Canım cumartesi günü verdim 11.78 geldi bugün tekrar vereceğimCanım ne yaptın yeniden kan verdin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cumartesi günü verdim 11.78 geldi bugün tekrar vereceğimCanım ne yaptın yeniden kan verdin mi
Ayy hadi inşallah artmıştır güzel haberlerini bekliyoruzCanım cumartesi günü verdim 11.78 geldi bugün tekrar vereceğim
Verdim cnm 68.75 çıktı ama lekelenme ve akıntı gibi oluyor ağrım varAyy hadi inşallah artmıştır güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah her şey normal devam eder canım sen biraz erkenden öğrendin sanırım doktor ne dediVerdim cnm 68.75 çıktı ama lekelenme ve akıntı gibi oluyor ağrım var
Dinlen bol bol hayırlı olsunVerdim cnm 68.75 çıktı ama lekelenme ve akıntı gibi oluyor ağrım var
Noldu ki canimYeni testleri sipariş ettim
adet biter bitmez başladın mı canım yapmadığın gün varsa kaçırmışsındır belkiYok yumurtlama sanki yok göre miyorum
Bir güncük yapa madım hemen başladım daadet biter bitmez başladın mı canım yapmadığın gün varsa kaçırmışsındır belki
Istersen yaptiginiz testlerinizi gun gun fotografini cekip burdan atin yorumlayalim yada bana mesaj olarakda atabilirsin elimden geldigince yardimci olurum sıkma caniniBir güncük yapa madım hemen başladım da
Ay çok sevinirimIstersen yaptiginiz testlerinizi gun gun fotografini cekip burdan atin yorumlayalim yada bana mesaj olarakda atabilirsin elimden geldigince yardimci olurum sıkma canini
Istersen yaptiginiz testlerinizi gun gun fotografini cekip burdan atin yorumlayalim yada bana mesaj olarakda atabilirsin elimden geldigince yardimci olurum sıkma canini
Tamam dır sen de mi gebelik istiyon canımHenuz yumurtlama yok canim testleri yapmaya devam et bir gun bile atlama kacabiliyor her gunun testini at fotosunu, birde testi yapmadan 2 saat onceden sivi alimini komple kes ki LH hormonu azalmasin idrarda dogru sonuclari yakalayalim
EvetTamam dır sen de mi gebelik istiyon canım
14 test kesinlikle yumurtlama 15 çatlama değer lendirdin mi canımMerhaba arkadaşlar yorumlarmısınız terslerimi