumurtlama gördün? Yumurtlama zamanını yada adetini erkene çekti mi macunun böyle bir etkisi var mıİkisini de yaptı
Selam canm cok tesekkürler darısı tüm isteyenlerin basına insallah Yumurtlama olana kadar macuna ve teste devam canm ins guzl sonuc alırsn yumurtlama gunlerim aynıydı canmCanım Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay c life macun kullanıyorum. Adetin 1. Gününden beri kullanıyorum bugün 7. Gün yumurtlama akıntısı başladı testle de takip ediyorum adetim dün bitti hemen başladım teste. Henüz pik olmadı ama erken yumurtlma olacak gibime geliyor. Sen kaçıncı gün yumurtlama gördün? Yumurtlama zamanını yada adetini erkene çekti mi macunun böyle bir etkisi var mı
Aslında son adet tarihinide ğilde döngünü hesaplamak için son üç aylık adet periyoduna bakarak hesaplamak daha doğru olur. Şuan 31 .günde adet olduysay 30 gün senin döngübende ovulasyonla takip ediyorum ama koyuluk falan yakalayamadım hiç... bir de haziran ayında 11 haziran da adet oldum temmuz ayında ise 12 temmuz da adet oldum 31 günde mi bir adet olmuş oluyorum ben kızlar ? bilenleriniz yardım edebilir mi ?
cevabınız için çok teşekkür ederim... 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran - 12 temmuz döngüm bu canım... 3 şubatta kürtaj oldum.... ovulasyonda da koyululuğu göremedim hiç çok stres yaptım bir de adetlerim uzun sürüyor biraz... önce lekelenme sonra kanama sonra lekelenme şeklinde... son adetim mesela 20 temmuzda bitti 21 inde hemen ovulasyon testine başladım ama koyuluk yok...Aslında son adet tarihinide ğilde döngünü hesaplamak için son üç aylık adet periyoduna bakarak hesaplamak daha doğru olur. Şuan 31 .günde adet olduysay 30 gün senin döngü
döngüm kaç günde bir kızlar iki bebeğimi de kaybettim artık bende anne olmak istiyorum tükenmiş durumdayım... bileniniz varsa lütfen yardımcı olur musunuzcevabınız için çok teşekkür ederim... 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran - 12 temmuz döngüm bu canım... 3 şubatta kürtaj oldum.... ovulasyonda da koyululuğu göremedim hiç çok stres yaptım bir de adetlerim uzun sürüyor biraz... önce lekelenme sonra kanama sonra lekelenme şeklinde... son adetim mesela 20 temmuzda bitti 21 inde hemen ovulasyon testine başladım ama koyuluk yok...
Ovulasyonu ilk kez bu ay mı denedin? Önceki aylarda deneyimin var mı? Çünkü her ay yumurtlamamız olacak diye birşey yok. Olmayabiliyor. Olduğunda da her çatladığında gebelik oluşmuyor mesela malesef bu böyle canım. Hergün aynı saatlerde 2 saat öncesinde sıvı alımını azaltarak denemelisin.cevabınız için çok teşekkür ederim... 10 mart - 10 nisan - 11 mayıs - 11 haziran - 12 temmuz döngüm bu canım... 3 şubatta kürtaj oldum.... ovulasyonda da koyululuğu göremedim hiç çok stres yaptım bir de adetlerim uzun sürüyor biraz... önce lekelenme sonra kanama sonra lekelenme şeklinde... son adetim mesela 20 temmuzda bitti 21 inde hemen ovulasyon testine başladım ama koyuluk yok...
ilk defa bu ay denedim canım.... her gün aynı saatte yaptım 2 saat önce de sıvı alımını da kestim... kaç gün benim döngüm ? tüm tarihleri yazdım kürtajdan sonra...Ovulasyonu ilk kez bu ay mı denedin? Önceki aylarda deneyimin var mı? Çünkü her ay yumurtlamamız olacak diye birşey yok. Olmayabiliyor. Olduğunda da her çatladığında gebelik oluşmuyor mesela malesef bu böyle canım. Hergün aynı saatlerde 2 saat öncesinde sıvı alımını azaltarak denemelisin.
Canım fotoğraf attım birleştirip ama gerilerde kaldı. Sana zahmet bi bakabilir misinCanm testlerin hepsini üstüste koyup foto atarsan daha iyi yorum yapabilirz diğerlerini de görmk lazm
30/31 gün senin döngü. Bu şekilde olunca ortalama 16/17. günler senin yumurtlaman lazım. en geç 18ilk defa bu ay denedim canım.... her gün aynı saatte yaptım 2 saat önce de sıvı alımını da kestim... kaç gün benim döngüm ? tüm tarihleri yazdım kürtajdan sonra...
Canm 23. Gun yazan testin ovulasyon olmus ne zamn yapmıstn bugn muCanım fotoğraf attım birleştirip ama gerilerde kaldı. Sana zahmet bi bakabilir misin
Heyecanlı bekleyiş başladı kuzum. Kaç gün sonra test yapmak lazım çatlamadanKızlar sesinz cıkmıyor herksn yumurtlaması bitti sanrm
Catlama dan en erkn 11. Gun diye biliyorm insallah guzl sonuclar alırsnz canmHeyecanlı bekleyiş başladı kuzum. Kaç gün sonra test yapmak lazım çatlamadan
Adet günün ne zamnHeyecanlı bekleyiş başladı kuzum. Kaç gün sonra test yapmak lazım çatlamadan
Merhaba arkadaşlar ben dişimde enfeksiyon için augmentin antibiyotik kullanıom ve siddetli ahrı için gunde 2 3 tane dexofen kullanıorum ve korunmayı bıraktım ama korkuom ya tuttuysa diye korunmayıda yeni bıraktım tekrar koruncam ama korkuyorum napsam diye bugun doktor dağ tarafta yumurtan var buyumus deyincd denedim bi heves meraktan sonra diş sancılarım başladı cok mucadele ettim ama yine içtim agrı kesicide antibiyotikte ne diyosunuz korkmalımıyım daha ilaçlar 10 gun kullanılacak bi de
Zambak canm naptn adet oldun mu yada gebelik var mıKorkma canm hicbirsey olmaz ben 2 hamileliğimde de antıbıuotık kullanmıstım kaldıgım ay ve antıbıyotk kullanmam kolaylastrmıstı hamıle kalmamı rahımde enf falan hespini temzlemstı bu ay dediğim gibi hamile kalma sansın yuksek degerlendr lütfen gunlerini ve bol su iç atarsn bide agrıyan dişin için cekim yada dolgu ne olacaksa adet gunun gelmeden yaptr mutlaka