Canım bende bu ay ilk kez test kullandım geçen ay akinti takibi yapmıştım ilk iki gün kasik agrim oldu sonra iki gün yumurtlama akintim vardı gogus hassasiyetin benim yumurtlama akintimdan sonra adete bir hafta kala başlamıştı herkesin farklı oluyordur bu durum bence ben akintimdan yumurtladigimi düşündüm ama test yapmamıştım emin de değilim sen ne testi kullaniyorsun bu ay be ovulasyon testine hemen adet bitimi basladim kacirmak istemedigimdenBende bel ağrısı kaşık ağrısı oldu göğüslerim çok hassas gün sütyenle yatamadımanlam veremiyorum acaba adetimden sonra yumurtlamam oldu da ben mi anlamadım hamile mi kaldım
Alt alta koyup resim çekersen öyle anlaşılabilir. Akıntıyla dikkat edebilirdin bak akıntı oluyor o günlerBenimki de hep silik cikiyordu öncesinde senin şu silik olan gibiydi en koyu halide dün 4 saat arayla üç test yaptım ucu de aynıydı bugün yine yapacağım bakalım ilk testlerim gibi silik çıkarsa bugün sence yumurtluyormuyumdur
Resim koyamiyorum hata veriyor koyu çizgiden önce afedersin şu gibi ıslak bir akintim vardı ara ara gelen beni rahatsız eden dun koyu çizginin sabahı az uzayan çok az bi akintim vardı bugün kuru gibi çok bi akintim yok henüz takip ediyorum bakalım teşekkür ederim canimAlt alta koyup resim çekersen öyle anlaşılabilir. Akıntıyla dikkat edebilirdin bak akıntı oluyor o günler
Adetten 15 gün önce yumurtlama günü olur. Adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlar yumurta büyütücü ilaç kullanmıştır ve hemen büyümüştür. Yani adetten hemen sonra yumurtlaması olanlar 21 günde adet olanlar.2 gün önce olduysa da olabilir.3 gün bekliyor çünkü zaten.Canlar benim 25 ağustos yumurtlama günüm normalde, 26,27,28 günde bi adet oluyorum bu değişiyor günleri bazen 26 bazen 27 bazen 28. Neyse.. bazılarının yumurtlama günü adetten sonraymış doğru mu acaba? Ya şuan tereddütteyim ya 25 i yumurtlama günüm yumurtlama günümde ilişkiye girmedim yani dün uyumuşuz( şuan da belim kasıklarım ayaklarımın altı ağrıyo dün geceden beri fenayım yani bi yandan hamile miyim acaba diyorum bi yandan Ne alaka diyorum çatlıyordur diyorum. Ama bi gün önce ilişkiye girmiş olmamız işe yarar mı acaba (
Bugünler de çatlıcak o zamanResim koyamiyorum hata veriyor koyu çizgiden önce afedersin şu gibi ıslak bir akintim vardı ara ara gelen beni rahatsız eden dun koyu çizginin sabahı az uzayan çok az bi akintim vardı bugün kuru gibi çok bi akintim yok henüz takip ediyorum bakalım teşekkür ederim canim
Muhtemelen bu gün silik çıktı çünkü dün baya koyuyduBugünler de çatlıcak o zaman
Yani dün ilişkiye girdim diyelim, bugün çatladı. Sperm 3 gün yaşadığı için bugün tutabilir öyle mi?Adetten 15 gün önce yumurtlama günü olur. Adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlar yumurta büyütücü ilaç kullanmıştır ve hemen büyümüştür. Yani adetten hemen sonra yumurtlaması olanlar 21 günde adet olanlar.2 gün önce olduysa da olabilir.3 gün bekliyor çünkü zaten.
E Tabiki o gün olması gerekmiyor illakiYani dün ilişkiye girdim diyelim, bugün çatladı. Sperm 3 gün yaşadığı için bugün tutabilir öyle mi?
Çatlamış olabilir bak sen yine devrede varsa devam et.Benim 11. Gün kopkoyu oldu silikleşti çatladı sanırım dedim ama 21. Gün çatladı :) Devam edince anladım yoksa kaçırcaktımMuhtemelen bu gün silik çıktı çünkü dün baya koyuydu
Dosya yükle de ama ufaltt o resmi sonra resimlerden seç deyince çıkıyorMuhtemelen bu gün silik çıktı çünkü dün baya koyuydu
olabilir yarin tekrarla kan testiniKızlar ben yeni evliyim adetime 1 hafta kala yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bgun idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Boşuna da umutlanmak istemiyorum yardım edin lütfen
Yarın pazar olduğu için hastaneler kapalıolabilir yarin tekrarla kan testini
idrar testitest varsa onu tekrarla
Yok ama nöbetçi eczanelerden alırım mutlaka şans eseri önünden geçerken eczanenin öylesine girip almıştım 1 tanetest varsa onu tekrarla
sabah ilk idrarla yap 19.00 de kapaniyor eczaneler al bence banada bildir ayy benim iki oglum var ama heyecanlaniyorum boyle seylerdeYok ama nöbetçi eczanelerden alırım mutlaka şans eseri önünden geçerken eczanenin öylesine girip almıştım 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?