• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bi bakar mısın ya ? Pik olmus mu olmussa ne zaman catlamis . Degerlendirebilmis miyiz sence
+ isaretli olanlar beraberlik olan günler.
7sinden vücudunda sperm kalsa 48-72 saat canlı kalabiliyor çatlamaya denk gelir çatlama olunca yumurta 12-24 saat arası canlı kalabiliyo 9 kasımdaki ilişkiye girmişsin oda çatlamış yumurtayla karşılaşmış demektir umarım güzel haber alırız senden bu gece yada yarın sabah bi değerlendirme daha yap bence canım kalkma yarım saat yastık koy bel altına kocana kahve içir soğuk bölgesel duş yapsın

Canım yumurta koyu ve silik cizgi arasindaki saatte mi dollenebiliyor ? Yoksa koyu cizgi den sonra ki 24-48 arası mı biliyor musun canım
Döllenmeyi bilemiyorum çünkü geç döllenmeler oluyor tam çözemedim ama bildiğim t çizgin cden koyuysa pik çatlamamış yumurta sperm gelse de daha kapalı oluyor diyeyim. t çizgisi c ile tekrar eşitleniyo çatlama başlıyo silikleşiyo sonra işte bu ara 12-24 saat sürüyo o ara bütün yollar bebişe açık oluyo :)

Canım yumurta koyu ve silik cizgi arasindaki saatte mi dollenebiliyor ? Yoksa koyu cizgi den sonra ki 24-48 arası mı biliyor musun canım
Ben kendi yaşadığımk diyim hamile kaldığım ay pik günü ilişki olmadı silikleşmeyi görünce ilişki oldu birde ertesi günü benim öyle tuttu 11. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm

uarkadaslar konuyu ve yorumlari okumaya calistim ama anlamadigim birkac husus var. yardimci olursaniz cok sevinirim, saat saat test yapip neye bakiyorsunuz tam
olarak? pik olunca mi iliskiye giriyorsunuz? somra catlayinca iliskiye girmiyot musunuz?

uarkadaslar konuyu ve yorumlari okumaya calistim ama anlamadigim birkac husus var. yardimci olursaniz cok sevinirim, saat saat test yapip neye bakiyorsunuz tam
olarak? pik olunca mi iliskiye giriyorsunuz? somra catlayinca iliskiye girmiyot musunuz?
Koyulasmaya baslayinca koyu olduğunda ve siliklescince iliski öneriliyor canım. Koyu cizgi demek yumurtlama gerçekleşiyor demekmis

Hamile olan herkesde göğüs agrisi kasik agrisi mi oluyor canım. Hoc bir belirti hissetmeden hamilelik öğrenen yok mu acaba :)
Genelde herkes kendini dinlediği için illa bişey farkeder kızımda göğüslerim adetime bi hafta varken dolgunlaştı canımı acıtacak kadar kimyasalda gaz ve bel ağrım vardı düşüktede bel ağrısı ve kuyruk sokumum ağrımıştı hepsi farklıydı :)

Genelde herkes kendini dinlediği için illa bişey farkeder kızımda göğüslerim adetime bi hafta varken dolgunlaştı canımı acıtacak kadar kimyasalda gaz ve bel ağrım vardı düşüktede bel ağrısı ve kuyruk sokumum ağrımıştı hepsi farklıydı :)
Herkeste değişiyor yani :) bende henüz bir sey yokta :) sadec göğüslerim hafif hassas. Zaten bat 24 kasım daha 13 gün var

kızlar ben 4-5 kasımda pik gördüm 6 sında silikleşti. En erken ne zaman çıkıyor gebelik testi kitinde ? Zaman geçmiyor sanki. Yumurtlamadan sonra en erken kaçıncı gün öğrendiniz varsa yazabilir misiniz ????

kızlar ben 4-5 kasımda pik gördüm 6 sında silikleşti. En erken ne zaman çıkıyor gebelik testi kitinde ? Zaman geçmiyor sanki. Yumurtlamadan sonra en erken kaçıncı gün öğrendiniz varsa yazabilir misiniz ????
Canim siliklesdigi gunden 10 gun sonra en erken veya 12 gun sonra gebelik testi gosterir

Back