Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce yumurtlama değil mi bende ovilasyon testini bu ay kullanmaya başladım hayırlısı diyorum inşallah bakalım artık çok fazla istiyoruxz eşimle ikiz bebeğimizi kaybettik bu bize şans getirsin diyoruz Allah İn izni ile...

Eklentiler

• IMG_20200304_234728.jpg
    IMG_20200304_234728.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20200301_163537.jpg
    IMG_20200301_163537.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar sizce yumurtlama değil mi bende ovilasyon testini bu ay kullanmaya başladım hayırlısı diyorum inşallah bakalım artık çok fazla istiyoruxz eşimle ikiz bebeğimizi kaybettik bu bize şans getirsin diyoruz Allah İn izni ile...
canım bende yeni başladım ovi testine ama burda gördüğüm okuduğum kadarıyla yaklaşmış daha koyu çıkması lazım ama bazende belli olmuyor bu kadarda koyu çıkabiliyor oyuzden sen degerlendir test yapmayada devam et inş bu Ay hepimize uğurlu gelir hayırlı haberler alırız :dua:

Merhaba arkadaşlar bir sorum var yumurtlamadan sonra mutlaka 14 gün sonra mi regl olunuyor daha erken regl olan yokmu

canım bende yeni başladım ovi testine ama burda gördüğüm okuduğum kadarıyla yaklaşmış daha koyu çıkması lazım ama bazende belli olmuyor bu kadarda koyu çıkabiliyor oyuzden sen degerlendir test yapmayada devam et inş bu Ay hepimize uğurlu gelir hayırlı haberler alırız :dua:
Amin inşallah canım hepimiz için hayırlı olsun

Kızlar ben de bu akşam yapacağım ilk defa adetimin 12. günü kargoda biraz oyalandı testler ilnşallah kaçırmadım ovu. günümü

Adetin düzensizse bitişinde baslamanı öneririm
Düzenlidir aslında 28 bazen 26 oluyor daha fazlasına çıkmadı hiç ama test gelemedi daha bugün kargo teslim edecek inşallah ama ben değerlendirdim adet sonlarını ne olur ne olmaz :KK53:

Canim merhaba ... yumurtan olusmus ayni saatte duzenli olarak silik cikana kadar testi tekrarlanman lazim . Ayni zamanda bu iki gunu degerlendirmen lazim ki en gec 36 saatte catliyor .

Ya kızlar benim şubat 24 te belirmeye başladı 3 martta pik oldu şuan 9 marttayım hala çok belirgin silinmesi gerekmiyor mu ne uzun sürdü sıvı almıyorum hep aynı satte yapyorum sırasıyla resimleri koydum :KK55:

Eklentiler

• Screenshot_20200303-222257_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200303-222257_WhatsApp.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 20200309_133642.jpg
    20200309_133642.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben subat 22 de yumurtladım 24 de catladım yanı adetımın 13.gununde pik oldu 14.gunde koyuluk biraz gıttı 15.gununde tam silindi adetımın 10.12.14.ve 16.gunlerını degerlendırdım fakat beklenen adet 8 Mart olmasına ragmen 6 martta geldi 8 martta bitti ilk gun 1 2 damla pembe damla geldi dıger gun 1 2 damla kahverengi geldi dun aksam da baktım bırsey yok abdestlendım bugun de bırsey yok nasıl bir adet oldum anlamadım

Kızlar ben subat 22 de yumurtladım 24 de catladım yanı adetımın 13.gununde pik oldu 14.gunde koyuluk biraz gıttı 15.gununde tam silindi adetımın 10.12.14.ve 16.gunlerını degerlendırdım fakat beklenen adet 8 Mart olmasına ragmen 6 martta geldi 8 martta bitti ilk gun 1 2 damla pembe damla geldi dıger gun 1 2 damla kahverengi geldi dun aksam da baktım bırsey yok abdestlendım bugun de bırsey yok nasıl bir adet oldum anlamadım
canım sabah bi gebelik test yapsana yerleşme kanamasına benziyor anlattığına göre

Ya kızlar benim şubat 24 te belirmeye başladı 3 martta pik oldu şuan 9 marttayım hala çok belirgin silinmesi gerekmiyor mu ne uzun sürdü sıvı almıyorum hep aynı satte yapyorum sırasıyla resimleri koydum :KK55:
bence silinmeye başlamış bazen 1 den fazla yumurta gelişince geç siliniyormus ayy inş ikiz olur :halay:

X