- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Dün tam pik değildi ama çok yakındi canım bugun siliklesme de olabilir. Daha koyu cikip pik de yapabilirsen piki ne zaman görmüştün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün tam pik değildi ama çok yakındi canım bugun siliklesme de olabilir. Daha koyu cikip pik de yapabilirsen piki ne zaman görmüştün?
Sanırım pik canım bir test daha yap bakalım kaç gün pik de devam edecekKızlar bakar mısınız ?? :) bugün daha koyu değil mi :)
Sence bu aksam 8 gibi yapayim mi yine yoksa yarın mı yapayım yine 11:40 gibiSanırım pik canım bir test daha yap bakalım kaç gün pik de devam edecek
Elinde testin varsa akşam da yap canım ama testin azsa ilişkide bulun yarın testi yaparsınSence bu aksam 8 gibi yapayim mi yine yoksa yarın mı yapayım yine 11:40 gibi
Bu takip ettigim diger marka canım hep ayni saatlerde yapmaya calistim bunu. Az once yaptim bundan elimde baska yok. Ama diger markadan var 20 küsür tane :)Elinde testin varsa akşam da yap canım ama testin azsa ilişkide bulun yarın testi yaparsın
Buna göre pik değil t daha koyu oluyo canım cden ama akşama pik olur ne zaman çatlar onu bilmiyorum vücuduna bağlı ben ben böyle zamanlarda 3 saatta bir yaptım zamanı kaçırmıyım diye 30lu test almıştımBu takip ettigim diger marka canım hep ayni saatlerde yapmaya calistim bunu. Az once yaptim bundan elimde baska yok. Ama diger markadan var 20 küsür tane :)
Diğer testlerle tekrarlayacagim :) koyulaşti ama evet c den daha koyu değil ama c ile cok az fark varBuna göre pik değil t daha koyu oluyo canım cden ama akşama pik olur ne zaman çatlar onu bilmiyorum vücuduna bağlı ben ben böyle zamanlarda 3 saatta bir yaptım zamanı kaçırmıyım diye 30lu test almıştım
Evet canım bende bi görsem koyuldukları beklemek sıkıcıDiğer testlerle tekrarlayacagim :) koyulaşti ama evet c den daha koyu değil ama c ile cok az fark var
Ovulasyon testi mi yapiyorsun sende ?Evet canım bende bi görsem koyuldukları beklemek sıkıcı
Amin canım :) test ile takip et kesinlikleMerhaba arkadaşlar bende ilk defa gecen ay cocuk icin deneme yaptım fakat bugun regl oldum. Takvimim uygulamasını kullanıyorum cok umitlenmistim ama olmadı. Bu ay regl bitince ovulasyon testi kullanacağım insallah herkesin gönlüne göre versin rabbim
Canım malesef bu ay da boş gecer sanırsam ovü testlerimi almıstım nasip kısmet herşey annemizi yani eşimin annesini kaybettikAllahtan Ümit kesilmez canım benim. Benim ablamın 7 sene çocuğu olmadı. Hiçbir sorunu olmadığı halde. Tedavi gördü aşılama oldu olmadı hiç. En son pes etti bıraktı tedaviyi falan her şeyi. 7 senenin sonunda kendiliğinden peşpeşe 2 Tane oldu. Bence seninde olacak ben inanıyorum ovülasyon takibi yapmayı deneyelim mi seninle ???
Başınız sağolsun canım. Her şey gönlünce olsunCanım malesef bu ay da boş gecer sanırsam ovü testlerimi almıstım nasip kısmet herşey annemizi yani eşimin annesini kaybettik
Bugün test yaptınmı canımAmin canım :) test ile takip et kesinlikle
Canim 11:40 da yaptım ayın 7 ve 8 inde koyuydu bugun silik cıktı. Simdi tekrar yapip aticam fotoğrafınıBugün test yaptınmı canım
Canım bi bakar mısın ya ? Pik olmus mu olmussa ne zaman catlamis . Degerlendirebilmis miyiz senceBugün test yaptınmı canım
Canım 7-8 kasım pik olmuş 9 kasımda çatlamış keşke 8 Kasımda ve 7 Kasım’da da değerlendirdeydinizCanım bi bakar mısın ya ? Pik olmus mu olmussa ne zaman catlamis . Degerlendirebilmis miyiz sence
+ isaretli olanlar beraberlik olan günler.
8kasım 23.30da yaptığın testte çatlamış canım sen ilişkiye tam olarak ne zaman girdim 9 kasımda saati yaniCanım bi bakar mısın ya ? Pik olmus mu olmussa ne zaman catlamis . Degerlendirebilmis miyiz sence
+ isaretli olanlar beraberlik olan günler.