Yapabilirsin cnm yarin pozitif cikmasada 2 gun sonra bidaha yap derim31 i pik gordum kizlar 2si siliklesti ne zaman yapalim testi? Ben yarin yapiyim diyordum erken mi olur?
Hic kasik agrim falan yok sirtim belim agriyor o kadar.. goguslerim dolgun ama aci yok cnm kismettYapabilirsin cnm yarin pozitif cikmasada 2 gun sonra bidaha yap derim
Insallah hamilesindir benimde aynisi bel bacak agrisi canm meme agri hasasyet var cnmHic kasik agrim falan yok sirtim belim agriyor o kadar.. goguslerim dolgun ama aci yok cnm kismett
Ay insallah canim sagol senin bat ne zaman?Insallah hamilesindir benimde aynisi bel bacak agrisi canm meme agri hasasyet var cnm
13 kasim canmAy insallah canim sagol senin bat ne zaman?
Ayy seninle ayni sayilir yaa ovu testte nasil oldu senin kaci pik kaci siliklesti.. sat kac13 kasim canm
Ben pik canm 29-30 ekim canmAyy seninle ayni sayilir yaa ovu testte nasil oldu senin kaci pik kaci siliklesti.. sat kac
Prg 12si gosteriyor benim.bat 15 ekim
He sen kan testi verdin.. belli olmaz o is hayirlisi bakalim.Ben pik canm 29-30 ekim canm
Ama ben adete 4 gun kala kan testi vermisdim degerim cok dusukdu yani 0.10 hamile deglm
Ama Allahdan umudumu kesemiyorum
Yukselme imkansiz degerim ven oyle dusunyorum
Ama yine bi beklentim yok canmHe sen kan testi verdin.. belli olmaz o is hayirlisi bakalim.
Hayirlisi Allahtan diyorum cnm sagol.Ama yine bi beklentim yok canm
Yani rahatim test yapmiyorum nede olsa hamislik yok
Artin size dua edecem inallah bu ay hamilesindir
Walla onu bende çözemedim ama 2 ay önce düşük yaptım 11 gün sonra öğrendim ama keseyi çok geç gördük doktor geç döllenme dedi 2 hafta kadar geriden geliyorduGec dollenme (gec yumutlama) ayni sey deglmi?
Yani piki gordugumuz gun dollenme olacak
Yada benmi yalniş bilyorum?
Ay inşallah canım ya bende 3 aylık evliyim çok istiyoruz bebişCanim siliklesdigi gunden 10 gun sonra en erken veya 12 gun sonra gebelik testi gosterir
:) insallah :)benim daha 4 gün oldu nasıl bekleyecegim bilmiyorum7 gün oldu yumurtlayalı. Kaldı 7 gün Allahım hepimizin bekleyişini hayırla ve güzel haberle sonuçlandırsın da eşimize nasıl sürpriz yaparak söyleyeceğimizi konuşalım artık
İnşallah vardır canım zaten bu bekleyiş adamı öldürüyor:) insallah :)benim daha 4 gün oldu nasıl bekleyecegim bilmiyorum
Oyle belirtim de yok ama Allahtan umut kesilmez :)İnşallah vardır canım zaten bu bekleyiş adamı öldürüyor
laboquickHangi testi öneriyorsunuz ovulasyon için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?