Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel canım amin inşallah rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin şükür son adetimde ben muayene oldum hormonlarim tahlillerim normal çıktı benim rahmimde perde var kalp şeklindeymis oda engel değilmiş hamile kalmama ama hamilelik riskliymis düşük yada erken dogum olabilirmis iyi bir doktor bulmam lazım takip önemliymiş esimde sperm testi yaptırdı oda güzel çıktı başka hiçbir problemimiz yok vakti gelince gelecek bebis inşallah nasip bakalim

Amin canım inşallah Allah gönlüne göre verir.

Çok teşekkür ederim canım adette biraz sorun yaşadım inşallah iyi haberdir. Değilse hemen başlarım kısmet olursa .

Ben cok düzensizim uani bazen 41 bazen 50. Günde adet oluyorum acaba son adetime gire mi hesaplayacam

O Ozlempr canım pko lumusun neden düzensiz Takvimim diye bir program var o çok iyi bende kullanıyorum O sana ovülasyonu gösteriyor onu indir netten telefonuna program çok iyi yardımcı olur bide folik asit al mutlaka

Ben cok düzensizim uani bazen 41 bazen 50. Günde adet oluyorum acaba son adetime gire mi hesaplayacam

Canım bi arkadaşıma doktor an az olduğun ayla en uzun olduğun ayların arasından gün verdi. Yani en erken 30 günde mi oldun en geçte 60 günde mi oldun diyelim. Adetin ilk gününden sonra 16. Gün ile 46. Günler arasında gün aşırı ilişkiye giriceksin.

merhaba kizlar ben bu ay adet gormedim nerdeyse on gun oldu adet bir gun gectikten sonra gebelik testi yaptm negatif cikti bugun ovulasyon testlerii aldm 1 tane oylesine yapayim dedim silik cikti suan adet goreyim die tarlusalde ictim ne alaka yumurtlama olsun gebelikmi var yoksa acaba olabilirmi kafam karisti

Kan testi yaptırmadınız mı?

Kan testi yaptırmadan neden ilaç aldınız ki belki gebe olabilirdiniz. O evdeki testler bi gün negatif çıkıyor ertesi gün yapıyorsun pozitif çıkAbiliyor.

Kan testi yaptırmadan neden ilaç aldınız ki belki gebe olabilirdiniz. O evdeki testler bi gün negatif çıkıyor ertesi gün yapıyorsun pozitif çıkAbiliyor.
yaptrmadim kan testi haklisiniz ama bnm adetler hep boyle duzensiz testte yapinca tarlisal ictim adet olayim die bugunde ovulasyon testleri aldim oylesine yaptm silik cikti suan yumurtlama olmasi garip degilmiki acaba

Cok tesekkur ederim

yaptrmadim kan testi haklisiniz ama bnm adetler hep boyle duzensiz testte yapinca tarlisal ictim adet olayim die bugunde ovulasyon testleri aldim oylesine yaptm silik cikti suan yumurtlama olmasi garip degilmiki acaba

BAK SENİN İÇİN BİR PAYLAŞIM BULDUM...

Kızlar, bana deli diyebilirsiniz. Ben, bizim forumlar yetmyormuş gibi, yabancı forumları takip etmeye başladım. Dün ovulasyon testi sipariş verdim ve konuda araştırma yapıyordum internette. Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişler! Yabancı sitede bulduğum yazı şu: You can clearly see that the ovulation test (green strip) has a more definite line!

Well, about every other day since what I have done is take a urine sample- not FMU & divided it into 2 cups- that way I'm not dipping both tests in the same cup & possibly getting a false positive.

I will tell you that the ovulation test has ALWAYS had a darker line than the pregnancy test & today the line was so dark that it was darker than the control line!

So, I say that an ovulation test would be able to pick up if you are pregnant sooner than a pregnancy test or at you can see a darker line than a pregnancy test should you question if you have a + line or evaporation line from a pregnancy test.

So what do you think? If you have experimented with this, please share yoru results.

Hakikaten de 2 gebelik testinde hiçbir şey yok, ovulasyon testinde 2.çizgi var. Sonradan öğreniyor ki hamile. Yabancı dil bilenler anlayacaktır ki kız, ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce gebelik varsa eğer bunu gösterdiğini söylüyor. İşin güzel tarafı bunu bu forumda bazı arkadaşlarımız tecrübe etmişler. Ovulasyon testini en başından itibaren okuyorum ve orada gördüm...

Adeti yaklaşanlar, elinde ovulasyon testi olanlar, belki denemek isterler... Sonuçları da bizimle paylaşırlarsa sevinirim. :)

canim bnm ya allah razi olsun ilgilendigin icin merak etme die yaziorum cnm test yaptm tekrar hamile degilm cnm

Kizlar dun ve bugunki testlerim boyle 2 gun ustuste denedik sizce bugunu de degerlendirmeli mi? Yardim lutfen

Eklentiler

• 6C390511-027C-4E3A-BA0C-1729398C44BC.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 147
  • E9D7E2B8-4B79-446C-B79F-B48F87157D4C.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 148
Gun geçtikçe insan gercekten yoruluyor esimle çoğu zaman farkli sehirlerdeyiz cogu zaman yanlzim. 1 senedir bekliyorum bakalim ne zamana nasip olacak

Kızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç olarak

Eklentiler

• sketch-1506769539826.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 198
Hanımlar sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim normalde regl günlerim düzenlidir 28-29 günde bir regl olurum. Ancak iki aydır kimyasal gebelik yaşıyorum haliyle de geç olmuş oluyorum. Mesela hamile kalmıştım ama 34. Gün kanamam geldi benim olmadı yani. Ovü gününü 34 e göre mi hesaplayım 29 a göre mi? Ff en iyisi 10. Gün falan başlayıp deneme yanılmayla gitmek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…