24 ve 25 pik olmuş 26 çatlamış Canım regl kaç gün sonra pik i görmüş oldun ve regl döndü süresi kaç gün ve hangi test markasını kullandınKızlar Merhaba ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 ve 25 pik olmuş 26 çatlamış Canım regl kaç gün sonra pik i görmüş oldun ve regl döndü süresi kaç gün ve hangi test markasını kullandınKızlar Merhaba ovulasyon testlerimi yorumlarmisiniz ?
Saol canm peki pik olduğu zaman mi iliski olmalı ? Testin üstünde yazan adetimin 13. 14. Gunu pik oldu 28 gunde bir adet oluyorum laboquick test markası24 ve 25 pik olmuş 26 çatlamış Canım regl kaç gün sonra pik i görmüş oldun ve regl döndü süresi kaç gün ve hangi test markasını kullandın
Evet canım pik olduğu ve beraberinde ki 3 gün yani pik ile birlikte toplam da 4 gün ilişki olmalıymışSaol canm peki pik olduğu zaman mi iliski olmalı ? Testin üstünde yazan adetimin 13. 14. Gunu pik oldu 28 gunde bir adet oluyorum laboquick test markası
Hiç öyle birşey okumadim sıvı alimina dikkat edin yeterli benceOvulasyon testine ilk defa başlayacağım arkadaşlar sıvı alımı gibi dikkat edilecek noktaları öğrendim, yalnız uyku ovulasyon testinde önemli mi, sabah uykudan uyandıktan sonraki ilk idrarla olmuyor onu biliyorum , diyelim ki ilk idrardan sonra yaklaşık yarım saat uyuyakaldık veya gün içinde uyuyakaldık, uyandıktan sonra yapılan test hata verir mi, yoksa kesinlikle uyumadan mı yapılması gerekiyor
Bugün testine devam ediyorum 4. Günüm 18 mayısta adet oldum 25-26 günde bir adet oluyorum hesabima göre iki gün sonra yukurtlama günüm ama hala tek çizgi gibi çıkıyor bugün çok çok az mercekle bakınca görülecek kadar silik ikinci cizgim çıktı acaba yumurtlama problemim mı varEvet canım pik olduğu ve beraberinde ki 3 gün yani pik ile birlikte toplam da 4 gün ilişki olmalıymış
Tamam olması gereken zaten bu devam et teste muhtemelen 2 güne koyulaşacaktır benimki gibiBugün testine devam ediyorum 4. Günüm 18 mayısta adet oldum 25-26 günde bir adet oluyorum hesabima göre iki gün sonra yukurtlama günüm ama hala tek çizgi gibi çıkıyor bugün çok çok az mercekle bakınca görülecek kadar silik ikinci cizgim çıktı acaba yumurtlama problemim mı var
Senin yine iyi ikomci ve üçüncü günlerde silikte olsa çıkmış bende hiç yok telaş ettim acaba sıkıntı mı var diye senin adetinden 4 gün sonra mı oldu catlaman canım kaç günde bir adet oluyorsunTamam olması gereken zaten bu devam et teste muhtemelen 2 güne koyulaşacaktır benimki gibi
Adetimden 5 gün sonra çatladı 25-26 günde bir adet oluyorum. Koyulaşacaktır hergün aynı saatte yapmaya devam et.Senin yine iyi ikomci ve üçüncü günlerde silikte olsa çıkmış bende hiç yok telaş ettim acaba sıkıntı mı var diye senin adetinden 4 gün sonra mı oldu catlaman canım kaç günde bir adet oluyorsun
Sizinle periyodumuz aynı ben ilk kez yapıyorum testi siz daha önce yaptınız mı ne kadardır bebek planliyorsunuz acabaAdetimden 5 gün sonra çatladı 25-26 günde bir adet oluyorum. Koyulaşacaktır hergün aynı saatte yapmaya devam et.
Bende ilk kez yapıyorum kendimi tanımam adına iyi olacak diye düşünüyorum. Bir süre Doğum kontrol hapı kullandım 7-8 ay kadar korunmak için. Bir yıldır da bebek istiyoruzSizinle periyodumuz aynı ben ilk kez yapıyorum testi siz daha önce yaptınız mı ne kadardır bebek planliyorsunuz acaba
Benim herseyim bir ilginç olur hayatım boyunca :) testtede bir turlu ikinci çizgiyi bulamadıkBende ilk kez yapıyorum kendimi tanımam adına iyi olacak diye düşünüyorum. Bir süre Doğum kontrol hapı kullandım 7-8 ay kadar korunmak için. Bir yıldır da bebek istiyoruz
Sabırla yapmaya devam koyulaşacaktır inşallah.birliktelikte olsun 2 gün arayla isterseniz içinizi rahatlatmak içinBenim herseyim bir ilginç olur hayatım boyunca :) testtede bir turlu ikinci çizgiyi bulamadık
Testin bozuk olma ihtimali de olabilir böylelikle kaçırmamışta olursunuzSabırla yapmaya devam koyulaşacaktır inşallah.birliktelikte olsun 2 gün arayla isterseniz içinizi rahatlatmak için
Bildiğim kadarı ile o silik çizginin çok daha koyu olması gerekoyr test cizgisi ile aynı koyulukta hatta daha koyuMerhabalar adetime 4 gunvar. erken gebelik testlerinde falan görünen bisey yok ilk denememizdi bu ay. ovulasyon testi sipariş ettim ilk defa kullanicam bugun ilk testim bu ornek icin atıyorum adetten sonra basladigimda boyle çıkarsa yumurta çatlamamis mi olucak?
demek o günleri değerlendiricez teşekkür ederimBildiğim kadarı ile o silik çizginin çok daha koyu olması gerekoyr test cizgisi ile aynı koyulukta hatta daha koyu
Pik yani çok koyu olduktan sonraki günler böle silikleşince çatlama oluyor,pik ve sonraki günleri değerlendirebilirsinMerhabalar adetime 4 gunvar. erken gebelik testlerinde falan görünen bisey yok ilk denememizdi bu ay. ovulasyon testi sipariş ettim ilk defa kullanicam bugun ilk testim bu ornek icin atıyorum adetten sonra basladigimda boyle çıkarsa yumurta çatlamamis mi olucak?
tamamdır teşekkür ederimPik yani çok koyu olduktan sonraki günler böle silikleşince çatlama oluyor,pik ve sonraki günleri değerlendirebilirsin
Merhaba kizlar bugün yaptığım testte ikinci çizgi silikte olsa çıkmaya başladı yumurtlama günüm yaklaşıyor mu sizceSabırla yapmaya devam koyulaşacaktır inşallah.birliktelikte olsun 2 gün arayla isterseniz içinizi rahatlatmak için