Bende de olmadı bu ay canım ama normalmiş bu durum gecen ay olmuştu bende akıntıHer
Zaman öyle olacak diye birşey yok ya ikisi aynı koyulukta olacak ya t çizgisi daha koyu olacak diğerine göre mesela c
Bende akıntı falan olmuyor
canim merhaba hayırlı haberler alirsin bu ay inşallahSanırım bu ay sağ tarafimdan yumurtladimorada bir sancı var bugün . Bu arada kizlar o meşhur şeffaf uzayan akıntı sıvısı çok gelmedi bende bu ay bilginiz olsun testleri aldığım bayana danıştım illaki olacak diye birşey yok dedi bazı kadınlar tüm belirtileri yaşarken bazıları hiçbir belirti yaşamadan yumurtlama oluyor dedi . Yani akıntı gelmedi diye kesin yumurtlamadim diye birşey yokmuş umutsuzluğa yer yok
Canım yaacanim merhaba hayırlı haberler alirsin bu ay inşallahaklima bisey takıldı daha adet gunume var gec yumurtlama olmuştu zaten. biz garanti olsan diye pik olana kadar 3 gun degelindirdik pik günüde dahil tabi. ama silikleştigi gun yorgun olunca haliyle degerlendiremedik acaba en onemli gun silik cikincamiydi
inşallah ya bunu düşünmekten pek umudum kalmadıCanım yaayumurtlama günü ve sonraki günler birliktelik öneriliyor genelde ama sen yumurtlama günü birlikte olduğun için ertesi gün catladoysaxyunurta spermle karşılaşmıştır yinede diye düşünüyorum inşallah
Olumsuz düşünme canim sperlmler iki gün hatta kalitesine göre üç gün yasiyor umudunu kesme iyi düşün iyi olsuninşallah ya bunu düşünmekten pek umudum kalmadı
inşallah canim hayırlısı artıkOlumsuz düşünme canim sperlmler iki gün hatta kalitesine göre üç gün yasiyor umudunu kesme iyi düşün iyi olsun
Tmm ikincisi de aynı koyulukta görünüyor. Değerlendirin ve sonrasında günü de
Bence bu üç günü değerlendirdiysen tammCanım testlerim bu şekilde
Eki Görüntüle 2654167
Evet değerlendirdim canım.Bence bu üç günü değerlendirdiysen tamm
nwe güzel birde ben göreydim şu çift çizgileri. Hamile kalmış kadar sevinirdim heralde :)Evet değerlendirdim canım.
Bugğn de yapıcam. Sonra bırakıcam
nwe güzel birde ben göreydim şu çift çizgileri. Hamile kalmış kadar sevinirdim heralde :)
benim hiç söylemeyeyim en iyisi kaçırdım galiba ben yada yumurtlama olmadı bu ay. 25. günYa sorma hele ben
Kız şiödi bana nasıl geçicek bu günlerr
Daha 3 gün oldu
15.gün nasıl bekleyeceğim....
Senşn bugün kaçıncı günğn ?
benim hiç söylemeyeyim en iyisi kaçırdım galiba ben yada yumurtlama olmadı bu ay. 25. gün
Yaa ben adet bitti 4. günü başladım yapmaya günde bir kez yapıyorum. Yapmadığım gün oldu ama o aralrıda hani değerlendirdiğim için çokta önemsemedim tutacağı varsa tutar diye. Ama yumurtlamadan da adet olunuyormuş canım. benim döngü 30-35 gün arası o yüzden bu kadar bekledim. Hala yapmayadevam et diyende çokYok ya Yumurtlamadan adet olamazsın ki.
En başından beri takip ettin mi ?
Baya sına gelmişsin 25 de ama düzensiz oluyorsan belki de yeni olucaktır.
Hiç mi görmedşn çizgi
Yaa ben adet bitti 4. günü başladım yapmaya günde bir kez yapıyorum. Yapmadığım gün oldu ama o aralrıda hani değerlendirdiğim için çokta önemsemedim tutacağı varsa tutar diye. Ama yumurtlamadan da adet olunuyormuş canım. benim döngü 30-35 gün arası o yüzden bu kadar bekledim. Hala yapmayadevam et diyende çok
Valla bugğn deyaptım. yok tek çizgi yine canım yapmak istemiyor artık zaten bir hafta sonra adetim gelecek.. Yapayım sırf elimdeki testler bitsin diye. Yeni çubuk testlerden alacağım.Bence devam et biraz daha...
Hep yapsaydın keşke işte atlamicaksın onu dikkat ediceksin
Valla bugğn deyaptım. yok tek çizgi yine canım yapmak istemiyor artık zaten bir hafta sonra adetim gelecek.. Yapayım sırf elimdeki testler bitsin diye. Yeni çubuk testlerden alacağım.
tamam canım sağolasınBende çubuklardan kullanıyorum kuzum.
Gayet güzel. Memnunum.
Tavsiye ederim.
O zaman bir sonraki ay güzel şekilde başlarsın. Beraber takip ederix. Yardımcı olurum ben de.
Artık öğrendim
Yumurtlamadan adet olunur canım hatta her kadın her ay yunurtlayacsk diye birşey yokYok ya Yumurtlamadan adet olamazsın ki.
En başından beri takip ettin mi ?
Baya sına gelmişsin 25 de ama düzensiz oluyorsan belki de yeni olucaktır.
Hiç mi görmedşn çizgi