Pik gordugun an itibariyle 60 saat.(36+24)Kızlar ya ben 2 ay ovulasyon testi kullandım. Ben çift çizgi yakalayınca ilişkiye girdim ertesi günü girdim ama hamile kalamadım.bir kizim var 2 yaşında . Bir daha istiyoruz ama 1 senedir olmuyor. Bu ay yine yapicam test . Adetten itibaren 12.gun pik oluyor testlerim . Pikten sonra kaç gün ilişkiye girmeli ya ?? Pik olunca ben test yapmıyorum artık nasılsa yakaladım diye. Önemli olan pikten önce mi sonra mı iliskiye girmek?
Pikten 1 gün öncesi de önemli.Kızlar ya ben 2 ay ovulasyon testi kullandım. Ben çift çizgi yakalayınca ilişkiye girdim ertesi günü girdim ama hamile kalamadım.bir kizim var 2 yaşında . Bir daha istiyoruz ama 1 senedir olmuyor. Bu ay yine yapicam test . Adetten itibaren 12.gun pik oluyor testlerim . Pikten sonra kaç gün ilişkiye girmeli ya ?? Pik olunca ben test yapmıyorum artık nasılsa yakaladım diye. Önemli olan pikten önce mi sonra mı iliskiye girmek?
Bence bugün ve yarını değerlendirmelisin canımKızlar birde Bnim testlere bakar mısınız silikleşme var dimi dün ilişki oldu.. Eşimin sadece morfoloji sinde sıkıntı vardı sizce bu gecede olmalımı
Canım bugünü değerlendirmelisin yarın tekrar test yapıp bak bakalımKızlar su ovulasyon testim az önce yaptim bi baksaniz daha var mı yoksa bugün mu yumurtlama
Henüz var gibi bence c kadar aynı koyulukta ya da daha koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşecek demektirKızlar su ovulasyon testim az önce yaptim bi baksaniz daha var mı yoksa bugün mu yumurtlama
bat ne zaman canm peki batın geçtiyse test yap derimKızlar merhaba ben mayısta 6 haftalik gebelimgimin kanamalı düşük sonrasında bebeğin kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum sonra doktor 2 ay ara ver dedi yaklaşık 4 aydır istiyoruz bugün adet günüm ama olmadım göğus ucum çok koyulasmis kaşıklarm ağrıyor ama umitlenmekte istemiyorum sizinle dertleşmek istedim son adet tarihim ekim 24 bu arada
Kuzum saol silikleşme var dimi resimde az gözüküyor amaBence bugün ve yarını değerlendirmelisin canım
Canım bence yumurtluyorsun ama yarın da bu koyulukta olabilir inş bebişin tutunur sanaKuzum saol silikleşme var dimi resimde az gözüküyor ama
Bunu da şimdi yaptımCanım bence yumurtluyorsun ama yarın da bu koyulukta olabilir inş bebişin tutunur sana
Laboquick galiba testin ben de kullandım bu testte iki çizgi de kopkoyu pek olmuyor bugünü değerlendir yarın da test yap tekrar bence bi de testi her gün aynı saatte yap ve dört saat öncesine kadar sıvı alımı olmayacakBunu da şimdi yaptım
Ewt o ama bnım iki gündür kopkoyu bugün silikleşmeye başladı canımLaboquick galiba testin ben de kullandım bu testte iki çizgi de kopkoyu pek olmuyor bugünü değerlendir yarın da test yap tekrar bence bi de testi her gün aynı saatte yap ve dört saat öncesine kadar sıvı alımı olmayacak
Demek yumurtan çatlamış canım yumurta 24 saat canlı kalıyor o yüzden bu günü ve bence yarını değerlendir garanti olsun böyle görev gibi yapmak da sıkıcı oluyor ama ... sen bugünü bir değerlendir bakalım yarın tekrar test yaparsın ona göre davranırsınEwt o ama bnım iki gündür kopkoyu bugün silikleşmeye başladı canım
Kuzum dün oldu eşimde morfoloji sıkıntısı var o yüzden üst üstte faydalımı bilemedim şimdiDemek yumurtan çatlamış canım yumurta 24 saat canlı kalıyor o yüzden bu günü ve bence yarını değerlendir garanti olsun böyle görev gibi yapmak da sıkıcı oluyor ama ... sen bugünü bir değerlendir bakalım yarın tekrar test yaparsın ona göre davranırsın
Evet canım ona da dikkat etmek de fayda var gün aşırı yap en iyisi ben de ovulasyon yapıyordum bıraktım canım valla tuvalette sürekli bunlarla uğraşmak sinir etti beni günaşırı yapmaya dikkat ettik bu ay . Hayırlısı rabbim verirse tek gece yapılan bir değerlendirme ile de verir biraz da tevekkül etmek gerekKuzum dün oldu eşimde morfoloji sıkıntısı var o yüzden üst üstte faydalımı bilemedim şimdi
Aynen kuzum inş inanıyorum Bn tevekkül de ediyorum çok sükür rabbim hepimize biran önce nasip etsin inşEvet canım ona da dikkat etmek de fayda var gün aşırı yap en iyisi ben de ovulasyon yapıyordum bıraktım canım valla tuvalette sürekli bunlarla uğraşmak sinir etti beni günaşırı yapmaya dikkat ettik bu ay . Hayırlısı rabbim verirse tek gece yapılan bir değerlendirme ile de verir biraz da tevekkül etmek gerek
Amin canım inş ben de çok istiyorum bir yıla yaklaştı nerdeyse bir kimyasal yaşadım sadeceAynen kuzum inş inanıyorum Bn tevekkül de ediyorum çok sükür rabbim hepimize biran önce nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?