- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
bende bu setlerden alayım evdekiler bitince benimkiler gebelik testine benzeyenlerden idrar damlatılıyor. kaç tl bunlarda çoklu paketlerde mi satılıyor?yumurtlama gibi gözüküyor canım bu. testi aldığın bayana sor bence o çok güzel yönlendiriyor bende bu testten kullanıyorum bu ay
Ben instsgramdan aldim canim 40 adet+4 adet gebelik testi 70 lira minnakkurabiyeler sayfasından aldımbende bu setlerden alayım evdekiler bitince benimkiler gebelik testine benzeyenlerden idrar damlatılıyor. kaç tl bunlarda çoklu paketlerde mi satılıyor?
elinde kalan testleri mi sattı sana yoksa hep satıyor mu? Ona göre bakayım bendeBen instsgramdan aldim canim 40 adet+4 adet gebelik testi 70 lira minnakkurabiyeler sayfasından aldım
buldum tamam kadın bu işi yapıyormuş resmenBen instsgramdan aldim canim 40 adet+4 adet gebelik testi 70 lira minnakkurabiyeler sayfasından aldım
yok canım innovita marka testlerden satıyor test yaparken sana yardımcı oluyor destek oluyor takibini yapıyor sayfasına girip bak stersen herşeyi detaylıca yazıyor ben bu ay ilk kez yapıyorum onu bakalım hayırlısıelinde kalan testleri mi sattı sana yoksa hep satıyor mu? Ona göre bakayım bende
aynenbuldum tamam kadın bu işi yapıyormuş resmen
hadi iyisin pik olmuşBugünkü testim
Bence yumurtlama canım degerlendirEki Görüntüle 2653953 Eki Görüntüle 2653954
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım testi yorumlayabilir misiniz acaba hiç anlamıyorum tekli olarak eklediğim bugün yaptığım test yumurtlama var mı daha beklemeli miyim acaba? 21 haziranda test yapmayı unutmuşum
T çizgisi daha kotu olmalı yada ikiside kop koyu aynı koyulukta olmalı benim bildiğim .Burda T çizgisi daha açık renk. HEnüz olmamış pik benceEki Görüntüle 2653953 Eki Görüntüle 2653954
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım testi yorumlayabilir misiniz acaba hiç anlamıyorum tekli olarak eklediğim bugün yaptığım test yumurtlama var mı daha beklemeli miyim acaba? 21 haziranda test yapmayı unutmuşum
Hmm..yalnız bu benim ikinci kez ovülasyon test kullanışım Hiç bi zaman T çizgisi C den koyu çıkmadı yumurtalıklarda bi sorun var galiba virüsten dolayı doktorada gidemiyorum neyse hayırlısı bakalımT çizgisi daha kotu olmalı yada ikiside kop koyu aynı koyulukta olmalı benim bildiğim .Burda T çizgisi daha açık renk. HEnüz olmamış pik bence
İkisi aynı koyulukta olunca da pik olarak kabul ediliyor canım iyice bir bak fotografta ışıktan kaynaklı yansıma olabilir ikisi aynı ve daha fazla ise pik demek oluyor .bu benim testlerim bugün pik benimki kesinHmm..yalnız bu benim ikinci kez ovülasyon test kullanışım Hiç bi zaman T çizgisi C den koyu çıkmadı yumurtalıklarda bi sorun var galiba virüsten dolayı doktorada gidemiyorum neyse hayırlısı bakalım
Bilmiyorumki benimki bildigin pic oldu iki gunde, onceki gunler silik di.Yaa acaba benimde mi öyle 2. gün mü pik oldum. ben adet bitti 3 gün geçti 4. gün başladım ovu testlerini yapmaya
T C ye göre hafif silik eşit değil ama adete de az bi zaman kaldı 24 ile 37 gün arası adet görüyorum o yüzden ovülasyon günü de hesaplayamıyorumİkisi aynı koyulukta olunca da pik olarak kabul ediliyor canım iyice bir bak fotografta ışıktan kaynaklı yansıma olabilir ikisi aynı ve daha fazla ise pik demek oluyor .bu benim testlerim bugün pik benimki kesin
Bak aynı markanın testini yaptım daha daha rahat kıyaslamak adınaT C ye göre hafif silik eşit değil ama adete de az bi zaman kaldı 24 ile 37 gün arası adet görüyorum o yüzden ovülasyon günü de hesaplayamıyorum
Adete kadar deneyim bakalım bşy çıkacak mıBak aynı markanın testini yaptım daha daha rahat kıyaslamak adına
Zaman öyle olacak diye birşey yok ya ikisi aynı koyulukta olacak ya t çizgisi daha koyu olacak diğerine göre mesela cHmm..yalnız bu benim ikinci kez ovülasyon test kullanışım Hiç bi zaman T çizgisi C den koyu çıkmadı yumurtalıklarda bi sorun var galiba virüsten dolayı doktorada gidemiyorum neyse hayırlısı bakalım
Bende akıntı falan olmuyorSanırım bu ay sağ tarafimdan yumurtladimorada bir sancı var bugün . Bu arada kizlar o meşhur şeffaf uzayan akıntı sıvısı çok gelmedi bende bu ay bilginiz olsun testleri aldığım bayana danıştım illaki olacak diye birşey yok dedi bazı kadınlar tüm belirtileri yaşarken bazıları hiçbir belirti yaşamadan yumurtlama oluyor dedi . Yani akıntı gelmedi diye kesin yumurtlamadim diye birşey yokmuş umutsuzluğa yer yok