Bnımde bir buçuk olduAmin canım inş ben de çok istiyorum bir yıla yaklaştı nerdeyse bir kimyasal yaşadım sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnımde bir buçuk olduAmin canım inş ben de çok istiyorum bir yıla yaklaştı nerdeyse bir kimyasal yaşadım sadece
Bugündü ve hala olmadım ay olucem heyecandanbat ne zaman canm peki batın geçtiyse test yap derim
Yarın kesin test yap canımBugündü ve hala olmadım ay olucem heyecandan
Olabilir canım benim geçen ay adetim bitti iki gün sonra yumurtlamam olduMerhaba kızlar adetin 9. Günü yumurtlama olabilir mi? 13üne oldum 17sine bitti dün ve bugün ovülasyon testi yaptım ama bıgün pik olmuş gibi. Fotoları ekliyorum bi bakabikşr misiniz böyle birşey mümkün mü?
Senin hep öyle mi okuyor peki? Adetten 2 gün sonra mı yumurtlama oluyor? Bende geçen ay yaptım ama geçen ay daha geç başlamıştım testleri yapmaya. Eğer geçen ay da böyle olduysa demek ki ben hep kaçırıyorum yumurtlamayıOlabilir canım benim geçen ay adetim bitti iki gün sonra yumurtlamam oldu
Benim adetlerim düzensiz geçen ay öyle olmuştu sadeceSenin hep öyle mi okuyor peki? Adetten 2 gün sonra mı yumurtlama oluyor? Bende geçen ay yaptım ama geçen ay daha geç başlamıştım testleri yapmaya. Eğer geçen ay da böyle olduysa demek ki ben hep kaçırıyorum yumurtlamayı
Anladım canım, inşallah düzene girerBenim adetlerim düzensiz geçen ay öyle olmuştu sadece
Erken yumurtlama olabilir canım, bende bu ay benzer durumu yaşıyorum sanırım. O yüzden adet bitiminde ovülasyon testini hemen yapmaya başlamak gerekiyor. Ama akıntın olduğu günleri değerlendirdiysen sıkma canınıKizlar ben takvimim uygulamasını kullanıyorum 12. Gun yumurtlama günü gözüküyor. Ovu testi aldim o günden beri deniyorum ama hep t çizgisi cok silik. Yumurtlama erken olmus olabilir mi çünkü takvimim uygulamasinda yer alan yumurtlama gününden yaklasik 4 gun once falan yumurta beyazi seklinde akintim oldu. Kafam cok karisik
O uygulamaya güvenme yanlış gösterebilir adetin bitince ne zaman başladın ovulasyon devam et hala göremediysen çizgiyi. Uygulamaya güvenmeKizlar ben takvimim uygulamasını kullanıyorum 12. Gun yumurtlama günü gözüküyor. Ovu testi aldim o günden beri deniyorum ama hep t çizgisi cok silik. Yumurtlama erken olmus olabilir mi çünkü takvimim uygulamasinda yer alan yumurtlama gününden yaklasik 4 gun once falan yumurta beyazi seklinde akintim oldu. Kafam cok karisik
Malesef o zaman degerlendiremedik 3 gun sonra falan degerlendirebildikO uygulamaya güvenme yanlış gösterebilir adetin bitince ne zaman başladın ovulasyon devam et hala göremediysen çizgiyi. Uygulamaya güvenme
canim bende adet takvimi uygulamasini kullaniyirum takvime gore benim de yumurtlama gunum adetin 16. gununu gosteriyordu tabi ben de 16. gun test yaptim cok silik bi cizgi cikti bende yumurtlama.olup bitmistir o yuzden boyledir diye teste devam etmedim sonra adetin 19. gunu seffaf akintim olunca tekrar test yaptim ve t cizgisi c cizgisinden daha koyuydu hatta ilk defa bu kadar koyu oldugunu gordum iki cizgininde yani benim bu ay 19. gunum yumurtlama gunum olmus oluyo takvim herzamn dogruyu gostermiyor malesef her ay degisebilir yumurtlama gunuKizlar ben takvimim uygulamasını kullanıyorum 12. Gun yumurtlama günü gözüküyor. Ovu testi aldim o günden beri deniyorum ama hep t çizgisi cok silik. Yumurtlama erken olmus olabilir mi çünkü takvimim uygulamasinda yer alan yumurtlama gününden yaklasik 4 gun once falan yumurta beyazi seklinde akintim oldu. Kafam cok karisik
Bence geçtir canım o kadar erken olmaz herhalde benimde 30-35 gün aralığı oluyorum pik 16-18.gün arası değişiyo sen devam et canım akıntın varmıydı peki şeffaf uzayan testin koyu olduğu günKızlar Benim de sorum olacak size..30/37 arası regl olan birinin ovulasyonu 9 yada 10 gün olması mümkünmüdür sizce..8.günün gecesi öylesine bi yapayım dedim hemen hemen c ye yakın sayılırdı t çizgisi 9 gün biraz daha silik..10. Gün yani bugün Yok denecek kadar silik çıktı..ve ben de daha zamanı değil diye bi çalışmaya başlamadım maalesef..ama dediğim gibi reglim 30 dan önce olmaz
Yok canım yaa o kadar dikkat ettim o zaman da sonraki günlerde öyle bi akıntı olmadı..o kadar erken de ovu olacağını sanmıyorum ama çizginin koyuluğu beni tereddüte düşürdü..geçen ayda hatırlarsan 12 gün başladım 27 güne kadar yaptım testi hiç pik olmamıştıBence geçtir canım o kadar erken olmaz herhalde benimde 30-35 gün aralığı oluyorum pik 16-18.gün arası değişiyo sen devam et canım akıntın varmıydı peki şeffaf uzayan testin koyu olduğu gün
Adet bitimi hemen başla bi dahakine canım ama sanmıyorum adet bitimi pik olsa 15 gün sonra adet olursun hangi testi kullanıyordunYok canım yaa o kadar dikkat ettim o zaman da sonraki günlerde öyle bi akıntı olmadı..o kadar erken de ovu olacağını sanmıyorum ama çizginin koyuluğu beni tereddüte düşürdü..geçen ayda hatırlarsan 12 gün başladım 27 güne kadar yaptım testi hiç pik olmamıştı
Laboquick mark a loan I kullaniyorum canimAdet bitimi hemen başla bi dahakine canım ama sanmıyorum adet bitimi pik olsa 15 gün sonra adet olursun hangi testi kullanıyordun