7sinden vücudunda sperm kalsa 48-72 saat canlı kalabiliyor çatlamaya denk gelir çatlama olunca yumurta 12-24 saat arası canlı kalabiliyo 9 kasımdaki ilişkiye girmişsin oda çatlamış yumurtayla karşılaşmış demektir umarım güzel haber alırız senden bu gece yada yarın sabah bi değerlendirme daha yap bence canım kalkma yarım saat yastık koy bel altına kocana kahve içir soğuk bölgesel duş yapsınCanım bi bakar mısın ya ? Pik olmus mu olmussa ne zaman catlamis . Degerlendirebilmis miyiz sence
+ isaretli olanlar beraberlik olan günler.
7 kasım da saat 168kasım 23.30da yaptığın testte çatlamış canım sen ilişkiye tam olarak ne zaman girdim 9 kasımda saati yani
Hayırlısı ile tutar inşallah zamanlar çok geç değil hayırlısı olsun7 kasım da saat 16
9 kasımda saat 11 de oldu.
8 i olmadı malesef ama eşim nöbetteydi :/
Canım yumurta koyu ve silik cizgi arasindaki saatte mi dollenebiliyor ? Yoksa koyu cizgi den sonra ki 24-48 arası mı biliyor musun canımHayırlısı ile tutar inşallah zamanlar çok geç değil hayırlısı olsun
Döllenmeyi bilemiyorum çünkü geç döllenmeler oluyor tam çözemedim ama bildiğim t çizgin cden koyuysa pik çatlamamış yumurta sperm gelse de daha kapalı oluyor diyeyim. t çizgisi c ile tekrar eşitleniyo çatlama başlıyo silikleşiyo sonra işte bu ara 12-24 saat sürüyo o ara bütün yollar bebişe açık oluyo :)Canım yumurta koyu ve silik cizgi arasindaki saatte mi dollenebiliyor ? Yoksa koyu cizgi den sonra ki 24-48 arası mı biliyor musun canım
Ben kendi yaşadığımk diyim hamile kaldığım ay pik günü ilişki olmadı silikleşmeyi görünce ilişki oldu birde ertesi günü benim öyle tuttu 11. Gün idrar testinde silik çizgi gördümCanım yumurta koyu ve silik cizgi arasindaki saatte mi dollenebiliyor ? Yoksa koyu cizgi den sonra ki 24-48 arası mı biliyor musun canım
O zaman bende de umut var :)Ben kendi yaşadığımk diyim hamile kaldığım ay pik günü ilişki olmadı silikleşmeyi görünce ilişki oldu birde ertesi günü benim öyle tuttu 11. Gün idrar testinde silik çizgi gördüm
Evet canım umut hiç bi zaman bitmez :)O zaman bende de umut var :)
Canım bel kasık ağrın geçtimiO zaman bende de umut var :)
Evet kasıkdaki baskı hissi dün sabah gecti. Bugunden itibaren göğüs dolgunlugu ve sızı var canım.Canım bel kasık ağrın geçtimi
Koyulasmaya baslayinca koyu olduğunda ve siliklescince iliski öneriliyor canım. Koyu cizgi demek yumurtlama gerçekleşiyor demekmisuarkadaslar konuyu ve yorumlari okumaya calistim ama anlamadigim birkac husus var. yardimci olursaniz cok sevinirim, saat saat test yapip neye bakiyorsunuz tam
olarak? pik olunca mi iliskiye giriyorsunuz? somra catlayinca iliskiye girmiyot musunuz?
Hamile olan herkesde göğüs agrisi kasik agrisi mi oluyor canım. Hoc bir belirti hissetmeden hamilelik öğrenen yok mu acaba :)Canım bel kasık ağrın geçtimi
Genelde herkes kendini dinlediği için illa bişey farkeder kızımda göğüslerim adetime bi hafta varken dolgunlaştı canımı acıtacak kadar kimyasalda gaz ve bel ağrım vardı düşüktede bel ağrısı ve kuyruk sokumum ağrımıştı hepsi farklıydı :)Hamile olan herkesde göğüs agrisi kasik agrisi mi oluyor canım. Hoc bir belirti hissetmeden hamilelik öğrenen yok mu acaba :)
Herkeste değişiyor yani :) bende henüz bir sey yokta :) sadec göğüslerim hafif hassas. Zaten bat 24 kasım daha 13 gün varGenelde herkes kendini dinlediği için illa bişey farkeder kızımda göğüslerim adetime bi hafta varken dolgunlaştı canımı acıtacak kadar kimyasalda gaz ve bel ağrım vardı düşüktede bel ağrısı ve kuyruk sokumum ağrımıştı hepsi farklıydı :)
Canim siliklesdigi gunden 10 gun sonra en erken veya 12 gun sonra gebelik testi gosterirkızlar ben 4-5 kasımda pik gördüm 6 sında silikleşti. En erken ne zaman çıkıyor gebelik testi kitinde ? Zaman geçmiyor sanki. Yumurtlamadan sonra en erken kaçıncı gün öğrendiniz varsa yazabilir misiniz ????
Geç döllenme olmadığı sürece pikten sonraki 11. Günde gebelik testi yapabilirsin silikte olsa çıkıyoHerkeste değişiyor yani :) bende henüz bir sey yokta :) sadec göğüslerim hafif hassas. Zaten bat 24 kasım daha 13 gün var
Gec dollenme (gec yumutlama) ayni sey deglmi?Geç döllenme olmadığı sürece pikten sonraki 11. Günde gebelik testi yapabilirsin silikte olsa çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?