Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elinde testin varsa akşam da yap canım ama testin azsa ilişkide bulun yarın testi yaparsın
Bu takip ettigim diger marka canım hep ayni saatlerde yapmaya calistim bunu. Az once yaptim bundan elimde baska yok. Ama diger markadan var 20 küsür tane :)

Eklentiler

• 20181108_141719.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu takip ettigim diger marka canım hep ayni saatlerde yapmaya calistim bunu. Az once yaptim bundan elimde baska yok. Ama diger markadan var 20 küsür tane :)
Buna göre pik değil t daha koyu oluyo canım cden ama akşama pik olur ne zaman çatlar onu bilmiyorum vücuduna bağlı ben ben böyle zamanlarda 3 saatta bir yaptım zamanı kaçırmıyım diye 30lu test almıştım

Diğer testlerle tekrarlayacagim :) koyulaşti ama evet c den daha koyu değil ama c ile cok az fark var

Amin canım :) test ile takip et kesinlikle

Canım malesef bu ay da boş gecer sanırsam ovü testlerimi almıstım nasip kısmet herşey annemizi yani eşimin annesini kaybettik

Canım bi bakar mısın ya ? Pik olmus mu olmussa ne zaman catlamis . Degerlendirebilmis miyiz sence
+ isaretli olanlar beraberlik olan günler.
Canım 7-8 kasım pik olmuş 9 kasımda çatlamış keşke 8 Kasımda ve 7 Kasım’da da değerlendirdeydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…