Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günün geçti mi peki bakamadım geçmişte yazdığına.Akıntım artıyorsa Ateş çıkıyorsa kesinkes var.İnşallah hayırlı haber verirsin.:)
Adetim geçmedi 4 gün var daha ateş çıkıyormu biliyorum ama aşırı üşüyorum yaz gününde battaniyeyle yatıyorum:)

Amin Can'ım hepimizin inşallah.Belki benimki daha büyük çatlamış olabilir eşit beya daha koyu olması gerekiyormuş
Belkide canım birşey daha soracağım ben şimdi test yapmayı birakayimmi daha
Amin Can'ım hepimizin inşallah.Belki benimki daha büyük çatlamış olabilir eşit beya daha koyu olması gerekiyormuş
Belkide canım bir sey daha soracağım sence test yapmayı birakayimmi artık acaba devam edeyimmi

Belkide canım birşey daha soracağım ben şimdi test yapmayı birakayimmi daha

Belkide canım bir sey daha soracağım sence test yapmayı birakayimmi artık acaba devam edeyimmi
Devam etmelisin aniden fırlayabiliyor.Ya da gerçekten çatladı emin olursun hem

Kesinlikle katılıyorum. 30 günde adet oluyorum, normalde 16. Gün deniliyor ama OVULASYON kitinde 14. Gün pozitif çıktı. 2 gün öncesi, O günün sabahı ve akşamı değerlendirdik. Ertesi gün rahatsız olduğum için olamadı inşallah tutmuştur.

Eklentiler

• IMG_7076.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 126
Aynen bende 4 ay hep yanlış günleri değerlendirdim yumurtlama 17. Gün gösteriyordu takvimle benim ovulasyon testi 14 günde başladı koyulasmaya 15 de pik yaptı iki gün fark ediyor geçen ayda yumurtlama belirtilerim takvim yumurtlamasindan önce başlamıştı yumurtanın 24 saat canlı kaldığını ve öncesinde yapılacak ilişkiyle şansın arttıgini düşünürsek 2 3 gün fark var ben yumurtlamadan sonra dikkat ediyor musum meğer bakalım bu ay ne olacak ilk defa ovulasyon testi kullandim

Kızlar merhaba nasılsınız. Bi sıkıntım var yeni hamile arkadaşlar yada yaşamış olanlar bi yardımcı olurlarmı. Bu ay hayıt tohumu içtim ve 12. Günümde ovualsyon testim pozitife yakındı ertesi gün negatif oldu silikti. Burda paylamıştım sizce çatladımı diye çatlamış dendi o arada yapışkan akıntım vardı hafif ağrıyla. Sonra o akıntı geçti beyaz kremsiye döndü. Şimdi 23. Günüm ve 3 gündür gün içinde 2 kez falan tuvalette peçeteye avuç dolusu şeffaf kaygan yumurta akı gibi bi akıntı geliyor çamaşırımda sürekli ıslanıyor su gibi. Bunu yaşayan varmı ve kasıklarımda ağrı arttı baskı var gibi. Döllenme olduysa bu akıntı oluyormu varmı bi bilginiz. Son adetimden sonra smear testi yaptırdım iltihap falan yok temiz çıktı ama bu akıntı nedir ilk kez oldu bukadar yoğun

kizlar merhab 2 gun once beyaz yumurta aki gibi seffaf bir akinti vardi bugun ise yapiskan bir akinti farkettim. yumurta catlamadan önce seffaf catlayinca yapiskan mi okur akinti daha once hic takip etmemiştim ilk gebeligimde de dikkat etmedim bilgilendirirseniz sevinirim.

14. Gün çift görmeniz 14. Gün yumurtlama oldugu anlamına gelmiyor zaten :) 16. Gün yumurtlama olmuş bu teste göre

Yumurtlama LH artışından 24-36 saat kadar sonra gerçekleşir. Çoğu ovulasyon testinin prospektüsünde de bu yazıyor canım. Yani 15 veya 16'sında yumurtlamış oluyorsun. umarım bebişin gelmiştir. Gelmediyse cinsiyet olarak kız/erkek fark etmez diyorsan 15 ve/veya 16'ıncı günü de muhakkak değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…