Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elinde kalan testleri mi sattı sana yoksa hep satıyor mu? Ona göre bakayım bende
yok canım innovita marka testlerden satıyor test yaparken sana yardımcı oluyor destek oluyor takibini yapıyor sayfasına girip bak stersen herşeyi detaylıca yazıyor ben bu ay ilk kez yapıyorum onu bakalım hayırlısı

Bugünkü testim 😊

Eklentiler

• IMG_20200624_171924.jpg
    IMG_20200624_171924.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 30
Sanırım bu ay sağ tarafimdan yumurtladim 🤣🤣 orada bir sancı var bugün . Bu arada kizlar o meşhur şeffaf uzayan akıntı sıvısı çok gelmedi bende bu ay bilginiz olsun testleri aldığım bayana danıştım illaki olacak diye birşey yok dedi bazı kadınlar tüm belirtileri yaşarken bazıları hiçbir belirti yaşamadan yumurtlama oluyor dedi . Yani akıntı gelmedi diye kesin yumurtlamadim diye birşey yokmuş umutsuzluğa yer yok 🥰🤗

T çizgisi daha kotu olmalı yada ikiside kop koyu aynı koyulukta olmalı benim bildiğim .Burda T çizgisi daha açık renk. HEnüz olmamış pik bence
Hmm..yalnız bu benim ikinci kez ovülasyon test kullanışım Hiç bi zaman T çizgisi C den koyu çıkmadı yumurtalıklarda bi sorun var galiba virüsten dolayı doktorada gidemiyorum neyse hayırlısı bakalım

Hmm..yalnız bu benim ikinci kez ovülasyon test kullanışım Hiç bi zaman T çizgisi C den koyu çıkmadı yumurtalıklarda bi sorun var galiba virüsten dolayı doktorada gidemiyorum neyse hayırlısı bakalım
İkisi aynı koyulukta olunca da pik olarak kabul ediliyor canım iyice bir bak fotografta ışıktan kaynaklı yansıma olabilir ikisi aynı ve daha fazla ise pik demek oluyor .bu benim testlerim bugün pik benimki kesin

Eklentiler

• IMG_20200624_180515.jpg
    IMG_20200624_180515.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 47
İkisi aynı koyulukta olunca da pik olarak kabul ediliyor canım iyice bir bak fotografta ışıktan kaynaklı yansıma olabilir ikisi aynı ve daha fazla ise pik demek oluyor .bu benim testlerim bugün pik benimki kesin
T C ye göre hafif silik eşit değil ama adete de az bi zaman kaldı 24 ile 37 gün arası adet görüyorum o yüzden ovülasyon günü de hesaplayamıyorum

T C ye göre hafif silik eşit değil ama adete de az bi zaman kaldı 24 ile 37 gün arası adet görüyorum o yüzden ovülasyon günü de hesaplayamıyorum
Bak aynı markanın testini yaptım daha daha rahat kıyaslamak adına

Eklentiler

• IMG_20200624_183256.jpg
    IMG_20200624_183256.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 32
Her
Zaman öyle olacak diye birşey yok ya ikisi aynı koyulukta olacak ya t çizgisi daha koyu olacak diğerine göre mesela c
Sanırım bu ay sağ tarafimdan yumurtladim 🤣🤣 orada bir sancı var bugün . Bu arada kizlar o meşhur şeffaf uzayan akıntı sıvısı çok gelmedi bende bu ay bilginiz olsun testleri aldığım bayana danıştım illaki olacak diye birşey yok dedi bazı kadınlar tüm belirtileri yaşarken bazıları hiçbir belirti yaşamadan yumurtlama oluyor dedi . Yani akıntı gelmedi diye kesin yumurtlamadim diye birşey yokmuş umutsuzluğa yer yok 🥰🤗
Bende akıntı falan olmuyor

X