Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günü Hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem takvime göre hemde ovulasyon testin de cıktı . Ama hiç belirti yok bakalım hayırlısı inşallah kuzum
O zaman belirti falan takma hiç bunları kafanı rahatlat ve değerlendir bu günleri canım.

Kızlar merhaba. Sizce ikinci çizgi var mı. Gebelik testi bu.

Eklentiler

• IMG_20200116_202918.jpg
    IMG_20200116_202918.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20200116_202820.jpg
    IMG_20200116_202820.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar bişey danisacam size benim bu ayin 18 19 20 yumurtlamam oldu ama hala catlamadi neden olabilir bide ilişkiyi nasıl değerlendirmek mantıklı olur üst üste mi gün aşırı mi bu üç gün üst üste oldu bundan sonrası nasıl olucak bilmiyorum

Kızlar bişey danisacam size benim bu ayin 18 19 20 yumurtlamam oldu ama hala catlamadi neden olabilir bide ilişkiyi nasıl değerlendirmek mantıklı olur üst üste mi gün aşırı mi bu üç gün üst üste oldu bundan sonrası nasıl olucak bilmiyorum
Bu normal canım 3 gün koyu çıkıp sonraki gün silikleşir. Yani bugün artık çatlar ve silik çıkar testte. Ben yumurtlama günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmek lazım diye okudum genelde. Bir de bu günlerde her gün denemek lazımmış.

Bu normal canım 3 gün koyu çıkıp sonraki gün silikleşir. Yani bugün artık çatlar ve silik çıkar testte. Ben yumurtlama günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmek lazım diye okudum genelde. Bir de bu günlerde her gün denemek lazımmış.
Inşallah bugün çatlar canım eğer bugün çatlarsa bugünde mi ilişki olması lazım yani

Eki Görüntüle 1952894 Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Bende bu son zamanlarda sık idrara çıkma var. Halsizlik çok. Ve kasıklarda batma var ara ara. Eşimle ilişki sonrasında çok az sperm geldi. Acaba gebelik olabilir mi.?

KIZLAR DUN OVULASYON TESTINDE PIK YAPTI YANI 2. CIZGI KONTROL CIZGISINDEN KOYUYDU DEGERLENDIRDIK BUGUN 2. CIZGI YOK HEM OGLEN HEM SIMDI YAPTIM 2. YOK YANI CATLADI MI DEMEK OLUYOR BIRDEN BIRE SILIKLESMESI NORMAL MI VE EGERKI CATLADIYSA ASIL SIMDI MI DEGERLENDIRMEM LAZIM

KIZLAR DUN OVULASYON TESTINDE PIK YAPTI YANI 2. CIZGI KONTROL CIZGISINDEN KOYUYDU DEGERLENDIRDIK BUGUN 2. CIZGI YOK HEM OGLEN HEM SIMDI YAPTIM 2. YOK YANI CATLADI MI DEMEK OLUYOR BIRDEN BIRE SILIKLESMESI NORMAL MI VE EGERKI CATLADIYSA ASIL SIMDI MI DEGERLENDIRMEM LAZIM
Çatlamış demek oluyor. 3 gün daha birlikte olcaksınız. Test yapmana gerek yok artık silikleştiyse

Benım ovulasyon testım de bı tuhaf 12.02 de yumurta oluşmuş sandım bugun T daha koyu cıktı

Eklentiler

• 1155BD57-D893-41A7-AD66-2043BED43F6F.jpeg
    1155BD57-D893-41A7-AD66-2043BED43F6F.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar herkese merhaba🙋🏻‍♀️ Aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testi alıp bnde yumurtlama günümü takip ederek hamile kalmaya çalışıcam. Hangi marka ovulasyon testi daha sağlıklı sonuçlar veriyor ne dersiniz kızlar ?

Kızlar herkese merhaba🙋🏻‍♀️ Aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testi alıp bnde yumurtlama günümü takip ederek hamile kalmaya çalışıcam. Hangi marka ovulasyon testi daha sağlıklı sonuçlar veriyor ne dersiniz kızlar ?
ben internetten laboquick marka aldim 50 adet hesapli oluyor

Kızlar merhaba ben aralık ayından beri test yapıyorum hiç ikinci çizgi çıkmıyor silik bile olmuyor. Hatta geçen ay sabah akşam yaptım hiç çıkmıyor.

Kızlar ilk yapışım bu ay ovülasyon testini bu ay adetin 9.günü 25 günde bir adet oluyorum sizce yumurtlama var mı şeffaf akıntım da oldu bugün

X