Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben pik canm 29-30 ekim canm Ama ben adete 4 gun kala kan testi vermisdim degerim cok dusukdu yani 0.10 hamile deglm Ama Allahdan umudumu kesemiyorum Yukselme imkansiz degerim ven oyle dusunyorum
Ben pik canm 29-30 ekim canm Ama ben adete 4 gun kala kan testi vermisdim degerim cok dusukdu yani 0.10 hamile deglm Ama Allahdan umudumu kesemiyorum Yukselme imkansiz degerim ven oyle dusunyorum
Walla onu bende çözemedim ama 2 ay önce düşük yaptım 11 gün sonra öğrendim ama keseyi çok geç gördük doktor geç döllenme dedi 2 hafta kadar geriden geliyordu
7 gün oldu yumurtlayalı. Kaldı 7 gün Allahım hepimizin bekleyişini hayırla ve güzel haberle sonuçlandırsın da eşimize nasıl sürpriz yaparak söyleyeceğimizi konuşalım artık
7 gün oldu yumurtlayalı. Kaldı 7 gün Allahım hepimizin bekleyişini hayırla ve güzel haberle sonuçlandırsın da eşimize nasıl sürpriz yaparak söyleyeceğimizi konuşalım artık